Aminnn.. kızlar teşekkürler. Eşim bugün daha iyi şükür bi 4 gün daha kalıcaz.Bugünde evlili yıldönümümüz hastanede geçiriyoruz 5. yıl bitti Rabbim nice 5 yıllar göstersin sağlıkla.Şimdi eve gidicem çocuk gece uyuyamamış doğru düzgün burun tıkanıklığından tamamen kapalı ağzından nefes alıyor ,kontrole gidicem . Bu burun tıkanıklığına fizyosol , okyanus suyu hiç biri fayda etmiyor o kadar kullanıldı nasıl açılır ya
canim cok sevindim cok,insallah bir an once ayaga kalkacak ve patolji sonucu temiz cikacak,o bekleyisleri cok iyi bilirim Allah in izniyle hersey yoluna girecek.
benim de guzel bir haberim var,3 ay sonunda kemoterapinin ise yarayip yaramadigini anlamak icin detayli tarama yapildi dun sonuclari aldik,doktorumuz bize cok guzel haberler verdi ,kanserli hucreler yok olmus,kemoterapiye devam edecegiz simdilik bu 1-2 ay icinde de eger doktorlari da uygun gorurse ameliyatla karacigerdeki tumor temizlenecek.Tum dua eden arkadaslarima tekrar tesekkur ederim ,Allah razi olsun,Allah kimsenin evladini esini ailesini bu hastalikla sinamasin cok zor, ama biz inaniyoruz ki bu hastaligin ilaci moral ve inanc ve bizde ikisi de var Allaha sukur.
kızzzlaaar cok sevndim inanın iyi haberlerinize rabbim kimseyi ayırmasın insallah herkese saglıksıhhat versin...dularım hep sizlerele emin olun....
canım ya ben görmemişim çok geçmiş oolsunn ayy çok üzüldüm ama ii sonuçlar geliyomuş ne mutlu ki allah yardımcınız olsun cnm dualarım sizinle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kuzum kendi yatağından düştü nasıl yaptı nasıl atladı anlamadım daha kendini kaldıramıyodu ama nasıl becermişse becermiş işte banyoda önlüklerini yıkıyodum bi anda pat die bi ses geldi baktım yerde ağlıyoo şimdilik bişey yok alnı biraz şişmiş ve kızarık ama keyfi yerine geldi çok kötü oldum yaa artık 1 dk ayırmam gözümün önünden babası da koştura koştura geldi valla Defneden çok ağladık anne baba :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Kuzum kendi yatağından düştü nasıl yaptı nasıl atladı anlamadım daha kendini kaldıramıyodu ama nasıl becermişse becermiş işte banyoda önlüklerini yıkıyodum bi anda pat die bi ses geldi baktım yerde ağlıyoo şimdilik bişey yok alnı biraz şişmiş ve kızarık ama keyfi yerine geldi çok kötü oldum yaa artık 1 dk ayırmam gözümün önünden babası da koştura koştura geldi valla Defneden çok ağladık anne baba :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cok gecmis olsun. oyle bizimki de dun karyoladan dustu
zelldacim sizinde gozunuz aydin
zelldacım, anılcım ikinizin adınada çok sevindim, gözünüz aydın...
solsticecim geçmiş olsun defneye, Allah beterlerinden korusun...
o korkuyu bende yaşadım bende düşürmüştüm koltuktan:kedi: artık iyice hareketlendiler dahada dikkat etmek lazım...
Aminnn.. kızlar teşekkürler. Eşim bugün daha iyi şükür bi 4 gün daha kalıcaz.Bugünde evlili yıldönümümüz hastanede geçiriyoruz 5. yıl bitti Rabbim nice 5 yıllar göstersin sağlıkla.Şimdi eve gidicem çocuk gece uyuyamamış doğru düzgün burun tıkanıklığından tamamen kapalı ağzından nefes alıyor ,kontrole gidicem . Bu burun tıkanıklığına fizyosol , okyanus suyu hiç biri fayda etmiyor o kadar kullanıldı nasıl açılır ya
zelldacım canım çok sevindim, Allahım işallah ameliyatınızda iyi geçer ve güzel haberlerinizi alırız. Sana mutluuğumu anlatamam çok sevindim:)))
Anılcım senin içinde çok mutlu oldum canım, Allah ikinizinde eşlerinizi size ve bebişlerinize bağışlasın işallah.
solstice, buket, asu1984, zellda bebekler firar etmiş ha, ya sormayın bizde düşürdük hem kendi yatağımızdan hemde pusetten (pusette kemer takmamıştık, ve o kadar dar bir yerden geçip nasıl düştü anlayamadık) o kadar çok ağladım ki anlatamam, kızım ağlıyor ben ağlıyorum offf çok kötüydü. Ama alışıcaz çocuk bunlar daha kaç kere düşücekler. Geçmiş olsun arkadaşlar
cok gecmıs olsun canım.....insan o an cok korkuyo...kayrada gecen hafta yataktan dustu...Allah cocuklarımızı daha beterınden korusun artık....:Saruboceq:
cok gecmis olsun. oyle bizimki de dun karyoladan dustu
zelldacim sizinde gozunuz aydin
zelldacım, anılcım ikinizin adınada çok sevindim, gözünüz aydın...
solsticecim geçmiş olsun defneye, Allah beterlerinden korusun...
o korkuyu bende yaşadım bende düşürmüştüm koltuktan:kedi: artık iyice hareketlendiler dahada dikkat etmek lazım...
gecmis olsun defnemeee,annesi oluyor arada boyle kazalar uzulme ama biliyorum insan kendini suclu hissediyor.anlik olay iste bende gecen sezlongta altini degistirirken pat diye donmus dustu allahtan cimenlere dustu :)) gene de agladi korktu ben bagirinca ,belki 2 saniye cevirdim kafami, bezini atiyodum cope ,baktim yerde,yakalamaya bile calissan hizlarina yetisemiyosunki,kil kurdu gibiler, ceylinde 2 dk sabit durmuyor,arastirmaci gazeteci bunlar kaydirigubbakcemile3
Anılcım Seldacım şükürler olsun,gözünüz aydın kızlar... Allah bira daha yaşatmasın adını bile söylettirmesin inşallah...
Zümrütcüm geçmiş olsun güze kuzuma,yatağı çok mu yüksek indirebiliyorsanız indirin canım
zelldacım canım çok sevindim, Allahım işallah ameliyatınızda iyi geçer ve güzel haberlerinizi alırız. Sana mutluuğumu anlatamam çok sevindim:)))
Anılcım senin içinde çok mutlu oldum canım, Allah ikinizinde eşlerinizi size ve bebişlerinize bağışlasın işallah.
solstice, buket, asu1984, zellda bebekler firar etmiş ha, ya sormayın bizde düşürdük hem kendi yatağımızdan hemde pusetten (pusette kemer takmamıştık, ve o kadar dar bir yerden geçip nasıl düştü anlayamadık) o kadar çok ağladım ki anlatamam, kızım ağlıyor ben ağlıyorum offf çok kötüydü. Ama alışıcaz çocuk bunlar daha kaç kere düşücekler. Geçmiş olsun arkadaşlar
zelladacım anılcım allah şifa versin ve tez zamanda sağlıklarına kavuşsunlar inşallah....
düşen bebişlerede geçmiş olsunnnn.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?