2009 Ekim Anneleri

Bircan ' a ithafen ;

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce sana boncuktan kuş yaptım konacak pencerene :))

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kizlar dogumdan sonraki ilk regliniz nasil oldu? benim daha once cok az gelmisti dr onun regl olmadigini soylemisti.simdi 10 gunu gecti oluyorum ama cok yogun.yani ben anlamadim boyle mi olunuo?normalde max 5 gun surerdi benim ve hic yogun olmazdim benneyaptımki

Eskiye nazaran daha yoğun oluyor evet Buketçim, hele bu ay resmen paçalarımdan aktı desem yeridir yani. Ben de şaşırdım.

Arkadaşlarrr bende daha hastalanmadımm o yüzden de spiral falan da taktıramıyorumm varmı hala olmamış benim gibii..CADIARZU

selam anneler kuzular iyidir umarim...hal hatir soralim dedik oglumla optum butun arkadaslarimizi opuyorumnanaktan

ha bu arada konyali veya konya merkezden katilan yokmu bulusma yapabilirdikte :) bu yaz 1 bucuk ay sonra ordayim insallah

Arkadaşlarrr bende daha hastalanmadımm o yüzden de spiral falan da taktıramıyorumm varmı hala olmamış benim gibii..CADIARZU

ben de hala olmadım ne hikmetse..doktoru aradım 1 seneye kadar olmayabilirsin,normal dedi..ama muayene olmadımfisfisfis

mutlu yıllar bircan. bende adet olmadım 6.5 ay geride kaldı.

çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için arkadaşlar:)

günaydın herkesee..

bircan sağlıklı uzun huzurlu ömrün olsun..ailenle..sewdiklerinle...

bende adet olmadım kızlar..emzirildiği sürece normalmiş..süt üretimi için gerekli olan prolaktin yüksek seiyede olduu için adet olamıyoruz..

günaydın kızla faceden buraya kimse uğramıyor artık herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan

Günaydın bende Bursaya aybikenin yanına gittim 3 gün tatil yaptık Alyayla Kayra çok eğlendiler tabi bizde aybikle o avm senin bu avm benim gezdik alışverşler yaptık...gece boyunca sohbet muhabbet süperdi...Ev toz olmuş baya bende temizlik yapayım..

ooh sefanız olsun ii etmişsinizz...

yasemin slm cnm..iyiyiz şükürr..ayaz nası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…