canim insallah sizin sonuclar iyi cikar. deniz dun ateslendi burada mesa die bi hast. var oraya goturduk acile. kan ve idrar aldilar. kanindaki akyuvarlar cok fazla artmis. bu da vucutta bi enfeksiyonun ya da bakteri fazlaliginin belirtisiymis. idrar kultur sonucu bugun cikacak. ama hast.deki uzman suprax i kesti. 5 gun vermistik. yerine guclu bi igne verdi. dun ilkini vurdular. bugun de vurulacak. yarin yine hast.gidicez. yine kan ve idrar verilecek. sonra da bobrek usg si cekilecek. acildeki uzman, yeni gecmeye calistigimiz sistem icin simdilik askiya al, istedigi zaman meme ver dedi. hos ben zaten uygulayamadim. aldigi tek sey meme o da arada emiyo oyle sık sık degil. gece kalktiginda da veriyorum meme ve su. iyice kilo verdi, artik kemikleri batiyo elime. ama ben inaniyorum ki bebeklerimiz iyilesecekler.
iğne şuruba göre daha etkilidir canım...biraz canı yanar ama eminim bundan sonra toparlanır yavrucuk kıyamam.
az veya çok,ne emiyosa kardır inan..o konuda için rahat olsun..sen emzirmeye devam et..stresli olduğundan sütün etkilenmiştir,bebiş biraz düzelsin senin de o moralle sütün artar eminim..
biz de bugün batın ultrasonu çektirdik..sağ böbrek sola göre biraz büyümüş:sinifsinif:yarın DMSA diye bi tetkik yapılcak,3-4 saat sürüyomuş işlem..çoçuğum sıcaklarda mahvoldu,yarın da aynı:sinifsinif:
bizimki de kilo vermiş yine..dr. a sordum bugün sadece emdi,.ne kahvaltı ne çorba ne yoğurt ne meyve...sadece emdi dedim..genelde böyle dedim.(.memeyi de sadece uykusu gelince arıyo benimki,gece emmeyi ise çoktan bıraktı..) dr.antibiyotik tedavisinde beklenen bi durumdur bu dedi..
çinko şurubu işe yarar mı dedim..hemen yazdı..bugün başladım...sen de bi sor istersen canım..
Allah yardımcımız olsun:Saruboceq: