2009 Ekim Anneleri

gulicanım geçmiş olsunn canımm..Allah korumuş..yasemin gözünaydın zeynebe çok sewindim..aybikim amasyada ailem..ama samsunluyuz cücüm..bahairim sanada ii tatiller cicim,depresiflik geçio gibi gibi:) başkaa...hıh buket iişallah bu doktordan memnun kalırsınız we tahlilleri kolay werirsiniz...berra bugün akşama kadar hiç uyumadı..mahwetti beni..selamımı werir we ben kaçar..ii gecelerr

Zuzummm,kolay gelsin dilimm önceeeee,
Hemşeriymişiz meğerrrrrrkaydirigubbakcemile5
Öpüyorum sizi.

ahh ahh melekler büyüyolar ve sorunlarıda artıyor ama genede bugünümüze şükürler olsun geçmiş olsun tüm rahatsız meleklerimize ...

günaydın kızlar gülican çok geçmiş olsun cnm bnm yaşadıgın korkuyu çok iyi anlıyabiliyorum zeynebte dün çok misafirim vardı yemek hazırlıyodum kaşla göz arası nasıl açtıysa su şişesinin kapagını açmış bi döndüm nefes alamıyo acaip sesler çıkıyo agzı kocaman eşimin yigeni panik yaptı yenge çıkaramıyom die çekil dedim elimi parmagımı kavrıyarak sokmam la soluk borusunun önğnğ açtım öyle kapak etmişki agzına şişenin kapagını yetişemesem allah korusun odereceydi çok korkuttu bizi kızlar bu sevimlilere daha dikkat edelim saniyelim yapıyolar ne yapıyolarsa oysa biz kapagı kapattık verdik açmayı nasıl becerdiyse

Hastalara çok geçmiş olsun...

Bizde yeni geldik hastaneden kayram dün ikindi vakti havale geçirdi :gitme: çok kötüydü Kuzum ellerimde gitti kaybettim onu bitti dedim yavrum kollarımın arasında bıraktı kendını surat bembeyaz gözler ve dudaklar mosmor napıcağımı şşaırdım ne olduğunuda anlamadım kayram nefessiz kalmış kafası arkasında kucağımda öylesine kaldı hemde boğuluyor gibi çırpınıyo ellerini ileri doğru atıyor kayraaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırıyorum çığlık basıyorum kayraa gidiyooooooooooooo kanım dondu bağırmaya başladım komşuya verdim napıcağımı şşaırdım adam 3 dk da hastaneye koşturdu bu anlattıklarım 5 dk içersinde oluyo adam gitti kerem uyuyordu onu uyandrdım bağıra çağıra koşuyorum kerem ağlıyo ayağından terliği fırlıyo herkes bana bakıyor çocuğu nereye götürüyor diye yavrum diyorum öldü diyorum offfffffffffffffffffff yazarken bile kanım çekildi.....neyse oksijen verdıler fitil kasılmaları dursun diye popdan bir sıvı ve yavrumu göztepe ssk sevk araştrma yapıldı ortada kesın bişey yok kanda hafif bi mıkrop 2 gun önce ilk dişi geldi dişten olmaz bu kadar ateş dedi beynındekı bı nokta bu ateşi kaldıramadığı için havale oldu dedi %5 çocukta olurmuş.. 40 dereceyle havale geçirdi...12 de çıkarıcaklarda malesef ateş düşmedi dr lar nöbet geçirir endişesiyle yatış verdiler....sabah ateşi 37 bulunca gönderdiler ama 38 den aşağı ınmesse getir dediler...Rabbim kimseye yaşatmasın yavrununz o anını,,o anı yaşamamak için insan herşeyını feda eder..Ateş diyip geçmeyin kızlarrrr hemen gidin dr a...Rabbim düşmanıma yaşatmasın neler gördüm orda nelerr offfff

Son düzenleme:
gülicancım sanada çok geçiş olsun..ayy bu melekler bizi çok uğraştıracak..benim kızımda öyle ne bulsa direk ağzına bütün gün ağzının içini boşlatmaktan bıktım artık..

kızlar hepinize geçmiş olsun rabbim yavrularımızı bizlere bagışlasın saglıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq:

gülücan çok geçmiş olsun
şeyma Rabbim bir daha yşatmasın
tüm meleklerimizi korusun zor muş çocuk büyütmek ya uzakta ne kadar da kolay gelirdi

şeyma okurken bile içim titredi allahım korusun onlarıı bi sadaka bişi ver yavcrularının başından çevirde ekmez tuz cnm fakir birine allah bidaha yaşatmasın

Gülican ve Şeyma çok geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın. Biz de geçen hafta hastanedeydik, Elif'im bücürüm yüzünden. Artık sıralamaya başladığı için bütün tehlikeli şeyleri kaldırdık orta sehpamız bile artık ortada değildi. Elif de düşmeyi öyle güzel yapar ki, hani voleybolcular, judocular falan yapar ya böyle kürek kemiğinin üstne doğru yuvarlanarak, usturuplu düştüğü için ağlamaz da. AğlamazDI!!! Geçen Perşembe oynasın diye legoları çıkardım, salonda yere serdim, Elif de ilgilendi, büyük parçalılar yani boğaza kaçacak cinsten değil. Elif de sol eline aldığı legoları bana ayağa kalkıp bana vermeye çalışırken Küt! diye yana yıkıldı, dizlerni bile bükmeden... elinde oyuncak olduğu için tutunamadı da...ben de tutamadım, sürekli düştüğü için nasıl olsa birşey olmaz, diye düşünüp tutmadım mı tutamadım mı bilmiyorum ya, Elifcik kafayı pencerenin altındaki ahşap rafın kenarına vurdu yerdeki lego da burnunu kesti!! Burnuna birşey olmasın diye buz koyarken alnını farkettim şiş ve mordu, bir de burnu akıyordu. Ağladığı için mi akıyor yoksa beyin içi sıvısı BOS mu olduğunu bilemeyeceğimden apar topar Ethicaya gittik doktorumuza. Alındaki şişlik çok fazla, beyin cerrahı görsün dedi, hemen İÜ. Çapa Travmatoloji Acil'e gittik. Beyin tomografisi ve kafa gögüs röntgen filmi çekildi. Filmde birşey yoktu ama tomografida kafatasında alnın sol tarafında kırık tespit edildi, deyin kanaması ihtimaline karşı yatış verdiler. 6 saatte bir beyin tomografisi çekildi, toplam 3 kere. Cuma öğleden sonra taburcu olduk. Sonra düşündüm, ben bebekken olsaydı böyle birşey annem ya da annanem çiğnediği ekmek içini alnımdaki morluğa basardı. Kafatasındaki kırık 1-2 ayda kendiliğinden kaynarmış yani öyle alçı sargı falan yok. Arkadaşlar bebekler tabii ki düşecek ama kafayı çarpmışlarsa mutlaka bir devlet hastanesine götürün. Bizim SGKmız olduğu için 5 kuruş ödemedik, ama özelde 3 tomografi ve yatış ne kadara çıkardık bilemiyorum. Bu arada kafadaki kırık ağrı falan yapmıyor, o yüzden aman ağlamıyor yoktur birşey diye düşünmeyin, Elif de 5 dakika ağladı hepi topu. Allah hepimizin bebeklerini korusun!!!!!

cok gecmis olsun canim...Allah korumus...

canim Allah korumus benim cadida aynisini yaptibir kere su sisesinin kapagini babasi vermis eline oynasin diye!oda tabi hoop agiza bende sogukkanlilikla cikardim Allahtan
esime ders oldu ...

Seyma cok gecmis olsun ...cok zor bi durum ...

cok gecmis olsun INS.biran evvel iyilesir hastaneye goturerek bilincli bir anne olmanin faydasini gormussun .Allah beterlerinden korusun..

Son düzenleme:
hasta bebeklerin hepsine geçmiş olsun... Allah yaştmasın tekrar inş...

Allahım, ya arkadaşlar çok geçmiş olsun, ne kadar gözümüzden sakınsakda, kaza olabilecek her tehlikeyi ortadan kaldırsak da oluyor işte, kafalarını çarpıyorlar, ateşten kavruluyorlar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…