2009 Ekim Anneleri

gulimcim mümkünse ağzını hayra,istediğin herhangi biyerinide artık bayıra mı açarsın nereye açarsan aç:))) çarşamba filan gitcektik te gözümde büyüyo yol..berra çok huysuz hiçbişekilde uyumuyo..bende baya terelelliyim tahammülsüzüm şu günlerde..almadı gözüm erteledik..mayısın sonu gibi gitcez sanırım..

İyi akşamalr kayramın ateşi var burnu akıyo ya grip oluyor yada incimiz geliyor..
Mama sandalyesi aldık bugün baya oyalanıyor abimiz biraz kıskanıyor ama idare ediyoruz..

geçmiş olsun..artmaz inşallah ateşi

geçmiş olsun kayraya doktora gittiniz mi?
ne dedi?
ben bugün çok sevinçliyim çünkü alya ilk defa sebze yedi ve kusmadı
blüü demiştin ya yavaş yavaş bak dediğin çıkıyor

hihoyyyt

merhaba kıslarrr ben çook mutluyum bugünnnn dora ilk defa kusmadan kavanoz meyve püresi yedi hemde yarısından çoğunu yedi sositososito hihoyyyt :lepi:

aybikimm gizemmm hadi gözünüz aydın:)) darısı başımıza..

selam kızlar nasılsınız?

bnm oğlus ta hıc ytemıyo doğru duzgun. uyumuyo ele avuca sığmıyo zayıfladı da sanırım örumcek alan var mı ? ne zaman alcaksınız yada? erkek cocuklara önermıyolarmıs ama fikri olan var mı

nazcım ben almadım almıycamda..kimisi geciktirir diyo yürümeyi kimisi ilgisi yok dio bilemiycem..ama benim ewimde müsait diil zaten onun için..şimdi bi emeklesin hele,zamanı gelincek de yürür nası olsa..

nazcım ben almadım almıycamda..kimisi geciktirir diyo yürümeyi kimisi ilgisi yok dio bilemiycem..ama benim ewimde müsait diil zaten onun için..şimdi bi emeklesin hele,zamanı gelincek de yürür nası olsa..

mrb zuzucum.valla bnde öyle dusunmeye basladım tereddutte kaldımda. nette de arastırdık zararlı dıo ev kazalarını artırıyomus. salı asımız var dr a sorıyım da bıde ıcım rahat etsın.
ankara bulusması tertıplemıyonuz mu daha havalar duzeldı ?

topic açıcaktım bend birazdan..elalı anka gelio..bizde bi siftah yapalım artık..çarş die düşündüm ama henüz konuşmadım elalıyla..

topic açıcaktım bend birazdan..elalı anka gelio..bizde bi siftah yapalım artık..çarş die düşündüm ama henüz konuşmadım elalıyla..

bu carsamba mı amanın mısafırım de var tühhh bn cıkıyorum uyandı bnm afacan

merhaba kızlar, lafa karışayım ; ben de almayacağım yürüteç. ben ilk çocuğumda kullanmıştım , geç yürümüştü. Geç yürümesi çok dert değil ama zararlı diyorlar ya hep. o beni tedirgin ediyor. Bu arada benimki otururken bir anda öne doğru uzanırken kafasını yere çarptı. İnşallah bir şey olmaz ya da emekleme çabasından vazgeçmez. bilmiyorumkismile

şimdi wurur 5 dk soora unutur küçük daha annesi

Ben yürüteçten çok memnun kaldım çocuğu saatlerce bırakırsanız zararlı ,ama gün içinde 1-2 saatı geçmesin bence, ben keremi koyardım ohh ne rahat 11 aylıkken yürüdü. başka altarnetif varmı nasıl yürümeyi öğrenecek ilk arabam falan asıl onlar tehlilekli illa biri olması lazım yanında,tutup yürütme çalışması yaptırsanız nereye kadar siz yorgun düşer çocukta sıkılır..siz bilirsiniz ama her söylenene aldanmayın 1000 lerce 10.0000 lerce kişi koyuyor yürütece bi sorun olsa bu kadar büyütecek yasaklanırdı..bende 2 tane var hemide :)))

bende yürüteç almadım kullanmak istemıorum ama :) artık cok fena döne döne gidiyo ve vuruyo kafasını basından ayrılamıyorum nasıl olcak bakalım tam emeklemeye baslasa bi

Yürüteç konusuna gelirsek ben çok memnunum kızım da.. Yerde emeklemesindense yürüteçte vakit geçirmesini yeğlerim. Emekleme olayı bana pek hijyenik gelmiyor. Zaten herşeyi ağzına götürüyor elleri hep ıslak .. Emeklemesin mümkünse. Yürüteçle kafasına göre koştur koştur geziniyor heryerde.

bugün hoppalamız geldi salıncak niyetine kullandık..bir duruşu vardı hanım ağa gibi..yürütece bende sıcak bakıyorum onda da zıplamaya çalışsada oyalanıyo hareketleniyı enerjisini atıyo

konuyu bulamadım bn:) ya bu carsamba mı bn de cok gelmek ıstıyodum yaeşimin babaannesi var bnde daha da gidesı yok cok sinirlerim bozuk offf...sanırım haftasonu gıtcek..

Daha konuşuruz, hangi gün müsait olursa öyle yapalım. Ben bu hafta uygunum. Başka gün olursa Naz06 var o dagelir belki CADIARZU

konuyu bulamadım bn:) ya bu carsamba mı bn de cok gelmek ıstıyodum yaeşimin babaannesi var bnde daha da gidesı yok cok sinirlerim bozuk offf...sanırım haftasonu gıtcek..

Aaa bu hafta hep mi sizde.. Kaynanaya göndersen olmazmı. Onuda da alıp gelemezsin sanırım demi sempatiksalakcinni

Aaa bu hafta hep mi sizde.. Kaynanaya göndersen olmazmı. Onuda da alıp gelemezsin sanırım demi sempatiksalakcinni

sorma cnm bı haftadır bnde sanırım bı hafta daha kalcak kaynanam görumcemde ıstanbulda sınırlerım bozuk . töbe töbe..baska gun olursa gelırım bnde ...

sorma cnm bı haftadır bnde sanırım bı hafta daha kalcak kaynanam görumcemde ıstanbulda sınırlerım bozuk . töbe töbe..baska gun olursa gelırım bnde ...

İşe yarayacakları zaman yok olurlar zaten :umursamaz:
Ayarlarız inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…