2009 Ekim Anneleri

ayyy biz alt 2 disle kaldik .uyansin ben de bakacagim azi dislerinin durumuna,zaten dalga geciyodum azi disleri once cikar ters bu kiz diye hahahah ,ya simdiye birsuru disi olmasi lazim degil miydi,ya bu kiz tembel hep sona kalmak zorunda sanki kaydirigubbakcemile3

hay Alah razı olsun blümm ya düzedi vaalla. Bak 1234567890:)))) Tuşlar zaten pert oldu, kartal vuruşu daktilo gibi yazıyorum, kızımın canı saolsun ne diyim:)))))

3 tusu ve r tusunun yerinde yeller esiyor bizim,hem de yerine takilamayacak sekilde kopariyor , nasil beceriyorsa.

hay Alah razı olsun blümm ya düzedi vaalla. Bak 1234567890:)))) Tuşlar zaten pert oldu, kartal vuruşu daktilo gibi yazıyorum, kızımın canı saolsun ne diyim:)))))
ohhh iyi bari sevindimmm kaydirigubbakcemile5
bizim alt dişler 5,5 aylıkken çıktı dr geliyor geliyor üstler diye diye teeee 8,5 aylıkken çıktı =)) Allahtan çıkacak dedi bir de demese ne olacaktı demek ki kaydirigubbakcemile3 canım belli olmuyor ki bak burada bir sürü dişi olanda var hiç olmayanda...eninde sonunda çıkacaklar nasıl olsa :ecrin_bebek:
3 tusu ve r tusunun yerinde yeller esiyor bizim,hem de yerine takilamayacak sekilde kopariyor , nasil beceriyorsa.

vallahi ben klavyenin tuşlarının nasıl çıkabildiğini bilmiyordum oğluşum kurcalayıp çıkarana kadar sayesinde nasıl takılabildiğini de öğrendim gamyoncuiremsu

ay nil sabahtan beri yani 7'den beri hiç uyumadı. gözler gidiyo ama uyumamak için direniyo bunaldım... neyseki şimdi k.validemle görümcem aldılar iğneye götürdüler ordan da biraz parka uğrayacaklar da ben de biraz kendimle kalıcam....

zelldacım biaim de alttaki dişler 6.5 aylıkken çıktı üstlerde geldi gelecek diyoduk ama 8.5 aylıkken çıktı... toplamda 4 dişteyiz üst yandakilerde baya bi kabarmış damak beyazlamış ama çıkan yok... dişi erken çıkarmak yada geç çıkarmak sağlık açısından bi öenm taşımıyomuş... eskiden aman geç çıkarsın geç dökülür daha sağlıklı olur diye bi düşünce yaygındı ama geçenlere bi diş dr u sağlık açısından hiç bi önem arzetmediğini söyledi... o yzüden bırak ne zman isterseler çıksınlar...

kıyama kuzuya iğneye gtmiş...belk parktan dönünce uyur canım...

bunu bende duydum bir çok dr dan...erken ya da geç öneml değil...hani erken çıkarsa çabuk dökülür derler ya çocuğun beslenmesi ile ilgliyymiş...sağlıksız gıdalar tüketiyorsa düzenl yemiyorsa diş problemleri oluşabilyormuş...tabii genetik faktörlerde etkili sağlam olmasıyla...

yarın 1yaş karma aşımız var inşalah huzursuzluk ateş yapmaz kuzuma nilime acil şifa diliyoz öpüyoruz minigimizi

tüm hastabebekler acil sifalar diliyorum yaramaz bebekleri cok öpüp üztün basarılarından dolayı tebrik edeip annelerine sabırlar diliyorum..tabii kendime de!!!!!

benim kuzumunda bağırsaklarında enfeksiyon çıktı dünden beri ateş ve ishal rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin inş. insan eriyor bitiyor evladı hasta olunca..

bizim alt dişler 5,5 aylıkken çıktı dr geliyor geliyor üstler diye diye teeee 8,5 aylıkken çıktı =)) Allahtan çıkacak dedi bir de demese ne olacaktı demek ki kaydirigubbakcemile3 canım belli olmuyor ki bak burada bir sürü dişi olanda var hiç olmayanda...eninde sonunda çıkacaklar nasıl olsa :ecrin_bebek:

evet ben de dert etmiyorum,masallah disi olmasa da ne versem cigneyip yutuyor kuzucum.

vallahi ben klavyenin tuşlarının nasıl çıkabildiğini bilmiyordum oğluşum kurcalayıp çıkarana kadar sayesinde nasıl takılabildiğini de öğrendim gamyoncuiremsu[/QUOTE]
ben takamiyorum o tuslari oyle bir cikarmiski yerine yenilerini almak gerekiyormus,valla bazen oyle tuslara basiyor ekrana birseyler cikiyor,nasil yaptigini bilsem isime yarayacak seyler cikariyor bilmeden :))

bazen oyle oluyor canim bu cocuklarin sagi solu belli olmuyor,bazen ceylin de gunde 3 kere uyuyor bazen 1 kere,Allah kayinvalidenlerden razi olsun,masallah ilgililer.

ben oyle birsey duymamistim ama bana da mantikli gelmedi,genelde dis yediklerimizle ve nasil bakim yaptigimizla dogru orantili.

yarın 1yaş karma aşımız var inşalah huzursuzluk ateş yapmaz kuzuma nilime acil şifa diliyoz öpüyoruz minigimizi
simdiden gecmis olsun canim , zaten daha once karma asi aldigi icin vucudu o mikroplara bagisiklik kazandigi icin atesinin cikacagini sanmiyorum.

benim kuzumunda bağırsaklarında enfeksiyon çıktı dünden beri ateş ve ishal rabbim tüm hasta kuzulara şifa versin inş. insan eriyor bitiyor evladı hasta olunca..

gecmis olsun,zor oluyor gercekten de, keske ben hasta olsam ona birsey olmasa diyor insan,cocuk anlatamiyor da derdini aglamaktan baska.Allah sifa versin.

sağolun kızlar. pamukçum size de geçmiş olsun....
zelldacım evet Allah razı olsun gerçekten çok ilgililer...

20 eylül Kızımın doğum günü. Doğum günü magneti yaptırabileceğim bir yer biliyor musunuz? Teşekkürler herkese. şimdiden

Ben kendim yapıcağım , yapışkanlı mağnet aldım.Siteden resime çerçeve yaptım.Resimleri çıkartıp ,Mağnetleri resimlerin boyutlarında kesip yapıştırıcam.........

Blueflower bende senin durumundayım tek kalmadığından rahat iş yapamıyorum yaramazda uyku problemimizde var uykuyu sevmiyoruz geceleri sık sık kalkıyoruz bende perişanım.....................

Musyas verdiğin site adı için sağol ,minik zeynebe nice yıllara .Arda serkanda 7/24 memede hatta dişliyor ve uçları resmen kanıyor.........

serzancım çok zor yaa gerçekten...gündüz uyursa kısa süre uyuyor ee seste çıkartamıyorum uyanmasın diye...gece desen aynen sürekli kalkıyor...zombi gibi yaşıyorum =))

emre çok fena kabız oldu( doktora gittik cocuk carrahiye yolladı.. oda muayene etti popodan çatlaklar oluşmuş çok ağrısı olduğu için kakasını tutuyor...o da iyice kabızlık yapıyor. dr sbze meyve ağırlıklı besleyin dedi...ama emre 1 kaşık abartmıyorum 1 kaşık dahi yemiyor... sadece şu ara sevdiği köfte makarna o da iyice kurutuyor... herşey mi üstüste gelir yaaa ((((((

canım benim kıyamam yaa geçmiş olsun...denemişsindir elbette ececim ama zeytinyağı içirdin mi ? bir de benim kullandığım mürdüm eriğini dene ben çok faydasını görüyorum...

geçmiş olsun cnm bnm zeyneb adadada anal fisür var ilaç verdi pansuman yapıyoruz ve sulandırıp içiriyoz bitanede fayda etti hemen ama gel görki ben düzeldi die kesmiştim ilacı bugün yine kaka yapmadı zeyneb kanamalı yapıyodu düzelmişti yine ilaca devam edicem allahım şifa versin yavrulara
serzan saol cnm bnm allah razı olsun
zelda saol bebegim bakalım yarın nasıl geçicek inş sıkıntı yapmaz aşısı

ece zeytınyag verdin mi o rahatlatır belki. meyve suyu iciyormu? kayısı veya armut suyu vermeye calısan?bol bol su ver.karnına masaj yap belki o rahatlatır.canım ya kıyamam cok gecmis olsun

bütün bebislere gecmis olsun simdi okuyorumda baya hastalar varmıs. cok gecmis olsun kızlar.allah acil sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…