zelldacım eşine Allah tez zamanda şifa versin inşallah, çok geçmiş olsun...
zeldacım çok geçmiş olsun. Allah şifa versin eşine...
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok sütünüzde bi azalma hissediyormusunuz ben gün için de 3 kez sağıyordum şimdi ancak 2 kez çıkıyor(((
zelldacım..gelmiş geçmiş olsun...
günaydın kızlar,
çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün
canım ilk sağdığımda 150 ml sonraknde 120 ml anca çıkıyor az mı ii mi anlayamadım benSAĞDIĞIN ZAMAN NE KADAR ÇIKIYOR CANIM????bilmiyorumkismile
canım kuru kayısı yedir çorbasına zeytin yağı koy beki fayda eder geçmiş olsunkızlar ya ceyda 3 gündür kakasını yapamıyor ne yapacağım ben ya
çok geçmiş olsun canım acil şifalar bir an önce sağlığına kavuşsungünaydın kızlar,
çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün
zuzu aybik yine bursadaakaydirigubbakcemile3
zeldanın eşine ve efeye acil şiafar diliyorum çok geçmiş olsun
kızlar ya ceyda 3 gündür kakasını yapamıyor ne yapacağım ben ya
günaydın kızlar,
evet ya çalışmasam hafta içi görüşürdük şöyle pazar fallan denk getirsek fena olmaz yani :)yasmincim benimde aklımdan aynen bu geçti valla
görüşmek lazım artıkın aklinialirimsmile
pempem ceyda rahatsız olmuyorsa panik yapma 5 güne kadar normalyerimseniben
çorbalarına 1 kaşık zeytinyağ koy, olmadı 3-4 adet kayısı kaynat suyunu içirŞeniz
geçmiş olsun cnm:teselli:
acil şifa diliyorum efeye, inşallah ateşi normale döner:Saruboceq:
kis zuzu nerelerdesin? gorunmuosunuz hicbiriniz/ne sen ne lal ne gulican
zuzu aybik yine bursadaakaydirigubbakcemile3
ayy napim yasminim buralardayım uraşıyom ela zillisiynen...
havalar baya sıcak burda öğleden sonra ev yanıyo bende atıyom kendimi dışarıya :)) bu arada iş muamması hala sürüyo aramadı sevgili patronum!!!
ela dersen memeden kesilcek derken dişden dolayı daha bi düşkün oldu, nerdeyse uyurken hep memede uyuyacak gece ayrı bi sorun 3-4 kez uyanıyoz hala, işe başlarsam b.ku yedim(
sen nasılsın ayaz oğluşum nası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?