2009 Ekim Anneleri

anliyorum canim.. ama aslinda benim kizdan pek farkli degil gibi geldi bana.. ben biberonu anca uykuda veriyorum - onuda bazen aliyor, bazen almiyor. Uyanikken dudagina degdigi an (hatta gördügü an) kriz geciriyor..

Allah yardimcimiz olsun canim, saglikli büyümelerini nasip eylesin.. (birazdan biberon savasimiz baslayacak :1rolleyes: )

slm kızlar. Ela'm da memeyi hiç almadığı günler oldu, sağıp vermeye çalıştım çogunu içmedi, sabah kahvaltısına ekliyorum ama 60ml o kadar, 2 gündür az da olsa emiyor ama 400ml olmuyor. nasıl olcak bilmiyorum, bebe sütünü de içmiyor off off. dertler derya olmuş, bizde bir sandal hala gazı da geçmedi, uyutma problemim yok, sabah 11de uyanıyor kahvaltı edip uyuyor 2 saat, sonra uyanıp çorbasını içiyor oyalanıp tekrar uyuyor 5 gibi, 2saat sona uyanıp yogurdunu yiyo, gee 12ye kadar arada 1 saat şekerleme yapıyo ve genelde gece 12de uyuyo kendi kendine,esas sorun bundan sona başlıyo, yatagına alınca 1 saate kalmaz sancıyla uyanıyo, ben şimdilik pilli salıncağına koyuyorum uyuyunca, sabaha kadar saallanarak uyuyo. nası düzene gircek bilmiyorum, allah yardımcımız olsun. ha bu arada öğünlerinin hepsini yemiyor, bazen hiç yemediği bile oluyor. dişler çıkarken napcaz bakalım,esas o zaman bunalıma gireriz sanırım.

anlattıklarını yiyosa ne güzel..benim ki ne yoğurt,ne meyve,ne çorba yiyo:sinifsinif:bi iki kaşık yese göbek atıyom:umursamaz:valla diş çıkarken napcaz bilmiyom..benimki ha bire salya akıtıyo,ne bulursa hırsla ağzına sokuyo..alttan dişlerin yeri beyazlamış ama patlaması 1 ayı bulcak sanırım..tabi işkencesi şimdiden başladı işte..her öğünde sinirlerim alt üst oluyo..Allah bize sabır versin

yatagına alınca 1 saate kalmaz sancıyla uyanıyor
Slm canim. Sanci derken, ne sancisi biliyormusun? Yatagina koyduktan sonra agladigina göre, orta kulak iltihabi olabilir? Nasil aci cekiyordur canim benim Bizim genelde aksam/geceleri sorunumuz yok, bugün haric.. uyku saati gecikince (sadece 15 dakkika gecikmesine ragmen) kriz gecirdi bebisim..

Bizde bugün 400 ml icmedik.. offf..... saat 17 den beri yemedi.. senağlama
senağlama senağlama senağlama

Nerde neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum... Uyurken yine vermeye calisayim...

ben genelde emziriyorum bu akşam muhallebi veriyim dedim bebelac gece muhallebisi ağzına aldığı anda püskütrmeye başladı yüzüm gözüm tabi onunda her tarfı battı oyalıyorum 1-2-3-4-5 yapıp parmağımla şekiller yapıyorum bunu çok seviyo öyle öyle zorla veriyorum sonra baktım olmuyo kıvamı biraz katıydı elimle vermeye başladım yüzü falan battı ama ufacık bir tabağı bitirdi. Acaba kaşığımı sevmiyor anlamdım elimle ne versem yiyo parmağımıda yalıyo. Silikon uçlu kaşık alsam diyorum işe yararmı acaba sizde bir deneyin elle yedirin belki faydası olur. bizimki hiç biberon almıyo

denıycem hayatım benımkı bugun 3 defa kustu.ama bırazda yedı onada şukur napalım.

slmlar kızlar nasılsınız
bizim ikinci dişimizde cıktı 3. dişimiz yolda sanırım off cok zor kızlar diş cıkarması ishal oldu canım sıkılıyor birde eli surekli kulagında (( keske erken diş cıkarmasaydı

slm kızlar nasılsınız benimde bebğimin sürekli eli kulağında ya anlam veremiodum dişmi çıkarcak acaba...

diş çıkartırkenmi eli kulağa gidiyo ben ilk defa duydum bizimkide sağ kulağıyla oynuya hatta tırnağı olunca yaralıyo kulağını.

günaydın kızlar,

bizimde incimiz çıktı küçücük ama hala huysuz uyku gözünden akıyo ama uyumamk için direniyo sizlerinde böylemi yda uyutmak için bir yönteminiz varmı

günaydın kızlar,

bizimde incimiz çıktı küçücük ama hala huysuz uyku gözünden akıyo ama uyumamk için direniyo sizlerinde böylemi yda uyutmak için bir yönteminiz varmı

canım ayaz paşa şimdi yeni huy edindi bağırark uyuyor her gün huyları değişiyor maalesef ün günü tutmuyor gerçi gündüz ben bakmıyorum ama (( dün bütün gün beraberdik oğlumla temizlik bilem yaptık beraber çok eğlendikkk ANNE olmak muhteşem bi şeymişş :asigim:

İyi akşamlar.Bebişlerin muhallebilerini nasıl yapıyorsunuz? sütlemi , su ve devam mamasıyla mı?Ayrıca gogyl pirinç ununu kulanan varmı?

ben her ne kadar dora yemesede pınarım devam sütü var 6-12 aylık onla hazırlıyorum sonuçta o yemiyor ya babası yada ben inidiryom mideye :))

slm kızlar doğum günüme girmiş bulunuyorum eee saat 12 yi geçti...yaşasın 27nisan:)

günaydın arkadaşlar

Alperimin resmini koydum avatara

bir merhaba diyeyim dedim
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…