2009 Ekim Anneleri

canım çok şükür kültür sonucu üreme yokkaydirigubbakcemile5 DMSA denilen tetkik de uzun sürdü.. kızım çok bunaldı,ağladı ama onun da sonucu temiz,yani geçirdiğimiz enfeksiyonlar böbreğe zarar vermemiş:teytey:
o kadar rahatladım ki..cuma günü bi fakir sevindircem..

tabi tedavi devam edicek bizim belki 6 ay belki 1 sene belki daha fazla..yatmadan önce şurubumuzu içmeye devam...her ay da kültür vericez,üreme olmazsa nefroloğu aramamıza gerek yokmuş..inşallah tez vakitte iyileşir kuzum..

iştahsızlık aynen devam,diğer seçenekler elendiğine göre büyük ihtimalle dişten:sm_confused:

inşallah sizden de güzel haberler gelir canım:1hug:

amin canım.. inşallah haber bekleyen herklesten sağlıklı haberler gelir..

yavaş yavaş düzelir annesi inşallah..biz Allahıma bin şükür ii haberlerle geldikkaydirigubbakcemile2çinkoyu 2 gündür kullanıyoz bakalım ne zaman etkisini göstercek..cerencesil,mama için elime saldırıyo yazmış,darısı başımıza ne diyim:Saruboceq::Saruboceq:

benimki de hiç bişi yemedi bugün inan..dr. a giderken yanıma çorbasını,meyve suyunu,yoğurdunu aldım..hepsini yollarda döktüm de geldim..evde hazır mama yaptım yemedi...saat gece 10 buçuk oldu annem kabak yemeği yaptı,yoğurtla denedik..2 kaşık sonrası yemedi..tahıl maması seviyodu onu yaptım yine yemedi..oturdum ağladım yine...yapcak bişi yok:a015:

inan senin adina cok sevindim. umarim kuzunun istahi da duzelir.
deniz hala istahsiz. yaklasik 800 gr verdi mafoldumben cinkoyu ben de yazdirdim ama esim 1-2 dr ye daha soralim dio. denizin de kultur sonucu temiz cikti ama kandaki akyuvar sayisi neden yuksek onu bulmak icin ctesi tekrar kan ve idrar verecek. bide bobrek usg si cekilecek. insallah iyi cikar. sali gecesi antebe gidicez ucakla ama gel gorki hic gidesim yok :gitme:

Bende arasa çinko verdim 1 şişe yeterli dedi doktorum sonrası stok yapıyormuş bütün bebeklere veriliyor 1 şişe kullan korkma buket

deniz hala istahsiz. yaklasik 800 gr verdi mafoldumben cinkoyu ben de yazdirdim ama esim 1-2 dr ye daha soralim dio. denizin de kultur sonucu temiz cikti ama kandaki akyuvar sayisi neden yuksek onu bulmak icin ctesi tekrar kan ve idrar verecek. bide bobrek usg si cekilecek. insallah iyi cikar. sali gecesi antebe gidicez ucakla ama gel gorki hic gidesim yok :gitme:

canım çinko da bişey olacağını zannetmiyorum çünkü nil 6 aylıkken gene kilo almamaıştı vücudun çinkoya ihtiyacı olabilir demişti.. eğer çinko sonrasında kilo almazsa kültür yaptırırız demişti... o ay nil 800 gram falan almıştı....

bu arada yeniden hosgeldin handan
istah icin mi verdin arasa? Faydasini gordun mu?

hoşbulduk cnm , her bebegin 1 şişe içmesi lazımmış açıgı kapatmak için yani vucudun ihtiyacı varmış çinko takviyesine o yüzden vermişti yemeleri düzene girdi içmeye başlayınca

canım çinko da bişey olacağını zannetmiyorum çünkü nil 6 aylıkken gene kilo almamaıştı vücudun çinkoya ihtiyacı olabilir demişti.. eğer çinko sonrasında kilo almazsa kültür yaptırırız demişti... o ay nil 800 gram falan almıştı....

ayy insallah canim yaa. kurban adadim valla istahi duzelsin. surekli nette istahla ilgili seylere bakar oldum. sanirim tirlatiorum

sağol buketcim..kültür sonucunuz temiz çıkmış çok şükür..inşallah diğerleri de ii çıkar..bebiş bu haldeyken yola çıkmak mantıklı değil aslında,hem de antep şu an çok sıcaktır..yavru iice perişan olmasın.. ama tabi mecbursanız ne denebilir ki..

ayy insallah canim yaa. kurban adadim valla istahi duzelsin. surekli nette istahla ilgili seylere bakar oldum. sanirim tirlatiorum

seni anlıyorum buketçim ama olaylara sakin yaklaşmaya çalış... sen kendini kastıkça deniz daha da çok yemekten uzaklaşır.. he yapılması gerekenleri yap tabiyki ama rahat davranmaya çalış... ama çinko işe yarar diye düşünüyorum.. dr bana o zaman çinko ilacı verdiğinde ben siteye yazmıştım ama çoğu kişinin dr u vermemişti o zmana... belki de daha önce alsaydı şu anda iştah sıkıntısını bu derecede çekmezdin.. inşalllahg iyi gelir.. dr bize zinco diye bi şurup vermişti... bu arada bir araa antibiyotikleri içirmede zorlandığını söylemiştin... nil hastayken biz antibiyotiğini enjektörle veriyoduk... azına sokar sokmaz sıkıyodum enjektörü... içirmen gerekirser bide bu yöntemi dene derim... Allah acil şifa versin canım...

aynı sorun bendede var iştah hiç yok üstelik doktor kilosu iyi diye hiç bişey vermiyo
ama bi türlü yediremiyorum hiç birşey :(

dün çok feci kustu aklım çıktı öyle kusan büyük insan bile görmedim sonra halsiz düştü
sanırım midesini üşüttü nane limon versemmi acaba

kızım geçmiyen kabızlık yaşıyo kayısı yag hepsini kullandım yine oluyo sinirlerim harap oluyo kakasını yaparken öyle aglıyoki takılıyo bacaklarına baskı ile çıkarıyo fitilde atsmıyom asrtık alışcak die dün öyle takılmışki poposuna öyle çıglıkla agladıki içim koptu acısına poposu kanadı 2damla kan aktı çok korktum neyapcam kızlar yaaa

kızım geçmiyen kabızlık yaşıyo kayısı yag hepsini kullandım yine oluyo sinirlerim harap oluyo kakasını yaparken öyle aglıyoki takılıyo bacaklarına baskı ile çıkarıyo fitilde atsmıyom asrtık alışcak die dün öyle takılmışki poposuna öyle çıglıkla agladıki içim koptu acısına poposu kanadı 2damla kan aktı çok korktum neyapcam kızlar yaaa

canım duphalac şurup versene bağırsak düzenleyici..biz nilde her sıkıntıyı yaşadığımız için artık neye ne iyi gelir biliyorum.. ben de ilaç vermemek için çok uğraştım z.yağı kayısı salatalık vsss herşeyi verdim aklına gelebilecek her yöntemi denedim... ama olmadı düzelmedi... bi şurup kullandım o da etki etmedi. lağman yaptım 1 kere yaptı 1 hafta yapmadı sonra fitil verdim gene yaptı 10 gün yapmadı... dr duphalac verdi içmesinde bi sakınca yok dedii... o kadara cı çekiyodıki çocuk ağlıyodu resmen... mecbur sonunda verdim... hemoroit olmasından korktum çünkü... sen de istersen dr una bi danış ve içir...ayrıca artık su ihtiyaçları çok fazla nil günde neredeyse 500cc ye yakın su içiyo... belki de vücudun daha fazla suya ihtiyacı vardır..

duphalac bir ara kullanmıştık evet cnm ondanalıyım yine bagırsak temblliği var zaten zeynebinde suyu cnm biz çok içiyoz zaten aynene çok terlediginden gün boyu biberon elinde su içiyo hep saol cnmbnm

duphalac bir ara kullanmıştık evet cnm ondanalıyım yine bagırsak temblliği var zaten zeynebinde suyu cnm biz çok içiyoz zaten aynene çok terlediginden gün boyu biberon elinde su içiyo hep saol cnmbnm

rica ederim ne demek... sadece yaşadığımı paylaştım... inşallah rahatlar zeynebçik...

seni anlıyorum buketçim ama olaylara sakin yaklaşmaya çalış... sen kendini kastıkça deniz daha da çok yemekten uzaklaşır.. he yapılması gerekenleri yap tabiyki ama rahat davranmaya çalış... ama çinko işe yarar diye düşünüyorum.. dr bana o zaman çinko ilacı verdiğinde ben siteye yazmıştım ama çoğu kişinin dr u vermemişti o zmana... belki de daha önce alsaydı şu anda iştah sıkıntısını bu derecede çekmezdin.. inşalllahg iyi gelir.. dr bize zinco diye bi şurup vermişti... bu arada bir araa antibiyotikleri içirmede zorlandığını söylemiştin... nil hastayken biz antibiyotiğini enjektörle veriyoduk... azına sokar sokmaz sıkıyodum enjektörü... içirmen gerekirser bide bu yöntemi dene derim... Allah acil şifa versin canım...

canim zaten enjektorle deniyoruz ama bizim kiz cins. agzina geldigini anladigi an tukuruyo ve aglamaya basliyo. dun yine veremedik. uyku arasinda vermeye calisiyorum ama olmuyo

musyas ve bulcuk cok gecmis olsun

bu arada fotoya yorum yapan benim/ bi karisiklik olmasin :)

Son düzenleme:
canim zaten enjektorle deniyoruz ama bizim kiz cins. agzina geldigini anladigi an tukuruyo ve aglamaya basliyo. dun yine veremedik. uyku arasinda vermeye calisiyorum ama olmuyo

musyas ve bulcuk cok gecmis olsun

bu arada fotoya yorum yapan benim/ bi karisiklik olmasin :)
canım nilde enjektörü hissettiği an tükürmeye çalışıyodu ama son zamanlarda ağzına soktuğum an tüm gücümle birden sıkıyodum mecburen yutkunuyodu ama olmuyo diyosan denecek de bişey yok... inşallah herşey yoluna gireri.. bu arada face deki fotoya mı yorum yapan sensin? bugün yani...

dandan gelmiş hoşgelmişş...
alyanın kabızlığı geçmiş gözünüz aydın aybikim..
ama bu seferde zeynebinki azmış..üzüldüm walla kan geldi dedin ya bide yasemin..yawrum ya minicik poposu nası da acımıştır..
buket takipteyim..iyi hbrler wericeksin inşallah bize azkaldı..
bulcuk kıyamam ya..herkeste aynı iştah sorunu..sıcaklarda tetikliyo iyice bence..
baharrrr..yakaladıımmmmm:))

evet zuzum arstlaştık sonunda.... hatun senin face in yokmu acep? seni burda buldum buldum yoksa iletişim sıfır

Back
X