2009 Ekim Anneleri

merhabalar kızlarr offf çok sıkıcı bir gün havada yağmurlu nöbetçiyim oğlumu özledim offfffff

epeydir uğrayamıyodum topice..şeyma başınız saolsun..anıl zellda çok sewindim iyi hbrlerinize..bugünleriniz de geçicek inşallah..Allah yardımcınız olsun ,eşlerinize şifa size de güç kuwwet wersin..iş sizde bitiyo..solistce sizede geçmiş olsun cnm..asıl iş bundan sonra sanırım bu sıpalar ayaklandıkça zorlaşcak..bi sn ayırmıcaz gözümüzü..bizde diş çıkarmakla boğuşuyoruz günlerdir..patladı ikiside..tam büyümedi daha ama burnumuzdan geliyo..off gazda bitmedi gitti..uyumak istiyorum artık..hiç ii diilim hiiç..

selam kızlar zeyneb 9aylık olcak buhafta ve 2aydır gram almıyo doktoru aradım kaka idrar tahlili getir bakalım dedi, bişi olabilir etkiler kilo alımını dedi diş okadar etkilememesi lazım dedi canım sıkıldı açıkcası bekliyom yapsın die uyudu kuzudaa

Anıl, Selda güzel haberlerinizi gördük çok mutlu olduk, yakında daha da iyi haberleri alırız inşallah :Saruboceq:

Zor zuzucum çok zor.Bizimde uyku durumları düzelmedi. Hayır diş bitti hala ne anlamıyorum, 10 sefer kalkıyo. Bi de oturmayı öğrendi gece dönerken birden oturuveriyo uyanıyo haliyle. O da anlamıyo ne olduğunu. Yürümeyi öğrenince ne olcak bilmem.

Mama topiinde okudum, yedikleri de iyi maşallah niye almadı acaba. İnşallah bişeyi yoktur. Yediklerini hızlı yakıyo da olabilir, öyleyse büyüyünce yaşadı. Rejim derdi yok :1rolleyes:

ayyyyy cok sevindim daha yeni okuyorum bu güzel haberi. inan o kadar mutlu oldum ki. ama gercekten hep inaniyordum bu güzel haberini almaya. allah hepimize daima saglık versin cocuklarımızın basında olabilelim. Allah bizi onlardan ayırmasın. olumunekankayizsmile . opuyorumnanaktan cok öptüm sizi

yasemincim inşallah ciddi bi sorun yoktur..yazdıkların tanıdık geldi bana..muğlada bi arkadaşım var..onun oğlu şu an 2,5 yaşında..ben beninmki kilo almıyo diye dert anlatırken. ."hiç üzülme dedi..benimki başlarda ayda 1 er kilo alırken,9 aylık olunca kilo alımı birden durdu,1 sene hiç kilo almadı..doktor doktor dolaştık bişey bulamadılar..
yesin diye yumurtayı haşlıyodum,omlet yapıyodum,krep yapıyodum,sahanda yapıyodum,aynı anda düşün..ama yemiyodu..ağlaya ağlaya çöpe döküyodum...benimki üzeldiyse herkesinki düzelir " dedi...

bi de maşallah ada nın boyu uzun,demek boya gidiyo..yemesi de güzelse bi süre sonra düzene girer merak etme..hoş seni anlıyorum benimki de kilo almadığında kahroluyorum..böyle böyle büyüyüp gitcekler inşallah..canları içinde olsun da ne yapalımolumunekankayizsmile

rahat 2 yaşına kadar deliksiz uyku yokmuş canım...deneyimli arkadaşlardan duydumsempatiksalakcinni

saol cnm bnm yarın beli olcak 15.30da randevu aldım sonuçlarıda ytarın alcam inş boya gittiği içindir yada almıştır 1haftada gramda olsaaa büyüyolar ama valla nasıl büyüyolar biz anneler bilir en iiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar ben iice sulugöz oldum yawww aşkı memnunun tekrarına bakıyorum evin kızı mezun oluyodu bi an bizim bıcırıkları düşündüm öyle kocaman genç kızlar delikanlılar ayyy sulugözlü oldum ben...senağlama

sen baya duygusallasmıssın cnm... ınsallah ogunlerı de görururüz...

bnmkıde emeklemeye basladı hıc durmuyo.dişler de cıktı cok şukur . valla bn gıderek erıyorum kılolar gıttı iice.kilo alamıyom habıre verıyom o kadarda yıyorum.acaba erkek cocukları hep böyle hareketlımı herkesın?sabah elıne tv kumandasını aldı ttv kapalı kumandayı tv ye tutuyo bakıpta ay yerım dedım senı. bazende cıldırıyorum sınırlendırıyo.hıc bı yerebırakmaz oldu evı zor supurdum annem olduğu halde eteğimden ayrılmıyo napcam bılmıyorum zorla uyudu sımdı azcık uzattım bacağımı

uçak yolculugu yapan arkadaslar
bebişlerinizi iniş ve kalkıslarda ne yaptırdınız
kısım emzik kullanmıyo ve biberonuda ve tek emzirebilceğimide sanmıyorum
napmam gerek bilgisi olan varmııı bu konuda

ben tek geldim kalkıs ta emzirdim ..ucaga binmemize yakın emzırmedım kı ucakta emsin diye çok şükür oyle de oldu..sonrada uyuya kaldı
inmemize yakında emzirmek istedim ama emmek istemedi ben rahatsız olur diye su falan içirdim yutkunsun diye zaten kızım emzik almıyor denedım ama istemedi
belki rahatsızlanır dusuncesıyle burun için fısfıs almıstım kendime kullandım:)benım kulaklarım agrıdı..
eger cam kenarına oturursan rahatlıkla emzırebılırsın( yanına bı battanıye veya emzırme onlugu al)ayrıca hosteslere soylersen emzirmek ıstedıgını bos bıryer varsa benı oraya alırmısınız dıye sıze yardımcı olurlar.ayrıca ucak bıletı aldıgınızda ucagın en on kısmından almaya calısın hem onde kımse olmuyor hemde koltuk aralıgı daha geniş oluyor..şimdiden iyi yolculuklar...

uçak yolculugu yapan arkadaslar
bebişlerinizi iniş ve kalkıslarda ne yaptırdınız
kısım emzik kullanmıyo ve biberonuda ve tek emzirebilceğimide sanmıyorum
napmam gerek bilgisi olan varmııı bu konuda

bende 5 saatlik bir ucak yolculugundan sonra türkiyedeyim hihoyyyt gayet rahat geldik (kolumdaki agrı dısında)emzirdim uyudu.

sonunda taburcu olsu eşim ohhh be günlerdir orda burda eşim hastanede çocuk hasta hastane hastane dolaş hepsini atlattık sayılır şükürler olsunnn evim evim güzel evim çok özlemişimm

Anılcım gözünüz aydın arkadaşım,Allah bir daha yaşatmasın böyle şeyler ,inşallah...
Boracım düzelmedi mi daha,kıyamam kuzuya umarım hemen düzelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…