2009 Ekim Anneleri

sağolun kızlar hala öksuruyo ve bnde hastayım boğazım berbat

herkese ii pazarlar

ben de uğraşıyorum canım..ondan balık yer mi acaba dedim..daha diğerlerine yeni alışıyo..meyve ve yoğurt yemiyo:sinifsinif:

yoğurt yapma makinasını boşa almışımlmaz:hazır yoğurtlardan daninonun muzlusunu yiyo onu da bazen:1no2:meyve yemiyo diye akşam mamasına muz eziyom, anlıyo mamayı da yemiyo çok üçkağıtçı benim kızım yaf,muzsuz yapınca yiyosempatiksalakcinni

yoğurt yapma makinasına en başından beri ısınamamıştım ben...
bende babymix elmalı ve sadesinden veriyorum bazen yemek istemiyo ozaman içine 1-2 tane cicibebe bisküvi eziyorum öle daha iyi yiyor sende dene istersen...
muz belki tek başına ağır gelebilir elma yada armutla karıştırıp vermeyide deneyibilirsin cnm

kızlar çok moralim bozuk internete bile girmek istemiyorum artık hiç bişiden zevk almıorum oğlum hiç bişi yemio meyve yoğurt mama hiç bişi sadece emmek istio ve sanırım doymadığı içinde geceleri çok sık uyanıo napıcamı şaşırdım dün gece sinirden ağladım resmen 7 aylık ya sadece biizm yedikleirmizin ucundna tadıo mama sandalyesi aldık dün 250 ytl verdik ya onda bile durmak istemio aldığımız yaptığımız hiç bişi kandırmıo onu

cnm doktora gÖtÜr ben zeynebte aynıydı gÖtÜrdÜm ıŞth aÇıcı surup verdı Çok ŞÜkÜrler olsun zeyneb ne versem ıkıncı kaseyı ıster oldu ıŞtahı full aÇıldı maŞallah

kızlar hiç böyle şeyleri paylaşmazdım ama bende bugün sizlerden dua bekliyorum

kayınpederim kanser hastasıydı prostat,akciğer,beyin ameliyatları geçirmişti şu geçen iki sene içerisinde ve Allah'a şükür vücutta artık hastalık yok
ama şimdi cuma günü kayınvalidemin koltundaki beze biyopsi yapıldı ve bugün çıkan sonuca göre malesef göğüs kanseri,yarın koltukaltı ve göğsü alınacak...psikolojimiz heleki eşiminki çok bozuk,hem anne hem baba Allah kimselere göstermesin,adını bile duyurmasın inşallah...
sizlerden ricam dua edin bizim içinde,Allah herkesin hastanı içinde de bizlerinkini sağlığına kavuştursun inşallah

Çoook geçmiş olsun blüüücüm, allah kayınvalidene şifa versin , en kısa sürede sağlıkla atlatmasını dilerim. :ecrin_bebek:

blueflower canim cok gecmis olsun umarim baska yerine sicramaz.
rrose yalniz deilsin ayni seyleri ben de yasiyorum emin ol
musyascim o surup polivit mi? bizim kiza da vermisti de dr bizimki mumkun deil icmio ne onu ne demir damlasini.hemen kusuyo

ayhh bi tuhaf alıntı olmuş :)) gülim nihanım anlarsınız siz :)

Anladım ama alıntı yapamadım ben de kaydirigubbakcemile3
Ela'nın yüzü nasıl oldu bu arada merak ettim

Çok geçmiş olsun canım. Geldimi üstüste gelir illa ki,eşinin durumunu tahmin edebiliyorum. İnşallah kayınvaliden de tamamen atlatır unutursunuz bu hastalıkları :Saruboceq:

blucum çok geçmiş olsun...allahh kısa sürede şifa versin inşallahhhh

Arzu çok geçmiş olsun canım. çok şükürki babanız atlatmış darısı annenize olur inşallah...
Ve inşallah benim babacımda atlatır 2 yıldır kanserle savaşıyoruz bizde(((( ( mafoldumben

çok geçmiş olsun inş atlatırlar bu durumu

allah şifa versin.olabildgnce moral verin bu hastalıkların tedavisi nde moral çok önemli

arzucum çok geçmiş olsun, Allah yardımcısı olsun kayınvalidenin...
Acil şifalar diliyorum...

cnm senin babanında Allah yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum...

gülicim çok şükür geçti, kalıcı çil değilmişhihoyyyt
bana güneş çok dokunur sanırım elada bu konuda çok hassas koruma faktörlü krem kullanmam lazım

kızlar çok çok teşekkür ederim hepinize... bu akşam oradaydık ve şaka gibi biz kayınvalideme moral vereceğimize o bize moral veriyordu... çok güçlü bir kadın , inşallah atlatacak...

inşallah canım benim atlatacaktır mutlaka... bizim de babamız 2 yıldır uğraşıyordu ve metastas çıktı,ama atlattık Allah'a şükür... darısı başınıza ve darısı inşallah tekrardan bizim başımıza... nerede hasta varsa,Allah şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…