günaydın kızlar kötü bir haberim varrr
SÜTÜM KESİLDİİİİİİmafoldumbenmafoldumben
BENİM KIZIM EMMEK İSTEMİYORDU SAĞARAK VERİYORDUM AMA GİT GİDE AZALDI SONRADA GİTTİ ŞU AN HİÇ SÜTÜM YOKKKKK
BENİM KIZIM EMMEK İSTEMİYORDU SAĞARAK VERİYORDUM AMA GİT GİDE AZALDI SONRADA GİTTİ ŞU AN HİÇ SÜTÜM YOKKKKK
Baran bey beyaz ötesi olduğu için :asigim: en yüksek olanı almayı düşünüyorum canım 50 sanırım. Şu krem gibi yoğun olanlardan istiyorum ama hani su falan değince geçmeyenleri.
günaydın arkadaşlar
bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo
kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli
vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız
artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle...
ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile
günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca
hasta bebişklerimize allah şifA VERSİN TEZ ZAMANDAA
canım malesef bizim üç haftadır böyleilk 10 gün sonunda bir dişi çıktı tam ona sevinirken diğeri çıkacak herhalde şimdi... hala uyku sorunumuz devam ediyor malesef,uykusuzluktan başım çok ağırıyor,inşallah geçecek hepsi....
jade canım bizimkinin de dişi pırtladı huzursuz cok ama daha sadece ucu görünüyor tam cıkarken daha cok huzursuz olurmu bilmeme.şimdilik uyuyor geceleri gündüzleri huzursuz herseyi ısırmak istiyor..
bu arada dişimizin cıktıgını kimselere söylemedik biz ilk gören hediye alsın diye:))))hehehehehe
gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.
gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.
KIZLAR BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM..
http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/367182-yatili-hasta-bakici-ariyorum-acilllll.html
günaydın arkadaşlar
Kod:bebiişi çok zor diş cıkaran oldumu bu süreç ne kadar sürüyo kızım 1 haftadır geceleri gözler yumuk aglıyo emerken göğsümü ısırıyo sürekli vede en kötüsü uyumuyo sabah 5-6 ya kadar ayaktayız :( artık uykusuzluktan başım dönüyo. eşimde öyle... ve dişleri yan kısımlrdan şişmiş acaba nezamaa cıkar tecrübeli arkadaşlar yardım bilmiyorumkismile[/QUOTE] Canım bizimki de geçen hafta çıktı, öncesinde iki hafta da öyleydi şimdi de devam. Gece bazen yarım saatte bir uyanıyor, gündüz ani çığlıklar ağlamalar, inşallah hepimizinki düzelir [quote="musyas, post: 13317706"][B][COLOR="DarkOrchid"]günaydın kızlar bayagıodır ugrayamıom topiğe kızımın ilk iki dişi birden patladı ilgi budalası oldu tüm gün oyun oynuyom onlaaa oyun arkadaşı oldum evdee umarım sizlerde iisinizdir buarada oyaramaz zeyneb aglıyan zeyneb gitti çok mülyim uslu bi zeyneb oldu büyüdükçe derdi bitmez derler tam tersi oldu maşallah kuzuma çok ii yiyo herşeyi ama çokçok hiperaktif kilo almıo yakıo hala 8i göremedik kiloda ama kemikler fula full calsium almış fena tekmik atıyo zıplıo ellerinden tutunca hasta bebişklerimize allah şifA VERSİN TEZ ZAMANDAA [/COLOR][/B][/QUOTE] Maşallah Zeynebe, diş çıkarınca bebekler huy değişirmiş bizimki fena bişiy oldu, seninki de kuzu olmuş desene kaydirigubbakcemile3 [quote="zellda, post: 13326992"]gecmis olsun arzucum,insallah atlatacak,gogus kanseri eskisi gibi korkutucu degil,guzel ilerlemeler oldu,bu hastaligin adi insani korkutuyor ,allah kimsenin basina vermesin,esim de kemoterapi aliyor simdilik metastas oldugu icin ameliyat olamiyor,morali iyi, zaten hayata cok bagli bir insan ,insallah biz de atlatacagiz.[/QUOTE] Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun, tez zamanda atlatır inşallah :Saruboceq: [quote="zynp.ZEYNEP, post: 13331172"]KIZLAR BİR BAKARSANIZ SEVİNİRİM.. [url]http://www.kadinlarkulubu.com/is-kariyer/367182-yatili-hasta-bakici-ariyorum-acilllll.html[/url][/QUOTE] Geçmiş olsun canım
ilginize teşekkürler kızlar..benimde canım çok sıkkın..bütün düzenim değişecek eşim tek çocuk olduğu için mecburen kayınvalidem yanıma gelecek..ama ben ona ne beynen nede bedenen bakabilecek güçte deilim..kalçası kırık olduğu için tuvaletede kalkamıyor..kafayı yemek üzereyim napıcam bilmiyorum..bir an önce bakıcı bir bayan bulmam lazım..ne olur benim için dua edin..2 çocuğun üstüne bide kayınvalidem beni çok yıpratacak eminim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?