2009 Ekim Anneleri

günaydın kızlar,

çarşamba akşamı efeyi 40 derece ateşle acile götürdük 3 saat iççinde 15 dak bir duşa soktular yavrumu o kadar kötüydü ki müthiş bir titreme vardı sıtma geldi bütün gece ateş 38 den aşapıya inmedi kendi doktoruna götürdüm dün kanında mikrop çıktı lökositi artmış ve boğazları kıazrmış yavrumun ama boğaaz kızarıklığı bu kadar ateş yapmaz dedi doktor 6. hastalıktan şüphelendi 3 gün beklicez bakalım augmentın şururp verdi 3 gün için de hala ateş normale dönmezse farklı bir uygulama yapcaz dedi dua edin kızlar oğlumun ateşi normale dönsün

cok cok gecmis olsun canim. umarim kisa surede sagligina kavusur minik kus:Saruboceq:

sanem çook geçmiş olsun..hemen iileşir iişallah yawru..

pembem berrada ööle hergün yapamıyo..eskiden günde 3 kez yapan çocuk şimdi 3günde hatta 5 günde bi yapmaya başladı..ben de o yüzden süreklş kuru kayısı yediriyorum..2-3 günde bi yapıo şimdi..kuru kayısı yediribol su içir..su bi de oda sıcaklığında diilde mama hazırlar gibi biraz sıcak olursa belki daha çok işe yarar..5 günü bulursada sok fitili:)

SAĞDIĞIN ZAMAN NE KADAR ÇIKIYOR CANIM????bilmiyorumkismile
canım ilk sağdığımda 150 ml sonraknde 120 ml anca çıkıyor az mı ii mi anlayamadım ben
kızlar ya ceyda 3 gündür kakasını yapamıyor ne yapacağım ben ya
canım kuru kayısı yedir çorbasına zeytin yağı koy beki fayda eder geçmiş olsun
çok geçmiş olsun canım acil şifalar bir an önce sağlığına kavuşsun
zuzu aybik yine bursadaakaydirigubbakcemile3

zeldanın eşine ve efeye acil şiafar diliyorum çok geçmiş olsun

kısss yine mi bursadasın bi gün görüşelim canım ya böyle netten olmuyor hep iletişim lazım :)

kızlar ya ceyda 3 gündür kakasını yapamıyor ne yapacağım ben ya

pempem ceyda rahatsız olmuyorsa panik yapma 5 güne kadar normalyerimseniben
çorbalarına 1 kaşık zeytinyağ koy, olmadı 3-4 adet kayısı kaynat suyunu içirŞeniz

geçmiş olsun cnm:teselli:
acil şifa diliyorum efeye, inşallah ateşi normale döner:Saruboceq:

yasmincim benimde aklımdan aynen bu geçti valla
görüşmek lazım artıkın aklinialirimsmile
evet ya çalışmasam hafta içi görüşürdük şöyle pazar fallan denk getirsek fena olmaz yani :)

kısss elamm nerelerdesin sen bakimmm

ayy napim yasminim buralardayım uraşıyom ela zillisiynen...
havalar baya sıcak burda öğleden sonra ev yanıyo bende atıyom kendimi dışarıya :)) bu arada iş muamması hala sürüyo aramadı sevgili patronum!!!
ela dersen memeden kesilcek derken dişden dolayı daha bi düşkün oldu, nerdeyse uyurken hep memede uyuyacak gece ayrı bi sorun 3-4 kez uyanıyoz hala, işe başlarsam b.ku yedim (
sen nasılsın ayaz oğluşum nası?

kis zuzu nerelerdesin? gorunmuosunuz hicbiriniz/ne sen ne lal ne gulican

berra canıma okuyo açıyorum ama ööle açık duruyo bütün gün oturamıyorum başına pcnin..gece her saat başı uyanıyoruz..gündüz uykusu zaten yok..lütfederse bi saat uyuyo..ööle işte sürünüyorum:)

zuzu aybik yine bursadaakaydirigubbakcemile3

şaşırdımmıı..hayıırr:))) kıskanan smiley:))))

ayy canım ayazda öyle çok fena düştü memeye dişten dolayı rahatlıyor emdikçe bizde 3-4 kes uyanıyoruz öğlene kadar kendime gelemiyom valla çok kötü oluyor insan ee sen 3 haziranda başlıcan niye aramadı dingill... benim patronda tatilde bende yatıyom bi haftadır eczanede :))) aklinialirimsmile

Selam kızlar uzun zamandır giremedim.. umarım herkes iyidir, bizde iyi olmaya uğraşıyoruz. Bu arada Bora artık hiç birşey yemiyor 15 gündrü bişeyler oldu ağzını kitliyor böle olan var mı iştahı çok güzel bir çocuktu. Şimdi tüm öğünleri değişti yediremiyorum hiç birşey

Zellacım biliyorum eşinin rahatsızlığını Rabbim şifa versinn tez zamanda. Benimde eşim şuan rahatsız 2 sene önce ikizlerimi kaybettikten sonra 1 ay içinde baş dönmeleri başladı eşimde çekilen MR 'da kist diğer adıyla tümör görüldü ama şanslıydık ki genelde bunlar iyi huylu olurmuş. 6 ayda bir MR istendi büyümesine göre çaresine bakılacaktı .Senede milim büyür denilen tümör 2 senede 2 cm den fazla büyümüş ve şuan yaklaşık 5 cm olmuş 10 gündür eşimn baş dönmeleri baş ağrıları arttı hastane hastane dolaştık sadece serum verip eve döndük ayakta bile duramıyodu hastanede ki sandalyelere yatıyodu o kadar başı dönüyodu.Sonunda tanıdık bi doçnt . dr bulduk marmara üniv. hemen yatış verildi yüz felci başlamıştı bi o dr farketti kortizon ve biton ilaç antibiyotik baş dönmesi azaltıldı şimdi çıktık hastaneden tekrar MR ve tomogragi çekildik büyüme varmış . güzel yönü iyi huylu olması fakat yeri çok kötü şah damarının geçtiği ve bizim dengemizi sağlayan beyine giden sinirlerin üzerine balon yapmış. Ameliyatı zor dedi dr. 2 saatte 10 saatte sürebilir dedi ama olmak zorunda ilerde daha büyük sorunlara yol açar dedi ( solunum güçlü vb.) o zamn kurtarma şansımızda olmaz dedi. Pazartesi günü yatış verilip perşembe günü ameliyat olacak. Ama beni riskli bölgede olması korkutuyor ınşallahhh sağlıkla çıkarız. Rabbim sağlık versin eşlerimize yavrularımıza ve hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…