hay Alah razı olsun blümm ya düzedi vaalla. Bak 1234567890:)))) Tuşlar zaten pert oldu, kartal vuruşu daktilo gibi yazıyorum, kızımın canı saolsun ne diyim:)))))
ohhh iyi bari sevindimmm kaydirigubbakcemile5hay Alah razı olsun blümm ya düzedi vaalla. Bak 1234567890:)))) Tuşlar zaten pert oldu, kartal vuruşu daktilo gibi yazıyorum, kızımın canı saolsun ne diyim:)))))
bizim alt dişler 5,5 aylıkken çıktı dr geliyor geliyor üstler diye diye teeee 8,5 aylıkken çıktı =)) Allahtan çıkacak dedi bir de demese ne olacaktı demek ki kaydirigubbakcemile3 canım belli olmuyor ki bak burada bir sürü dişi olanda var hiç olmayanda...eninde sonunda çıkacaklar nasıl olsaayyy biz alt 2 disle kaldik .uyansin ben de bakacagim azi dislerinin durumuna,zaten dalga geciyodum azi disleri once cikar ters bu kiz diye hahahah ,ya simdiye birsuru disi olmasi lazim degil miydi,ya bu kiz tembel hep sona kalmak zorunda sanki kaydirigubbakcemile3
3 tusu ve r tusunun yerinde yeller esiyor bizim,hem de yerine takilamayacak sekilde kopariyor , nasil beceriyorsa.
kıyama kuzuya iğneye gtmiş...belk parktan dönünce uyur canım...ay nil sabahtan beri yani 7'den beri hiç uyumadı. gözler gidiyo ama uyumamak için direniyo bunaldım... neyseki şimdi k.validemle görümcem aldılar iğneye götürdüler ordan da biraz parka uğrayacaklar da ben de biraz kendimle kalıcam....
zelldacım biaim de alttaki dişler 6.5 aylıkken çıktı üstlerde geldi gelecek diyoduk ama 8.5 aylıkken çıktı... toplamda 4 dişteyiz üst yandakilerde baya bi kabarmış damak beyazlamış ama çıkan yok... dişi erken çıkarmak yada geç çıkarmak sağlık açısından bi öenm taşımıyomuş... eskiden aman geç çıkarsın geç dökülür daha sağlıklı olur diye bi düşünce yaygındı ama geçenlere bi diş dr u sağlık açısından hiç bi önem arzetmediğini söyledi... o yzüden bırak ne zman isterseler çıksınlar...
benim kuzumunda bağırsaklarında enfeksiyon çıktı dünden beri ateş ve ishal rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin inş. insan eriyor bitiyor evladı hasta olunca..
tüm hastabebekler acil sifalar diliyorum yaramaz bebekleri cok öpüp üztün basarılarından dolayı tebrik edeip annelerine sabırlar diliyorum..tabii kendime de!!!!!
bazen oyle oluyor canim bu cocuklarin sagi solu belli olmuyor,bazen ceylin de gunde 3 kere uyuyor bazen 1 kere,Allah kayinvalidenlerden razi olsun,masallah ilgililer.ay nil sabahtan beri yani 7'den beri hiç uyumadı. gözler gidiyo ama uyumamak için direniyo bunaldım... neyseki şimdi k.validemle görümcem aldılar iğneye götürdüler ordan da biraz parka uğrayacaklar da ben de biraz kendimle kalıcam....
ben oyle birsey duymamistim ama bana da mantikli gelmedi,genelde dis yediklerimizle ve nasil bakim yaptigimizla dogru orantili.zelldacım biaim de alttaki dişler 6.5 aylıkken çıktı üstlerde geldi gelecek diyoduk ama 8.5 aylıkken çıktı... toplamda 4 dişteyiz üst yandakilerde baya bi kabarmış damak beyazlamış ama çıkan yok... dişi erken çıkarmak yada geç çıkarmak sağlık açısından bi öenm taşımıyomuş... eskiden aman geç çıkarsın geç dökülür daha sağlıklı olur diye bi düşünce yaygındı ama geçenlere bi diş dr u sağlık açısından hiç bi önem arzetmediğini söyledi... o yzüden bırak ne zman isterseler çıksınlar...
simdiden gecmis olsun canim , zaten daha once karma asi aldigi icin vucudu o mikroplara bagisiklik kazandigi icin atesinin cikacagini sanmiyorum.yarın 1yaş karma aşımız var inşalah huzursuzluk ateş yapmaz kuzuma nilime acil şifa diliyoz öpüyoruz minigimizi
benim kuzumunda bağırsaklarında enfeksiyon çıktı dünden beri ateş ve ishal rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin inş. insan eriyor bitiyor evladı hasta olunca..
20 eylül Kızımın doğum günü. Doğum günü magneti yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler herkese. şimdiden
emre çok fena kabız oldu( doktora gittik cocuk carrahiye yolladı.. oda muayene etti popodan çatlaklar oluşmuş çok ağrısı olduğu için kakasını tutuyor...o da iyice kabızlık yapıyor. dr sbze meyve ağırlıklı besleyin dedi...ama emre 1 kaşık abartmıyorum 1 kaşık dahi yemiyor... sadece şu ara sevdiği köfte makarna o da iyice kurutuyor... herşey mi üstüste gelir yaaa ((((((
emre çok fena kabız oldu( doktora gittik cocuk carrahiye yolladı.. oda muayene etti popodan çatlaklar oluşmuş çok ağrısı olduğu için kakasını tutuyor...o da iyice kabızlık yapıyor. dr sbze meyve ağırlıklı besleyin dedi...ama emre 1 kaşık abartmıyorum 1 kaşık dahi yemiyor... sadece şu ara sevdiği köfte makarna o da iyice kurutuyor... herşey mi üstüste gelir yaaa ((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?