slm kızlar. Ela'm da memeyi hiç almadığı günler oldu, sağıp vermeye çalıştım çogunu içmedi, sabah kahvaltısına ekliyorum ama 60ml o kadar, 2 gündür az da olsa emiyor ama 400ml olmuyor. nasıl olcak bilmiyorum, bebe sütünü de içmiyor off off. dertler derya olmuş, bizde bir sandalhala gazı da geçmedi, uyutma problemim yok, sabah 11de uyanıyor kahvaltı edip uyuyor 2 saat, sonra uyanıp çorbasını içiyor oyalanıp tekrar uyuyor 5 gibi, 2saat sona uyanıp yogurdunu yiyo, gee 12ye kadar arada 1 saat şekerleme yapıyo ve genelde gece 12de uyuyo kendi kendine,esas sorun bundan sona başlıyo, yatagına alınca 1 saate kalmaz sancıyla uyanıyo, ben şimdilik pilli salıncağına koyuyorum uyuyunca, sabaha kadar saallanarak uyuyo. nası düzene gircek bilmiyorum, allah yardımcımız olsun. ha bu arada öğünlerinin hepsini yemiyor, bazen hiç yemediği bile oluyor. dişler çıkarken napcaz bakalım,esas o zaman bunalıma gireriz sanırım.
Slm canim. Sanci derken, ne sancisi biliyormusun? Yatagina koyduktan sonra agladigina göre, orta kulak iltihabi olabilir? Nasil aci cekiyordur canim benimyatagına alınca 1 saate kalmaz sancıyla uyanıyor
günaydın kızlar,
bizimde incimiz çıktı küçücük ama hala huysuz uyku gözünden akıyo ama uyumamk için direniyo sizlerinde böylemi yda uyutmak için bir yönteminiz varmı
slm kızlar doğum günüme girmiş bulunuyorum eee saat 12 yi geçti...yaşasın 27nisan:)
slm kızlar doğum günüme girmiş bulunuyorum eee saat 12 yi geçti...yaşasın 27nisan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?