İnşallah buluşabiliriz, zira benim oğlan da bu aralar bir felaket
Bu arada sen kaynanaya gitmedin mi daha , bak sen gitmessen o gelip kamp kurmasın size delikafadulden
Bekliyorus canım, kaynanayla sorun olursa rahatlıkla trip yapıp kapıyı çarpabilirsin bis burdayız, kaç tane gelin bi kaynanayı mı haklıyamıcaz kaydirigubbakcemile3
İyi akşamalr kayramın ateşi var burnu akıyo ya grip oluyor yada incimiz geliyor..
Mama sandalyesi aldık bugün baya oyalanıyor abimiz biraz kıskanıyor ama idare ediyoruz..
geçmiş olsun kayraya doktora gittiniz mi?
ne dedi?
ben bugün çok sevinçliyim çünkü alya ilk defa sebze yedi ve kusmadı
blüü demiştin ya yavaş yavaş bak dediğin çıkıyor
hihoyyyt
merhaba kıslarrr ben çook mutluyum bugünnnn dora ilk defa kusmadan kavanoz meyve püresi yedi hemde yarısından çoğunu yedi sositososito hihoyyyt :lepi:
nazcım ben almadım almıycamda..kimisi geciktirir diyo yürümeyi kimisi ilgisi yok dio bilemiycem..ama benim ewimde müsait diil zaten onun için..şimdi bi emeklesin hele,zamanı gelincek de yürür nası olsa..
mrb zuzucum.valla bnde öyle dusunmeye basladım tereddutte kaldımda. nette de arastırdık zararlı dıo ev kazalarını artırıyomus. salı asımız var dr a sorıyım da bıde ıcım rahat etsın.
ankara bulusması tertıplemıyonuz mu daha havalar duzeldı ?
topic açıcaktım bend birazdan..elalı anka gelio..bizde bi siftah yapalım artık..çarş die düşündüm ama henüz konuşmadım elalıyla..
merhaba kızlar, lafa karışayım ; ben de almayacağım yürüteç. ben ilk çocuğumda kullanmıştım , geç yürümüştü. Geç yürümesi çok dert değil ama zararlı diyorlar ya hep. o beni tedirgin ediyor. Bu arada benimki otururken bir anda öne doğru uzanırken kafasını yere çarptı. İnşallah bir şey olmaz ya da emekleme çabasından vazgeçmez. bilmiyorumkismile
Ankaralı anneler buluşuyoruz..... alkisalkisalkis
http://www.kadinlarkulubu.com/bulusma-haberleri-amp-aktiviteler/363373-bulusuyoruz.html#post12997294
gulimcim saol kuşum..link weriym die geldimdi baktım sen yazmışsın..elalıyla konuştum çarşamba için kesin diil ama işallah dedi..kandırmaya çalışırım dedi..artık kaynanacıınımı kocacıınımı bilemiycim...
gulimcim saol kuşum..link weriym die geldimdi baktım sen yazmışsın..elalıyla konuştum çarşamba için kesin diil ama işallah dedi..kandırmaya çalışırım dedi..artık kaynanacıınımı kocacıınımı bilemiycim...
konuyu bulamadım bn:) ya bu carsamba mı bn de cok gelmek ıstıyodum yaeşimin babaannesi var bnde daha da gidesı yok cok sinirlerim bozuk offf...sanırım haftasonu gıtcek..
Aaa bu hafta hep mi sizde.. Kaynanaya göndersen olmazmı. Onuda da alıp gelemezsin sanırım demi sempatiksalakcinni
sorma cnm bı haftadır bnde sanırım bı hafta daha kalcak kaynanam görumcemde ıstanbulda sınırlerım bozuk . töbe töbe..baska gun olursa gelırım bnde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?