2009 Ekim Anneleri

sma mamayı tavsiye etti bi de. çoğu bebek bu mamayı daha severek içermiş. ben de yeni aptamil milumil almıştım. bebelac da var. bitirsin bunları sonra sma alırım . valla kaçıncı kutuyu zıyan ediyoz mamada uyuz olyuorum. içmiyo süresi geçiyo atıyorum gunah ya. kendım içeyim barı dedim artık bugun. ama artık zorla da olsa verceem mecburen.

evet bende hep yapıpı yapıp çöpe atıyom beğenmiyor hanımefendi..kaç kilo olmuş şimdi özde hanım..

evet bende hep yapıpı yapıp çöpe atıyom beğenmiyor hanımefendi..kaç kilo olmuş şimdi özde hanım..

5850 olmuş. geçen ay 5500 dü.
hahhahaa hadi bakalım gözün aydın benimki de uyanır birazdan ama butun gun uyumadı o yuzden fazla dayanamaz yer uyur gibime geliyor. bir temenni tabi bu:)))

berracımm günaydın tatlımm aama bize ii geceşller dilemek için kalktın demi tatlım arkanı dönüp yatmalısın minnoşum opuyorumnanaktan

gizoşs enin tosun paşa ne güzel koca adam gibi gündüz oturup gece de uyuyor kız maşallah de hiç şikayet etme valla.
ama hiç ev işi yapamazsın bu durumda o zor işte.

5850 olmuş. geçen ay 5500 dü.
hahhahaa hadi bakalım gözün aydın benimki de uyanır birazdan ama butun gun uyumadı o yuzden fazla dayanamaz yer uyur gibime geliyor. bir temenni tabi bu:)))

canım kilosu az deil ama az almış..ama üzülme mama yerse düzelir..benimki daha yeni 5500 oldu..

berracımm günaydın tatlımm aama bize ii geceşller dilemek için kalktın demi tatlım arkanı dönüp yatmalısın minnoşum opuyorumnanaktan

vallahi hemde ne günaydın..cin gibi kalktı zilli...yandık anam mafoldumben

zeynep kız berroş resimlerde topaç gibi görünüyor maşallah .ben daha fazla tahmin ediyordum olsun çok kilo da iyi değil. ortalama 5.500 normalmiş zaten bu ay.

uyumalarını bekledikçe daha cok uyumuolar zaten.
haftasonu dedesi çingen ninnisi kurdu bizimkine. tavana 2 kanca çaktık iple ninni yaptık valla biraz yakamdan düştü orda uyuyo oyalanıyo iyi oldu bu iş.

zeynep kız berroş resimlerde topaç gibi görünüyor maşallah .ben daha fazla tahmin ediyordum olsun çok kilo da iyi değil. ortalama 5.500 normalmiş zaten bu ay.

sorma pek fotojenik gören adam zanneder aslında minyon tipli...dr umuz iyi diyor ama ben topaç çocukları çok severim..

uyumalarını bekledikçe daha cok uyumuolar zaten.
haftasonu dedesi çingen ninnisi kurdu bizimkine. tavana 2 kanca çaktık iple ninni yaptık valla biraz yakamdan düştü orda uyuyo oyalanıyo iyi oldu bu iş.

iyi fikirmiş kız salla gitsin bütün gün..benimki şu anda babayla muhabbet halinde..iyicene açıldı uykusu yandık valla..

ne diyim zeynepçim valla. benımkı en fazla 2 saat uyanık kalabiliyo sonra yamuluyo hemen. stres yapma geceler uzun zombi olmaya alıştık artık hele ben bı ara delirmek üzereydim sabah 7lere kadar ay allahım valla zor yani.

malesef uyku problemi bizde de var.gecesi gündüzüne karışmış.gündüz baygın.akşam üstü kalkıyor.ara ara dalıyor saat12-1 uyanıyor sabah 9-10 a kadar doktoru maalesef birşey yapamazsınız kendi düzenini kendi kuracak dedi.

hooffff hoffff. akannehir

amazon buluşma yapıyoruz sende gelsene..ama haftaya ancak olur sanırım..

nerde buluşunuyonuz bebişim. bi hafta da bana gelin ya.
bakırköydeyim ben.

aaaaaaaaaaaaa bu topiği unutmuşş ekim annişleri nerdesiniz yahu hadi sabah oldu günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn zemuszemus

nbr kızlar..off hasta oluyorum( dün misafirim wardı gündüz..bağrı açık banyolu balkona gir çık yaparken kaptım sanırsam..kış günü neyimeyse ince elbise..eşek kafam..yutkunamıyorum geceden beri çok acıyo cnm..kulağım deliniyo sanki..limonlu çay içtim..bide nane limon kaynatıym demi..ooff başım çatlıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…