2009 Ekim Anneleri

bende dün gece mektubunuz var da ağladım salya sümük
kocik gözlerine inanamadı
besle büyüt evden kaçsınn ay pek zzoruma gittiiii anlatamma
neler çekiyoruz nasıl kıyar evlatlar böle ailelerine anlayamadım
bebekten önce kesin aileyi suçlardım büyüksünüz affedin amannn diye

anılcım geçmiş olsun canım ALLAh birdaha düşürmesin oralara

Anıl hoşgeldin...

canım ya emzır yada yutkunmasını sağla su ver emzık tuttrmaya çalış biberonla falan yap bişiler...

Anıl, Selda güzel haberlerinizi gördük çok mutlu olduk, yakında daha da iyi haberleri alırız inşallah :Saruboceq:

zuzu tşk ederim cnm

zelda çokkk sevindim

zelladacım anılcım allah şifa versin ve tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah....
düşen bebişlerede geçmiş olsunnnn.....

anil ve zellda cok sevindim iyi haberlere ikinizinde esine Allahtan sifa diliyorum insallah haberler hep bole guzel olur :Saruboceq:

Allah razi olsun kizlar,cok tesekkurler.

sonunda taburcu olsu eşim ohhh be günlerdir orda burda eşim hastanede çocuk hasta hastane hastane dolaş hepsini atlattık sayılır şükürler olsunnn evim evim güzel evim çok özlemişimm

gozunuz aydin canim hem esine hem ogluna tabi ki hem de sana.Allah birdaha yasatmasin.

hoşbulduk cnm............... sağol

Aminnn zellda cım Darısı başınıza inşallahhhhhh umarım eşinde iyidir gelişme var mı?

hoşbulduk cnm............... sağol

Aminnn zellda cım Darısı başınıza inşallahhhhhh umarım eşinde iyidir gelişme var mı?

ameliyat icin haber bekliyoruz,ameliyati yapacak olan doktor baska bir sehirde randevu alacagiz bugun ,gelismeleri yazarim.patoloji sonuclariniz temiz degilmi Allaha sukur ,baktim goremedim.

selam millet ben de girmeyeli çok uzun zaman olmuştu... salı da istanbula gidiyoruz..kardeşim evleniyo gene uzunca bir süre giremem herhalde..

yaz geldi artık...millet iyice dağılcak...topic sessizliğe bürüncek sanırım:smiley-cool:
herkeşlere ii pazarlar..ben kuzumun kahvaltısını hazırlıyım o uyurken...2 gündür gece üçlere kadar uyumuyo,çoook uıykum var çooookkmirmirmirmir

evet teyzoşlar benımkıde baba aba dea dıyo ama çok sık değıl canı ısteyınce buara dea derken derya demek ıstıyo.maşallah kuzulara.

maşallahh bebişlere

benim yegenimde felaket olmus :)

mama ,anne, baba,ver,dede,git diyo:)

geçende kızımın ismini söylüyodum hadi bilge de diye
bi bagırdı bilgeee diye sonra gün içinde 3-4 kez bilge dedi maşallah benım kuzu sadece baba , aba ,anne oda cok sık değil

selam kızlar bebişlerekesinlikle tv seyrettirmeyin özellikle reklamları
ablamın kızı 19 aylık ve hiçbir kelime çıkmıyordu ağzından önceden anne baba vb. herşeyi söylüyordu dr götürdü ablam 21 gün tv seyrettirmedi çocuk yine başladı konuşmaya bu bana büyük bir ders oldu ben artık baktırmıyorum oysaki bayılıyordu ceyda dalin ve turkcell reklamına bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…