Bu da bir süreç geçecek diye avutuyorum ben kendimi....
Akara'ya gelirsen bekleris canım. Ankaralı anneler toplanamadık daha gel de topla bizi sırnaşık şey
Çok zor gerçekten biz de bi ara çingene salıncağı kurduk, düşme tehlikesi atlatınca söküp attım. Napıyım ağlasın ama güvende olsun dedim
ayyy inşallahhh elalı yaaaaaaa süper olurr önlüksüz hiç bi kıyafetimiz göstermedi zaten önlüksüz bari yazlıklar çıksın ortaya :))
selamlar güzel annşler nasılsınız bakalım oğlum bu gün 7 aylık oldu maşallah oğluma annemmmmmmkaydirigubbakcemile2
maşallah ayaza..
gulimcim elamın anası gelincek bi buluşma ayarlıyalım iişallah..yani ben bu zilliynen ne cesaret bunu diyorum bilmiyorum ama görcez artık:)
deryam gidiş tarihimiz ertelendi sanırsam..netleşsin döncem ben sana:)
ayy inşallah ertelenir zuzum çok sevindirik olurum:dance:
biz annemlerle gelcez onlarda kardeşimi ziyaret edecekler salı günü falan dönecekler, onlar döndükten sonraki günlerde olabilir kaynanayla saçbaşa girip istanbula dönmessem
kaynananıda al gel deryam aklinialirimsmile
şeyymaaa anacım sen leyleği havadamı gördüm hop ordasın hop burda..
opuyorumnanaktan
maşallah ayaza..
gulimcim elamın anası gelincek bi buluşma ayarlıyalım iişallah..yani ben bu zilliynen ne cesaret bunu diyorum bilmiyorum ama görcez artık:)
deryam gidiş tarihimiz ertelendi sanırsam..netleşsin döncem ben sana:)
toplıcam sizi gülim hiç merak etmenaniknanik
ayy inşallah ertelenir zuzum çok sevindirik olurum:dance:
biz annemlerle gelcez onlarda kardeşimi ziyaret edecekler salı günü falan dönecekler, onlar döndükten sonraki günlerde olabilir kaynanayla saçbaşa girip istanbula dönmessem
benim kaynana da ankarada alsanaalsanasmile
Baklava getirdiler mi, sen onu sööle bakim sempatiksalakcinni
ooffff kızlar kızım bu saat oldu uyumadı ya uyuyo çığlık atarak uyanıyo ne olduğunu anlamadım delircem...
tşk ederim isal de oldu bugün dahada ateşli..:1no2:geçmiş olsun cnm ıhlamur içir azcık kuzuya
dişse eğer isal olması lazım die biliyorum:sinifsinif:
Cahil kimsenin yanında kitap gibi sessiz ol. Mevlana
ne kadar güzel bir söz değil mi arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?