2009 Ekim Anneleri

Ben ilk çocuğumu 6 ay emzirmiştim.Benim içinde de ukte kalmıştı.Şimdi oğlumu hala emziriryorum o kadar güzel bir duygu ki umarım sen de öbür çocukta bu duyguyu doya doya yaşarsın.Ayrıca ne güzel 6 ay anne sütü almış..................

inşallah temiz çıkar buketcim,kolay bir şekilde atlatır prenses...

maşallah canım .ben başka çocuk yapmıcam o yüzden bidaha o duyguyu yaşayamıcam maalesef:)

arasta bayagı yürümeye başladı ellerini bırakıyor bir odayı turluyor bende arkadasından gidiorum tabi 1 haftaya tamamen yürücek sanırım

kızlarr masallah meleklerimize doracımda artık sürünerek bi yerkere gidiyor annesinin bitanesi biraz geriden geliyo topidik kuzum ama olsun masallah bebeme ...
üzülme gizemcim yalnız değilsin bizde öyle sürünüyoz 1 aydır emekliyoz ama adım atmada tık yok bizim tombalaklar tembel maalesef :)

canım benim ya çok geçmiş olsun umarım tahliller temiz çıakr yavrumda biran önce iyileşir rabbim şifa versin:Saruboceq:

herkese günaydın sakin bi gün olması dileğiyle herkese hayırlı günler dilerimopuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl ben kalktıgımdan beri koşturuyorum akşama 3aile misafirim var iftara ve zeynebin dişi patlıyo üstten hiç durmuyo herşeye aglıyo peşimde yapıştı dizimde geziyor aksilik bitmicek ya tüpüm bitti ve burda tek yer olan bizim tüpçüninde telefonu kapalı ne kötü güne başladım inat ettim elektirikli tek gözümde hepsini halletcem inşallah

arasda çok geç emekledi kızlar her çocuk farklı bende bu çocuk emeklemeden yürücek galiba diyordum tamamen emeklemeye 9.ayında başladı ondan önce sürünmeye başladı emekler emeklemezde koltuklara tutunup yürümeye başladı şimdide ellerini bırakıyor herşey adım adım eninde sonuda yürücekler nasılsa acele etmeyin

ohh kolay gelsin canım sana işin zor desene sen halledersin canım hırs yapınca hallediliyor şahsen ben kendimden biliyorum kolay gelsin canım sana

benim oğlumda 10 aylıkken emeklemeye başaldı yaşında yürür gibime geliyor ama bakalım hayırlısı

yasemincim kolay gelsin canım.... belki tüpçü telefonunu açar.... yada mesafe yakınsa biri gidip istese... elektrikliyle zor olur çünkü....

benim cadım da 10 . ayını doldurmasına 3 gün kala şaşırtıcı biçimde aniden emeklemeye başladıkaydirigubbakcemile2şimdi canı isterse emekliyo,öyle fıldır fıldır gezmiyo..ama sürekli ayağa kalkma telaşında,koltuğa değil de daha alçak olan yastıklara tutunup ayağa kalkıyo,çok mutlu oluyo,ellerini bırakmaya gayret ediyo,bi kere 2 elini birden bıraktı,düştü tabi...bi daha da denemedi,çablarını izemek müthiş bişey gerçekten:dance:

inşallah yaşlarını karşılarlaropuyorumnanaktan

Merhaba kızlar, maşallah bebekler fıldır fıldır her yere giriyolar artık ama tabi daha çok dikkat gerekiyor.
Önceki gün makineye çamaşır koyarken elimdeki kosla şişesine saldırdı oğlum, kapağı açık halde arkama doğru koydum bi kaza çıkmasın diye. O da oyuncağına gitti. Ben makineyi çalıştırıken saniyeler içinde arkamdaki şişeye uzanmış farketmemişim. Allahtan büyük bi şişe kaldırıp içebilecek gibi deil, ama bi döndüm ağzı saçları gözü heryer kosla.
Hemen kıyafetleriyle küvete attım iyice duşla su tuttum gözlerine, ağzının içini yıkadım hemen dr. u aradım. Getir dedi. Meğerse 1 gr. bile yutulması çok tehlikeli bi sıvıymış. Önce serumla gözleri yıkandı, sonra endoskopi yapıldı yutmuş olabilir diye. Üstelik endoskopi için genel anestezi verildi bir gece hastanede kaldık. mafoldumben Çok şükür hiç bir yerinde bi sorun oluşturmamış, yutmamış da. Ama ömrümden ömür gitti hastanede.
Çok dikkat kızlar, bi de aklınızda olsun böyle durumlarda dakikalar bile önemliymiş hemen soğuk bol suyla gözün yıkanması gerekiyormuş. Ben duşla su tutmuştum dr. onun hayrına bu kadar çabuk düzeldi dedi

gecmis olsun ucuz atlatmissiniz,yaramazlar bizi cabuk yaslandiracak kaydirigubbakcemile3

Çok geçmiş olsun ufak ufak ayaklandılar malesef de saniyede de iş halleder oldular artık daha dikkat istiyorlar tekrar geçmiş olsun ...................

yasemincim kolay gelsin canım
zeynepcim maşallah prensese...büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar...
gülicim çok çok geçmiş olsun Allah bağışlamış yavruşu size...
lalimmm nerelerdesin sen ?

Çok sağolun kızlar, saniyeler içinde gözümün önünde oğluşun gözleriyle yemek borusu gidiyodu. Allah korudu, yürümeye başlayınca nasıl olacak acaba bunlar akannehir

canım çoook geçmiş olsun bıde uyardın içinde teşekkurler valla unutmuştum o gunlerı dıkket ederım artık .bıde canım şu endoskopı zormuydu çok rahatsız ettımı bebeişi benımkınıde yapılması gerekıyo aslındada ben kıyamıyorum zorlanır dıye.

herkese çok geçmiş olsunn,
Rabbim yavrularımıza kaza bela göstermesin şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine..
bugün bana da eşim nası büyüyecek bunlar dedi ilk defaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…