kizlar kk da catlak topiginde gordum.sera diye bi pisik kremi varmis 6 tl inanilmaz iyi geliomus catlaklara.linki bulamadim.emzirenlerde bi sorun teskil edermi ki?
Canım sen yazınca şunu buldum. Bu mu acep CADIARZU
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...8541-sonunda-catlaklarimiza-cozum-buldum.html
Yaw emzirirken kullanılıyosa çok iyi ben de bişeyler yapmak istiyorum. Henüz kırmızıyken bişeyler yapmak az da olsa fayda edebilir çünkü
Ayhh
6dan beri şebek oldum resmennn,oğlanı uyutmcam dieee.
çıngıraklar oyuncaklarr havada uçuşuyooo :hulya:
uyumasın lütfennnnnnnnnnnn:1ninca:
seni o kadar iyi anlıyorumki her ay bizimde kilomuz düşüyor gerçi berra bu kadar az emmeye yinede 700 gr almış..her ay dahada azalıyor..önümüzdeki ay dahada düşer dedi drumuz...ek gıdaya geçicez biz...ama benimki emmiyor sen emdiğini söylüyorsun belkide sütün yetmiyordur o yüzden dr a git belki mamaya başlar..çünkü bizim dr 600 gr altına düşmedikçe mamaya gerek yok dedi...
Ayhh
6dan beri şebek oldum resmennn,oğlanı uyutmcam dieee.
çıngıraklar oyuncaklarr havada uçuşuyooo :hulya:
uyumasın lütfennnnnnnnnnnn:1ninca:
amannn benimkide çok uyudu akşmdan beri..sanırsam şimdi kalkacak..uyanıpta kalkarsa yandık..otururuz artk gece yarısına kadar...
ii akşamlar kıslarr anca dora paşayı uyuttum yaaa çocuk nerdeyse bizle yatıp bizle kalkacak yaa şaka gibi büyük sanıyo kendini...:ecrin_bebek:
sorma zeynepçim ya gerçekten çok kafama taktım ve üzüldüm. doktora götürdüm bugün, geçen aya oranla 310 gr. almış çok az dedi. iki saatte bir her emzirmeden sonra ne kadar içerse o kadar mama vericekmişim. 1 hafta sonra gel tekrar tartıcam dedi. ben de bugün emzirdim, emzirmeden zonra 60 ml. mama verdim. biberonu da kesinlikle almıyor. kaşıkla verdim başta huysuzluk yaptı ama sonra şapır şupur yedi yavrum ya. demekki meme yetmiyormuş. hatta mamadan sonrabi daha emzireyim bakayım alcakmı dedim, yine aldı memeyi, süt içti biraz.demekki 90 ml. verseymişim onu da içecekmiş
şimdi uyudu. uyansın emzirip mama verip yatırıcam. daha sakinledi çocuk kıyamam ya.
kaydirigubbakcemile hay allahım ya. uyucaksa uyut beyazcım ya o kadar uykusuz bırakmak da iyi değil yani. sen uyucaksın diye çocukğu uykusuz bırakma anacım uyucaksa uyusun yavrucak daha cok ufaklar
ii akşamlar kıslarr anca dora paşayı uyuttum yaaa çocuk nerdeyse bizle yatıp bizle kalkacak yaa şaka gibi büyük sanıyo kendini...:ecrin_bebek:
bende mama veriyim diyom istemiyo..bi kaç kez kaşıkla verdim bu seferde ağzının kenarları tahriş oldu...memeye devam az azda emse napıyım...vallahi sırf emsin diye kucağıma alıp hem emziriyom hem yürüyom:..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?