2009 Ekim Anneleri

sadece ona öff dedm die bana yolda küfür etti ayagımı çok acıttı kızımın arabasını çıkarttı üstüne bişi demedim ikinciye yaptı öfff dedim çok cnm acıdı geri dön gitmiyoz senin tipinimipini dedi sonra bende düzgün konuş magandalaşma dedim döndü kızımı aldım ver ben tek giderim markete eksik olsun seningelişin dedim adım kızımı mrkete gittim karnalıkta tek geliyoduk yol uzun çok buarada aradı nerdesin dedi yakındayım şurda dedim suratıma teli kapadı aldı kızımı gelid beni arkada gecenin karanlıgında tek bıraktı önden arayı bayagı açarak giderken dediki artık nefretimsin bunu unutma aklın a az dedi bende bıktım bişileri diretmen yazdırmandan bitsin yormayalım birbirimizi dedim arkasına bile bakmadan kızımla koştuta koştura gitti bende saf gibi aglıyarak eve geldim annesine anlattım nerdeyse oglunu haklı çıkarcak yüzüme küfür etti yolda tek bıraktı gece körü ben karısıyım haladedim sende dönseydin gitmeseydin etsin bişi olmaz kocan osenin demezmi kadınada kustum al oglunla mutlu ol nebiçim tavsiye veriyonya dedimkızına yapsalar ne küfürler ederdin damada dedim işe de gitmedi yatıyo evde faceden bukonuyu açmayın kızlar bana ortak facemiz o açıyo facemi evdeyken çok mutsuzum aglıyom hep tek uyudum yatak odamda kızımla

sıfırı tüketmişim farkında olmadan dün seni çok seviyorum diyen adam bugün bunu diyebiliyosa çok şey bitirmişim gözünde bi öff demekle vay be bu sevgi nasıl bişi nefretiymişim canı sagoolsun

sıfırı tüketmişim farkında olmadan dün seni çok seviyorum diyen adam bugün bunu diyebiliyosa çok şey bitirmişim gözünde bi öff demekle vay be bu sevgi nasıl bişi nefretiymişim canı sagoolsun

canım benim yaptığı büyük eşşeklik tabikide ama böyle boşanma kararı alıp küs oturmayın bi konuşun bakalım birbiniz hakkınızda neler düşünüyosunuz gerçekten bittimi yoksa bi anlık düşüncesizliklemi oldu bunlar kuzucuğunuzu üzmeyin annesi
madem evde şimdi geç karşısına konuş

canım benim yaptığı büyük eşşeklik tabikide ama böyle boşanma kararı alıp küs oturmayın bi konuşun bakalım birbiniz hakkınızda neler düşünüyosunuz gerçekten bittimi yoksa bi anlık düşüncesizliklemi oldu bunlar kuzucuğunuzu üzmeyin annesi
madem evde şimdi geç karşısına konuş

bebeğim konuşmakmı her konuşmayı denedigimde kapıları çarptı bana bagırdı çagırdı yok suç bende sana vurmadım hiç diyen adamdan bahsediyoz bende o olduguda zaten fazlasıyla karşılıgını alırsın demiştim biterdi die kaç kez böyle sonuçlandı konuşmayı beceremiyo evde muhabbeti yokki konuşmayı becersin böyle konuda o aslan erkegi onun dedigi olcak son noktayı hep o okkoycak ailesini bile susturur bu huyuyla kimse ona haksızsın diyemez asla özür dikleemz kabuletmez hep o haklı hep paşam sen haklısın die yeti,ştirilen bir adam o

ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti

hay Allah ya..canım kendine yazık etme..kızına da tabi..dünkü yemekle oruca niyet etmişsin bi de..güçsüz kalıcaksın..

eşine gelince ettiği laf çok ağır ama boşanmak kolay mı güzelim bi çocuk war..annesi olucak kadına da bişiy demiyorum..şuan yazcak çok şey war da sen zaten sinirlisin seni doldurmaktan başka bi işe yaramaz.sakin...

off ya çok üzüldüm musyas böle olaylaırın üstünü kapatırsanız daha da büyür canım bişiler yapmalısın şimdi çocuk olunca bazı çiftler çok yıprandıkları için birbirlerinden soguyorlar belki eşin depresyonda felandır sen yinede konuşmayı dene

kızlar benim oglum yogurt yemiyor nefret ediyor ayranda içmiyor hatta yayla çorbası bile , bende sütaş büyümix yedriyrum bari calsiyum alsın die sizden veren varmı büyümix

babymixde yemiyor

handancım benimkide babymix yemiyor bende büyümix veriyorum ama oda peynir biliyosundur bende normal sütaş yoğurdun içine şeftali rendeliyorumbide cici bebe o zaman azda olsa yiyor büyümix versem günde 6 tane rahat yer ben 2 tane sabah kahvaltısında veriyorum sadece ....

taze krem peynir tatlım o minicik yazdıkları için kimse bilmiyo yoğrt sanıyo herkescikler banada bi arkidiş söledi bi okudum şook :))

bunu bende denemeyi dusunuyorum gece en son saat kac gbi emziriyorsun?

canım gece 11 de uykudu uyutmadan önce emzirdim sabah 7,30da kalktı 1 kase kahvaltısını bitirdi kahvaltıdan sonra emzirdim sonra öğlen oldu yemeğini yedi 2 köfte birazda patates şimdi uyuyor .
bence uygula canım hiç bir şey yemiyordu kızım bak aç kalınca nasıl yiyor sütten kesmeyi düşünmüyorum yemeğini yiyince emziriyom eskiden saat başı göğsümdeydi inş. böyle devam eder

ben bugün dün öglen yedigimle oruca niyetlendim allah yardımcım olsun kızımda emiyo ama eşimle çok büyük kavga ettik boşanalım dedim dünden beri aglıyom gözümde yaş kalmadı bana nefretimsin artık dedi bunu duymak zaten bana yetti
yasemincim nacizane fikrim ama koyma şu face e fotolarınızı...

zaten kuşum bi betlik var üstümüzde hiç böyle bukadar sık tartıştıgımızı hatırlamam 2haftadır bir günde bir sert çıktık birbirimize noluyo bize çok üzülüyorum iki yabancı gibiyiz dünden beri evde:( morelim sıfırın altında

kız zuzum kıskanma... herkese kendi kilosu yakışıyo bence.. hem sen de abarttığın kadar değilsindir eminim...
bu arada ben de bu gün niyetliyim... deneyecem bakalım....İnşallah tutabilirim de borçlar çok birikmez....

zaten kuşum bi betlik var üstümüzde hiç böyle bukadar sık tartıştıgımızı hatırlamam 2haftadır bir günde bir sert çıktık birbirimize noluyo bize çok üzülüyorum iki yabancı gibiyiz dünden beri evde:( morelim sıfırın altında

sıcaklar da geriyo insanalrı..bi iki haftadır bizde daha tahammülsüsüz..sakin olun lütfen kızgınlıkla söylenen sözler sonradan geri alınamıyabiliyo bazen..pişman olucağın şeyler söyleme

kız zuzum kıskanma... herkese kendi kilosu yakışıyo bence.. hem sen de abarttığın kadar değilsindir eminim...
bu arada ben de bu gün niyetliyim... deneyecem bakalım....İnşallah tutabilirim de borçlar çok birikmez....

yok annem bana yakışmıyo..pofidik poğça gibiyim mafoldumben elini nereye atsan doluyo maşallahım war :umursamaz:
Allah sabır wersin kabul etsin..

Back
X