sadece ona öff dedm die bana yolda küfür etti ayagımı çok acıttı kızımın arabasını çıkarttı üstüne bişi demedim ikinciye yaptı öfff dedim çok cnm acıdı geri dön gitmiyoz senin tipinimipini dedi sonra bende düzgün konuş magandalaşma dedim döndü kızımı aldım ver ben tek giderim markete eksik olsun seningelişin dedim adım kızımı mrkete gittim karnalıkta tek geliyoduk yol uzun çok buarada aradı nerdesin dedi yakındayım şurda dedim suratıma teli kapadı aldı kızımı gelid beni arkada gecenin karanlıgında tek bıraktı önden arayı bayagı açarak giderken dediki artık nefretimsin bunu unutma aklın a az dedi bende bıktım bişileri diretmen yazdırmandan bitsin yormayalım birbirimizi dedim arkasına bile bakmadan kızımla koştuta koştura gitti bende saf gibi aglıyarak eve geldim annesine anlattım nerdeyse oglunu haklı çıkarcak yüzüme küfür etti yolda tek bıraktı gece körü ben karısıyım haladedim sende dönseydin gitmeseydin etsin bişi olmaz kocan osenin demezmi kadınada kustum al oglunla mutlu ol nebiçim tavsiye veriyonya dedimkızına yapsalar ne küfürler ederdin damada dedim işe de gitmedi yatıyo evde faceden bukonuyu açmayın kızlar bana ortak facemiz o açıyo facemi evdeyken çok mutsuzum aglıyom hep tek uyudum yatak odamda kızımla