ben hiç emzirmedim kızlar ya böle emzirmek nazı bi duygu hep içimde kaldı öyle özeniyorumki emzirenlere:aras gögüslerimi görünce bu ne diye bakıo hiç görmedigi için çocuk:S
ben 6 ay pompayla sagdım sonra kesildim
masallah tum bebeklere
biz bugun de baska bi profa gittik. yeniden idrar ve kan tahlillerine basliyorus. offfffffff nasil vereceksek bilmiyorumkismile bekleriz artik yine bi 5 saat
idrar sonucu temiz cikarsa enfeksiyonu onlemek icin ilac baslicak dr
enfeksiyon cikarsa sondali ultrason cekilecekmis
Ben ilk çocuğumu 6 ay emzirmiştim.Benim içinde de ukte kalmıştı.Şimdi oğlumu hala emziriryorum o kadar güzel bir duygu ki umarım sen de öbür çocukta bu duyguyu doya doya yaşarsın.Ayrıca ne güzel 6 ay anne sütü almış..................
üzülme gizemcim yalnız değilsin bizde öyle sürünüyoz 1 aydır emekliyoz ama adım atmada tık yok bizim tombalaklar tembel maalesef :)kızlarr masallah meleklerimize doracımda artık sürünerek bi yerkere gidiyor annesinin bitanesi biraz geriden geliyo topidik kuzum ama olsun masallah bebeme ...
masallah tum bebeklere
biz bugun de baska bi profa gittik. yeniden idrar ve kan tahlillerine basliyorus. offfffffff nasil vereceksek bilmiyorumkismile bekleriz artik yine bi 5 saat
idrar sonucu temiz cikarsa enfeksiyonu onlemek icin ilac baslicak dr
enfeksiyon cikarsa sondali ultrason cekilecekmis
ohh kolay gelsin canım sana işin zor desene sen halledersin canım hırs yapınca hallediliyor şahsen ben kendimden biliyorum kolay gelsin canım sanaselam kızlar nasılsınız keyifler nasıl ben kalktıgımdan beri koşturuyorum akşama 3aile misafirim var iftara ve zeynebin dişi patlıyo üstten hiç durmuyo herşeye aglıyo peşimde yapıştı dizimde geziyor aksilik bitmicek ya tüpüm bitti ve burda tek yer olan bizim tüpçüninde telefonu kapalı ne kötü güne başladım inat ettim elektirikli tek gözümde hepsini halletcem inşallah
arasda çok geç emekledi kızlar her çocuk farklı bende bu çocuk emeklemeden yürücek galiba diyordum tamamen emeklemeye 9.ayında başladı ondan önce sürünmeye başladı emekler emeklemezde koltuklara tutunup yürümeye başladı şimdide ellerini bırakıyor herşey adım adım eninde sonuda yürücekler nasılsa acele etmeyin
Merhaba kızlar, maşallah bebekler fıldır fıldır her yere giriyolar artık ama tabi daha çok dikkat gerekiyor.
Önceki gün makineye çamaşır koyarken elimdeki kosla şişesine saldırdı oğlum, kapağı açık halde arkama doğru koydum bi kaza çıkmasın diye. O da oyuncağına gitti. Ben makineyi çalıştırıken saniyeler içinde arkamdaki şişeye uzanmış farketmemişim. Allahtan büyük bi şişe kaldırıp içebilecek gibi deil, ama bi döndüm ağzı saçları gözü heryer kosla.
Hemen kıyafetleriyle küvete attım iyice duşla su tuttum gözlerine, ağzının içini yıkadım hemen dr. u aradım. Getir dedi. Meğerse 1 gr. bile yutulması çok tehlikeli bi sıvıymış. Önce serumla gözleri yıkandı, sonra endoskopi yapıldı yutmuş olabilir diye. Üstelik endoskopi için genel anestezi verildi bir gece hastanede kaldık. mafoldumben Çok şükür hiç bir yerinde bi sorun oluşturmamış, yutmamış da. Ama ömrümden ömür gitti hastanede.
Çok dikkat kızlar, bi de aklınızda olsun böyle durumlarda dakikalar bile önemliymiş hemen soğuk bol suyla gözün yıkanması gerekiyormuş. Ben duşla su tutmuştum dr. onun hayrına bu kadar çabuk düzeldi dedi
Merhaba kızlar, maşallah bebekler fıldır fıldır her yere giriyolar artık ama tabi daha çok dikkat gerekiyor.
Önceki gün makineye çamaşır koyarken elimdeki kosla şişesine saldırdı oğlum, kapağı açık halde arkama doğru koydum bi kaza çıkmasın diye. O da oyuncağına gitti. Ben makineyi çalıştırıken saniyeler içinde arkamdaki şişeye uzanmış farketmemişim. Allahtan büyük bi şişe kaldırıp içebilecek gibi deil, ama bi döndüm ağzı saçları gözü heryer kosla.
Hemen kıyafetleriyle küvete attım iyice duşla su tuttum gözlerine, ağzının içini yıkadım hemen dr. u aradım. Getir dedi. Meğerse 1 gr. bile yutulması çok tehlikeli bi sıvıymış. Önce serumla gözleri yıkandı, sonra endoskopi yapıldı yutmuş olabilir diye. Üstelik endoskopi için genel anestezi verildi bir gece hastanede kaldık. mafoldumben Çok şükür hiç bir yerinde bi sorun oluşturmamış, yutmamış da. Ama ömrümden ömür gitti hastanede.
Çok dikkat kızlar, bi de aklınızda olsun böyle durumlarda dakikalar bile önemliymiş hemen soğuk bol suyla gözün yıkanması gerekiyormuş. Ben duşla su tutmuştum dr. onun hayrına bu kadar çabuk düzeldi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?