2009 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun Sanem'cim. Bebeğine acil şifalar diliyorum.

Anılcım çok geçmiş olsun. Allh eşini sana ve ailenize,sevdiklerinize sağlıkla bağışlasın inşallah .Bu zor günler de geçecek. Moralini ne kadar zor olsa da yüksek tutmaya çalış..

Geçmiş olsun. Allah şifa versin babacığına..

sanem cok gecmis olsun umarım 3 gün atesdir, ve 3 günün sonunda rahatlarsınız. Büyük kızımda gecirmisti ve 40 üstüne cıkmıstı atesi bizde sürekli dusa sokmustuk ama ne yaptıysak atesi inmedi. sonra 3. gün döküntü oluyor ve geciyor. Allah yardımcınız olsun, umarım baska birsey cıkmaz. Benim bildigim her cocuk bunu geciriyor.

Hastalarımıza acil şifalar tez zamanda sağlıkların akavuşurlar inşşş..duamdasınız anıl,zelda

ANILCIM SELDACIM allah kocişlerinize şifa versin canım

ececim tatlım allah babana şifa versin ameliyatı ii gecer inş.

ya kıslar bn cok nadir giriyorum buraya ve yeni okudum tüm hastalara acil şifalar diliyorum dualarımız onlarla..insallah tez zamanda saglıklarına kavusurlar........

allah hastalara acil şifalar versin inş...çok üzüldüm...

cok tesekkurler,allah size ve sevdiklerinize de uzun saglikli omurler versin kizlar.

Allah tum hastalara acil sifalar yakinlarinada sabir versin insallah.Insallah en kisa zamanda sagliklarina kavusurlar......

Benimde kayınpeder sizlere ömür rabbim mekanının cennet eylesin nur içinde yatsın..

Kayra dün ilk defa dede dedi meğer dedsi o saatlerede Rabbimin yanına gitmiş kuzuma ayan olmuş demek çok dugulandım çok şaşırdım dahada demiyor de-de senağlama

başınız sağolsun şeymacım..Allah kalanlara sağlıklı ömürler versin..

allah rahmet eylesin kayranın dedesini mekanı cennet olsun ...

uzunca bir aradan sonra tekrar sayfaya gelip sizlere merhaba demek istedim ama ilk kayınpederinin vefatını okudum .başınız sağ olsun.

kızlar bişey sormak istiyorum..
kızım gün içinde emmek istemiyo,uyuturken uyku sersemi emzirebiliyorum..gece 1 kez de olsa emzirirdim..şimdi hiç emmiyo,sabah da istemiyo..gece biriken süt de ağrı yapıyomafoldumbenbenim gibi gece emzirmeyen daha doğrusu bebeği istemediği için emziremeyen var mı?
bir de günde kaç kez emziriyosunuz,her emzirmede 2 memeyi de veriyo musunuz?

ek gıdalara geçeli beri bi türlü düzeni sağlıyamadık..önce ek gıdaları reddetti,ek gıdaları almaya başladı,şimdi de emmek istemiyo..memeyi bırakmasından çok korkuyorum:sinifsinif:

defneye masallah,dunya kucuk eger bir gun biryerde karsilasirsak ben o dudalkari isiracam annesi ,sonradan aaa demedi deme ,ben uyarayimda.

ceylin yuzunden ciciler topigine yazacagima buraya yazmisim,halbuki oranin topigi acikti ,hangi arada hangi tusa bastida buraya geri geldik anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…