kızlar hepinize merhaba... bugün nilin idrar kültürü sonuçlarını aldım... bir öcneki tehlikeli mikrop gitmiş bu sefer de gene başka bi mikrop üremiş... her seferinde farklı bi mikropla karşılaşıyoruz fenalıkalr geldi içime... batın usg yi çektirdim bugün herşey normal gözüküyo dediler.. tabi daha kesin bilgi için sondalı usg yapılmaılıymuş.. onun içinde enfeksiyonun ortadan kalkması ve ve bundan sonra yaklaşık 20 gün sonra yapılması gerekiyormuş... bu seferki mikrop çoğu ilaca dirençli olduğundan iğne verdi... 5 gün kullanacaz. bugün ilkini yaptırdım baya bi içlendi yawrum.... annesi bile o kadar korkarken onun bu iğnelere maruz kalmasına üzüldüm.... umarım en ksıa süre de sağlığına kavuşur minik nilim.... dua edin kızlar........
Yiğitte devam sütü almadı hiç..
Bu ara bazen inek sütü deniyorum aldığı gibi pürrrrrtttt :)
Geri çıkarıyo..
Benimde süt var yok arası bişey işte,gündüz çok emerse gece posss
mecburen kalkıp mama hazırlıyorum..paşazade biberon almadğı için,gecenin 4ü otur kaşıkla mama yedir..
Emmeyi bırakırsa süte de alışsın istiyorum..Yada en azından biberonla içsin bişiler..
Ahh ahhh akşam yatp sabah kalkıcakları zamanlar gelsin artıkkkkkkk:hulya:
emmiyor canım 6. ayından sonra sadece geceleri emmeye başlamıştı...8 ay bir haftalıkken de tamamen bıraktı...keşke emmeye devam etseydi mafoldumbenBluuuuuuuuuuuuuuuu =)
Kuzum bora şuan hiç emmiyomu ?
Nası bırakdı memeyi ?
ahhh aybikecim aynen bende 2 yaşa kadar emsin der dururdum...ama gel gör bizim oğlan istemedi...şimdi memeyi arada açıyorum eliyle itip yüzüne bile bakmıyor sıpaAlya 1 ay önce bıaktı emmeyi 10 ay emdi topu topu emse 2 yaşına kadar hevesim vardı valla
kesinlikle o bağ ..
3 hafta kendime gelemedim boşuktaydım valla
devam sütü hiç kabul etmemişti o ara devam sütünü denedik ve tuttu ondan sonra memeden soğudu
zaten sütüm de iyden iye azalımştı emmek isteyip süt gelmeyince çok kızıyordu
bu arada alya istediği bişi vermezsek eline alıp alya dio
yani onunmuş:)
canım benim yaaa zeynommm çok çok geçmiş olsun...keşke iğnelere hiç gerek kalmasaydı ama yeterki düzelsin kuzular...geçmiş olsun bahair ya. sorma bizde enfeksiyonu atlattık bakteride takıldık. Doktor tekrar idrar kültürü istedi, araya bayram girdi veremedik, babası bugün götürdü. Yine bakteri çıkarsa antibiyotiğe devam, olmadı 10 gün sabah akşam iğne dedi. Çok canım sıkılıyor artık ben abarttım her bez değişiminde yıkıyorum poposunu. Artık nefret etcek sudan vala. Bugün idrar torbasınıda bağladım saolsun torba hariç her yeri batırdı bir de kaymış düşmüş basınca çok komikti hem gülüyor hem bağırıyor. Ben delileri oynadım o an. Bi yandan torbada kalan idrarı muhafaza etmeye çalışıyorum, bir yandan babasını arıyorum alsın idrarı götürsün diye, diğer yandan kızı soydum yıkıyorum, bir de ortalığı aynı anda silmeye çalışıyorum ay çok kötüydü vala.
cicibisi, inek sütünü meyveyle karıştırsana. Ben pınar devam sütü veriyorum alışsın diye, ama emziriyorum tam gazda. Bence muzla sütü karıştırabilirsin ve sana bir diğer tavsiyem pipet kullan:))) valla bazen çorbayı bile pipetle içiriyorum ben. Bizde emzik biberon hiç bişi almadık, suyu alıştırma bardağından ve normal bardaktan içiyor, sütü pipetle veriyorum ben bir denesene.
o günlerde gelecek ayrıca, gün gelicek gülcez bu günlere.
canım benim yaaa zeynommm çok çok geçmiş olsun...keşke iğnelere hiç gerek kalmasaydı ama yeterki düzelsin kuzular...
gülçincim bizim delü oğlan pipeti ısırıyor yaaa,emem refleksini kaybetti sanırsam :))
aslında ne güzel olurdu pipetle...benim sütle ilgili denemediğim yol kalmadı bir gün nesguik bile koydum son çare ama cıkkk almıyor almıyor...
emmiyor canım 6. ayından sonra sadece geceleri emmeye başlamıştı...8 ay bir haftalıkken de tamamen bıraktı...keşke emmeye devam etseydi mafoldumben
ahhh aybikecim aynen bende 2 yaşa kadar emsin der dururdum...ama gel gör bizim oğlan istemedi...şimdi memeyi arada açıyorum eliyle itip yüzüne bile bakmıyor sıpaklava:
benimde psikoloim çok bozulmuştu o dönem,içim gidiyordu emsin diye...her gece ısrarla kaç kere kalkıp memeye tuttuğumda kafasını çevirip daha çok ağlaması kahretmişti beni resmen...beni istemiyormuş düşüncesi kaplamıştı hep...ama öyleki şimdi geceler uyandığında geceleri yne göğsüme yaslıyor kafasını ve tekrar dalıyor uykuya,gündüz ağladığında ya da sıkıldığında da aynını yapıyor ve o kadar mutlu oluyorum ki boshayallersmileboshayallersmile demek ki emmek değil önemli olan zaten onlarla aramızda o kadar güçlü bir bağ var ki:asigim: eyyy aşkkk eyyy güzel evlat...iyi ki yapmışız yaaa :ecrin_bebek:
canım benim yaaa zeynommm çok çok geçmiş olsun...keşke iğnelere hiç gerek kalmasaydı ama yeterki düzelsin kuzular...
evet sorma ya iştah sıfır zaten, yemek yemiyoruz, keçi keçi aç bırakıyorum nasıl ağlıyorr sarılıyor bana uyuyor kucağımda genede yemiyor, vala içimi kemiriyor bu yememe. Doktor hastalıktan diyor, hastalıkta geçmiyor, yaman çelişki işte bizimkisi.
cicibisi, inek sütünü meyveyle karıştırsana. Ben pınar devam sütü veriyorum alışsın diye, ama emziriyorum tam gazda. Bence muzla sütü karıştırabilirsin ve sana bir diğer tavsiyem pipet kullan:))) valla bazen çorbayı bile pipetle içiriyorum ben. Bizde emzik biberon hiç bişi almadık, suyu alıştırma bardağından ve normal bardaktan içiyor, sütü pipetle veriyorum ben bir denesene.
o günlerde gelecek ayrıca, gün gelicek gülcez bu günlere.
ee boracık hiç süt içmiyormu şimdi, açken denesen belki alır.
denedim canım benim yaaa,yok denemediğim süt kalmadı...iki üç kere almıştır şu üç ay içinde o da iyi tarafına denk geldi sanırsam...her gece ısrarla farklı yöntemlerle denedim ama almıyordr 'u ısrar etme dedi...gece su içiyor bizimki uyuyor sonra...
gündüz yoğurt ve peynir çok tüketiyor,muhallebi yiyor akşam yatarken de...buralardan calsiyum ihtiyacını karşılıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?