2009 Ekim Anneleri

Yok bende ekim annesiyim oglum 21 ekim dogumlu hamilelikden bu yana okuyorum. Benim oglumda kollari acik uyuyor daha dogrusu uykusunda cok tepindigi icin ustunde ortu falan durmuyor.

canım benim oğluşumda 21 ekim doğumlu :)

kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır,diş gibi düşünün... 3 aylıkken çıkartanda oluyor yaşına gelip çıkartamayanda...bebeğin istemesi gerekli ve birazda ırsi bir durum...

Bence de benimkinde daha dis de yok ama ne bulsa agzinda bi de agzini sıkışı var ki diliyle kasiyor cok komik oluyor :)

:ecrin_bebek: damakları sertleşiyordur ve diş gelecektir canım ondandır :)

Ben de aynen böyle yatırıyorum kolları açıkta yatıyor diye. Ama çorap giydirmiyorum ayağına,çıplak ayakları.

Geçmiş olsun Naz'cım.

slm kızlarr nasılsınızz bebişler nasıl

bizim saygın paşa halaa oturamıyorr ( bebişler desteksiz oturabiliyorlarmı

slm cnm hoşgeldin özlettin kendini...
elada oturuyor ama sen başkalarıyla kıyaslama tatlım, mutlaka bigün oturcak nasılsa :)

Yok bende ekim annesiyim oglum 21 ekim dogumlu hamilelikden bu yana okuyorum. Benim oglumda kollari acik uyuyor daha dogrusu uykusunda cok tepindigi icin ustunde ortu falan durmuyor.

hmm ok cnm memnun oldumvereliniortak

Ben de aynen böyle yatırıyorum kolları açıkta yatıyor diye. Ama çorap giydirmiyorum ayağına,çıplak ayakları.

özde terliyomu peki kuşum?

Geçmiş olsun Naz'cım.

slm
benim velet nerdeyse ayaga kalkacak masallah deyin kizlar

maşallah cnm kuzuna

ayhh bi tuhaf alıntı olmuş :)) gülim nihanım anlarsınız siz :)

günaydın ben ve oğluşumdan da sizlere iyi pazarlar a.s. :ecrin_bebek:

günaydın herkese
benim dana yine defalarca uyandı birinde bir saate yakın salladım nasıl olcak bu iş yawkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…