2009 Ekim Anneleri

zezecim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim. dr yeniden idrar tahlili istemis. nasil yapacaksak . yarin aksamda antebe gidioruz :umursamaz:

aayyy inşallah tahlil temiz çıkar canım..allah kolaylık versin sana..hayırlı yolculuklar,sıkma canını belki değişiklik ii gelir kuzuya:Saruboceq:

kızlar benim kuzu gece 11-12 arası uyuyo,sabah da 7-8 arası kalkıyo..gece 1-2 kez uyanıyo
gece emmediği için su içiriyorum hemen geri uyuyo

buna rağmen sanki uykusunu alamamış gibi gündüz 3 posta halinde 5-6 saat uyuyo..normal mi acaba???dr. u aradık sıcaklardandır,normal dedi..ama öğünlerimiz bu yüzden çok gecikiyo ve aksıyo..sizin kuzular nasıl bu kadar uyuyo mu:uhm:

benimki akşam 9da uyyo gece bazen çok sık uyanıyo bazen sadece 2 defa mama için uyanıo sabah 7de uyanıyo günde 3 defa 1 er saat uyyoz o kadar

arasda akşam 9 da yatıyor 11 de mama yiyor yatıyor bide gece 4,30 da mama yiyor sabah 6,30 da uyanıyor gün içinde 2 kez uyuyor bazen 1er saat bazen yarım saat , az uyuyor benim oglum ya annemde şikayetçi

zezecim antibiyotiğe devam ediyomusun sen enfeksiyon için... nile ne zaman antibiyotiğe başlasam uykusu artıyor....

handancım çok da az uyumuyor...gündüz sadece biraz az uyuyomuşş... o da sıcaktandır... nil de normalde sabah 8-8.5 gibi uyanıyo 11 gibi yatp 1.5-2 saat uyuyo... 4 gibi yatıp tekrar 1.5-2 saat uyuyo sonra da 9.5 civarı uyuyo.. ama çok sıcak olduğundan öğlen uykuları en fazla 1 saat oldu.. ama klimalı oda da yatınca gene 2 saar uyuyo...:)

zezecim verdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim. dr yeniden idrar tahlili istemis. nasil yapacaksak . yarin aksamda antebe gidioruz :umursamaz:

Gaziantebe gideceğini söylemişsin ben de kızımla gitiğim zaman dizanteri oluyordu.O yüzden yediği içtiği herşeye özelikle suya dikkat ................

zezecim antibiyotiğe devam ediyomusun sen enfeksiyon için... nile ne zaman antibiyotiğe başlasam uykusu artıyor....

2 hafta suprax kullandık,şimdi 1 haftadır sadece yatmadan önce baktrim kullanıyoruz..ve uzun süre de kullanmak zorundayız...ondan mı acaba canım ya..baksana en çok benim kuzu uyuyo..gündüz 5-6 saat uyku ne demek:1ninca:uyusun ii de...öğünlerimiz çok karışıyo,zaten yediremiyorum..öğlen çorbası taaa 4-5 hatta bazen 6 ya sarkıyo...ondan sonra da akşam yemekleri de gece 10-10 buçuğa kayıyo...uyutmayınca veya uykudan uyandırınca da huysuz oluyo cadı..

bi düzen oturtamadım ya kendimi çok becerirksiz hissediyorum:sinifsinif:

çinkonun adı zinko ama sadece 1 şişe yeterli dedi doktor kafanıza göre çok vermeyin kızlar

evet bizim dr. da çinko için,sonuçta toksik bi madde dedi..fazlası zararlıymış..günde yarım ölçek veriyorum..şişe bitince vermiycem ben de ..

2 hafta suprax kullandık,şimdi 1 haftadır sadece yatmadan önce baktrim kullanıyoruz..ve uzun süre de kullanmak zorundayız...ondan mı acaba canım ya..baksana en çok benim kuzu uyuyo..gündüz 5-6 saat uyku ne demek:1ninca:uyusun ii de...öğünlerimiz çok karışıyo,zaten yediremiyorum..öğlen çorbası taaa 4-5 hatta bazen 6 ya sarkıyo...ondan sonra da akşam yemekleri de gece 10-10 buçuğa kayıyo...uyutmayınca veya uykudan uyandırınca da huysuz oluyo cadı..

bi düzen oturtamadım ya kendimi çok becerirksiz hissediyorum:sinifsinif:

canım kendini bu şekilde hissetmene bence gerek yok. netice de bi takım sağlık sorunları oldu ve düzenleri şaştı.. sen bu düzeni gene oturmaya çalış tabi... gerekiyorsa biraz geç uyut... ama düzeni oturmaya çalış... sonrasında çocuk için çok zor olur...

kızlar ya aras meyve yemiyor ne yapmam lazım , meyve püresi yapıyoruz yemiyorr eline veriyorum mıncıklayıp atıyor annemde ugraşmıyor fazla alternatf fikri olan varmı acep :(

Benim oğlumda meyve yemiyor. ben kahvaltı karışımına ekliyorum. mesela, muz,bebe bisküvisi,peynir,yumurta bunları karıştırıp veriyorum. farklı olarak. Şeftali ve Armut'u da bu şekilde veriyorum.

canım kendini bu şekilde hissetmene bence gerek yok. netice de bi takım sağlık sorunları oldu ve düzenleri şaştı.. sen bu düzeni gene oturmaya çalış tabi... gerekiyorsa biraz geç uyut... ama düzeni oturmaya çalış... sonrasında çocuk için çok zor olur...

off canım...haklısın da..10 ayı doldurcaz..hala ek gıdalara alışamadık,öğünleri oturtamadık...yardımcım da çok benim ama..belki dr. dediği gibi havalar biraz serinleyip,günler kısalınca düzene girer..

yani inşallah:çok üzgünüm:..

kızlar ya aras meyve yemiyor ne yapmam lazım , meyve püresi yapıyoruz yemiyorr eline veriyorum mıncıklayıp atıyor annemde ugraşmıyor fazla alternatf fikri olan varmı acep :(

benimki de sevmiyo,hoş benimki hiç bişi sevmiyo ya...yazın güzelim meyvelerinden çeşit çeşit alıyoz yüzüne bakmıyo...kışın bunları bulamıcaz haberi yok..

ben kavun veya karpuzu süzgeçte ezip ,suyunu biberona koyuyom o zman yarım çay bardağı kadar içiyo..(kavun gaz yapıyo yalnız söyliyim)..deneyebilirsin..

biz de enf. var ya..ikisi de güzel idrar söktürüyo ayrıca..

ay kızlar mantar olmuşum sanırsam..kaşınn kaşınn..ilaçsız kendi kendine geçse nolurr bişiy olmas demi...öff nerden çıktı şimcik

ya bide ben artık adet olmak istiyorum..canımın istediği şeye bak:)) belki sürekli adet öncesi iştah artması gibi olan bu durumdan kurtulurum da 2 gram kilo weririm diye istiyorum..adet olanlar sorum size..kilo wermeniz daha doğrusu iştahınız nası değişti adet olduktan sonra

saolun kızlar bende denim kahvaltı olayını mantıklı geldi belki öle yer , ama biberonu denedim içmedi meyve suyu yaptım kaç kez zaten suyunu bardaktan içio beyfendi ayran felan denedim ama içmio

zuzucum ben 6.ayımda sütüm kesilince adet oldum fazla kilolarım birden indi canım az bi göbegim kalmışti oda adetle gitti çok etkisi var yani

Back
X