2009 Ekim Anneleri

slm kızlaropuyorumnanaktan
1 haftadır annemdeydik net olmadığı için giremedim umarım keyifler yerindedir...
Ela çok sıkıntılı uykuya dalamıyo çok ağlıyo ve gece çok sık uyanmaya başladı, ilk zamanki günlere tekrar döndük:kedi: acaba dişmi çıkarıcak diyorum ama kabarıklık falanda yok anlamadımakannehir

artık kızım gündüzleri meme istemiyor ancak uykuluyken geceleri emiyor böle oluncada sütüm iyice azaldı sabah uyanınca bomboş oluyo memikler sanırım sütten kesilicem:gitme:

bu arada bende hala adet olmayanlardanım...

bir ara benim kuzuda sık uyanıyordu neyseki 1 haftadır düzeldi . Genellikle yer değiştirince yapıyor. Dişten dedik çıkan gelen bişey yok valla hi bizde de .
Sütün içinde üzülme cnm ben 3 ay zor emzirdim şükür et 6 ay emzirmişsin o en vitaminli zamanlarını almış boşver :)) sağlık olsun yeter ki

evet cnm önemli olan sağlıklı olmaları...
sık uyanması yer değişikliğinden olabilir ama bu ara uykuya hiç dalamıyo ağlaya ağlaya zor dalıyo yarım saat 1 saat sallıyoruz gözlerinden uyku akıyo ama uyumayıyomafoldumben biraz daha böle devam ederse doktora götüreyim barikafamçokkarıştı

anılcım sizin kusmalar ne alemde? çok şükür elanın baya azaldı arada çıkarıyorum önlüğü...

evt cnm ek gıdadan sonra baya azaldı bizimde çıkarsada az az.. Önlük bende çıkardım artık :)) ama özellikle hazır yoğurt yiyince mutlaka çıkarıyo nedense bide beebat kokuyo ıykyk ..Şurubu da kullanmıyorum işe yaraması zaten hiç. Çok şükür eskiye nazaran iyiyiz en azından önlüksüz geziyoruz önceden 5 dk duramazdık

ela kuzusuu bende diyorum bu kız nerde zilli geziyormuş
kızlar uyku düzeni bizimde bozuldu üstelik benim kızım kesinlikle ayağında sallatmıyor battaniyede sallatıyor evde yalnızım çok zor oluyor :sinifsinif:

Bizimki de bu ara öyle, yalnızken ağlaya ağlaya arabada sallayarak uyuyo. Babası varke battaniyeyle. Sen nasıl yapıyosun yalnızken

Al benden de o kadar. İlk zamanlardaki muhteşem günlere döndük, 10 kere kalkıyo geceleri. Diş miş de yok. Diş çıkaran anneleler söyleyin de diş gelincebu uyanmalar bitiyomu bilelim. O da değilse ne yaparız bilmem bilmiyorumkismile

ayy evet bende babybmix veriyorum iğrenç kokuyo yaww-tatlicadiarzu-
inşallah yaza kadar komple kurtuluruz önlüklerdenhihoyyyt

tempomm leyleği havada gördüm :)) cumarteside ankaraya gidiyoruz (kaynanagillerekafamçokkarıştı) 10gün kadar gene yokumzemuszemus
yaa bizimkide pusette sallanıyor annaneside ayakta sallıyo onada alıştı, tek battaniyede nası yapıyon kısfisfisfis

ayy evet evet sölesinlerde ona göre yöntem düşünelim ne yapcaksakakannehir
ela nerdeyse hersaat başı uyanıyo zombi gibi oluyorum, bide biberonda almıyo sütte yetmiyo napcam bilmiyorum çıkmazdayım:kedi:

ben de korkuyom sütten kesilmekten..eskiye nazaran az emiyo cadım,sabah benim de boş oluyo memelerzayıfla artık diyolar yememi kesemiyom korkudan..inşallah emziririz bi müddet daha.

gülican annem sağolsun beşiğine çarşaf bağladı onunla sallıyorum ama çok zor oluyor biran evvel kurtulmalıyım bu durumdan bu gidişle hamak kuracağız odasına öf ama hiç istemiyorum

elalım oh sefan olsun benim yerimede gez bizim babamızın bel fıtığı var ve yatıyor evde biz daha çok otururuz evde

ben de korkuyom sütten kesilmekten..eskiye nazaran az emiyo cadım,sabah benim de boş oluyo memelerzayıfla artık diyolar yememi kesemiyom korkudan..inşallah emziririz bi müddet daha.

cnm benim kızım gündüzleri hiç emmiyor artık böle oluncada süt üretimi ister istemez azalıyor...
ben artık yememe dikkat etmiyorum ilk zamanlardaki gibi şükürler olsun 6 ayı atlattık...

ankaraya gitmektense evde oturmayı tercih ederdim ama neysee:1closedeyes:
babamıza geçmiş olsun tatlıma.s.

ankaraya gitmektense evde oturmayı tercih ederdim ama neysee:1closedeyes:
babamıza geçmiş olsun tatlıma.s.

aman kuşum beterin beteri var en azından uzak birde beni düşün günaşırı görüyorum sanki çok lazım gibi
sağol canım teşekkür ederiz geçmiş olsun dileğin için

Bu da bir süreç geçecek diye avutuyorum ben kendimi....
Akara'ya gelirsen bekleris canım. Ankaralı anneler toplanamadık daha gel de topla bizi sırnaşık şey

Çok zor gerçekten biz de bi ara çingene salıncağı kurduk, düşme tehlikesi atlatınca söküp attım. Napıyım ağlasın ama güvende olsun dedim

gülican haklısın canım bende hiç istemiyorum çok güvensiz geliyor malesef uyumak bize işkence oldu ayağımda sallayınca nefesini tutarak ağlıyor ne yapacağımı bilmiyorum

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ederim...

ayyy inşallahhh elalı yaaaaaaa süper olurr önlüksüz hiç bi kıyafetimiz göstermedi zaten önlüksüz bari yazlıklar çıksın ortaya :))

selamlar güzel annşler nasılsınız bakalım oğlum bu gün 7 aylık oldu maşallah oğluma annemmmmmmkaydirigubbakcemile2

maşallah ayaza..

gulimcim elamın anası gelincek bi buluşma ayarlıyalım iişallah..yani ben bu zilliynen ne cesaret bunu diyorum bilmiyorum ama görcez artık:)

deryam gidiş tarihimiz ertelendi sanırsam..netleşsin döncem ben sana:)

maşallah ayaz paşaya kocaman delikanlı oldu artık allahım erkek bebeklerinm askerliklerinide göstermeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…