2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun kayraya doktora gittiniz mi?
ne dedi?
ben bugün çok sevinçliyim çünkü alya ilk defa sebze yedi ve kusmadı
blüü demiştin ya yavaş yavaş bak dediğin çıkıyor

hihoyyyt

afiyet olsun alya'ma maşallah yarasın inşallah... çıkıyor değil mi a.s.

teşekkürler kızlar ben mutlulukla aya bilem çıkarım
anne olmak buymuş :CüvCüv:
bu arada blünün profl resöi muhteşemmmmm çok duygulandım yav kocaman adam olmuş
ya daha dün göbişlerin çindeydi bunlarr ağlicam gözlerim dolu dolu oldu ne oldu bana yaaahh

ooooooo alya kuzumdaaa lezzetlerden tatmaya başlayıp annesini mutlu etmeye başlamış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallahhhh herşeyiii yer bundan sonra inşallaahhh:Saruboceq:

büyüdüler değil mi aybike ? ne zaman oldular bu kadar... Allah hem onlara sağlıklı ömür versin hem de onların büyüdüğünü görebilmek için bize ömür versin inşallah...

merhaba kıslarrr ben çook mutluyum bugünnnn dora ilk defa kusmadan kavanoz meyve püresi yedi hemde yarısından çoğunu yedi sositososito hihoyyyt :lepi:

valla aybike hiç bişi yemiyodu çocum çok üzülüyodumnerde ne görürsem alıyodum yapıyodum ama lavaboya döküyodum bugün dedimki dur bi açayım şeftali elma kavanozunu yemezse gene akşam ya ben ya eşim yeriz dedim açtım bir kaşık verdem iki kaşıkverdim derken bi baktım yiyo yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şebeklik yaptımm ama yesinde ben yaaparım öle değilmi kim yapmaz evladı için ...

maşallah dora'ma,başladınmı sende teyzem mamalara... ohhh yarasın meleklerimizin hepsine inşallah

maşallaahhhh
haklısın yesin diye yapmadığım şey kalmıyordu
herşeyi kusuyordu kustukça perişan oluyordu..
tabi bende
meğer bunlar hep o iltihap yüzündenmiş idrarında buldukları
antibiyotikten sonra düzene girdi
şimdi yavaş yavaş yiyor herbişeyden hemen alışmıyor sabırla deniyoruz
bak bugün pirinçli sebze püresi yedi bebelacın bayıldı ay nası mutlu oldum

azar azar aybikecim dene,meyva pürelerni de dene belki yer canım... ağız tadı oluşsun prensesin opuyorumnanaktan

ALLAHın izniyle bişey olmaz okuyoruz hep paylaşmadan duramıyorum okadar mutluyum ki..
dr niye götürmediniz ya ateş riskli bişi dreceyle takip et sık sık kaç çıkıyor??
meyve püresini 10 gündür fln yiyodu zaten tek yediği şey oydu zaten arzucum öncelikle onu çeşitlendirdik içine bisküvi erittim daha sonra kahvaltı mamalrı karıştırdım sonra tarhana çorbası ondan sonra yoğurt çorbası ve bugün sebze püresi yedi daha önce asla kabul etmiyordu oyunla hileyle eydiğini de hooooop diye dışarı atıyordu

ahhh ahhh yarama tuz bastınız..her öğün işkence bize:sinifsinif:
darısı başıma diyim ne diyim..:Saruboceq:

maşallah maşallah canım... o zaman olay tamamdır hihoyyyt

Götürmedim çok güzel uyuyordu kıyamadım 38 derece dişe yoruyorum ama yarınada hafiflemesse acile götütürüm artım gündüz iyi ama geceleri ateşi çıkıyor..

perşembe şeydadayız topıc açmış gördünmü...

afiyet seker olsun dorama. elma seftali bizimde favorimiz zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…