cok gecmis olsun canim. umarim nil kuzusu bunu da atlatir. ben bu dr leri anlamiorum. deniz 1 kez enfeksiyon gecirdi kadin bize enfeksiyondan korumak icin bactrim verdi. aradik almio kusuyo die muhakkak vermeniz lazim diyo. nilin 1 den fazla sanirim enfeksiyonu ona neden vermiolar ki?
Benimde kızım babasının saçına takık ne zaman bulsa saldırıyo ama sadece ona .Benide ısırmaya calısıyo söyle yerde rahatça uzanamıyorum hemen çığlık ata ata gelip biyerime saldırıyo :)
korkuyorum cunku cok fena ısırıo :)
ayrıca nil ede geçmiş olsun sanırım bu mıkroplar sık sık üreyebiliyolar
bide bu aylarda bu tahlıler yapılmasımı gerekıyo
canım her mikrop farklı ilaçlara karşı dirençli yada hassas.. mesela bu son mikrobun hassas olduğu tek bir ilaç bile yok... sadece iğnelere karşı hassas....ki muhtemelen dediğin ilaca karşı da dirençli bu mikrop.. bi önceki de sadece 1 tane ilaca karşı hassastı onu da kullandık zaten...
bidaha facede gruba davet edipte sonra habersizce silceklerse hiç davet etmesinler lazım değil büyüsünlerde gelsinler
canim bu enfeksiyonu gidermek icin deil enfeksiyon olmasin diye korumak amacliymis
bi sor istersen bize oneren nefroloji uzmaniydi kadin prof
cnm tek ulaşcagım yer burası ve söz hakkım dogdugu için buraya yazdım buarada burda herşeyi paylaşıoz biliom özel hayatı derken hangisini kastettin cnm aile hayatımızmı
gecmis olsun bahair ama bu bakterilerin niye nilin vucudundan gitmedigine dair birsey demiyormu doktorunuz veya olusmamasi icin öneri falan vermiyorlarmi hep ilac nereye kadarmis...ya sen bebek bezini islak mendilini falan degistirmeyi denedinmi hic bana hic normal gelmiyor bu durumun surekli olusmasi CADIARZU
canım bunun oluşmasının nedeni nilin idrar yollarının hassas oluşuymuş... bebek bezimi hiç değiştirmedim ama dönem dönem ıslak mendilini değiştiriyorum... aslında nil doğduğundan beri chicco nun kini kullanıyordum.. bir ara nivea denedim... ilk olarak o dönemlere denk geldi.. sonra gene chicco kullanmaya başladım... sonra biraz pahallı gelmeye başlayınca başka bi marka aldım tam hatırlamıyorum sonra huggies falan aldım ve jhonson baby aldım... idrar kültürünü de bu dönem de yaptıordım tam olarak hangisini kullanırken bilmiyorum... ama chiccoyu kullanırken test yaptırmadım....şu anda da ultra primanınkini kullanıyorum... ben de geçenlerde acaba ıslak mendilden mi dedim... ama şöyle bi durum var nil günde ortalama 3 kere kakasını yapıyo ve her seferinde zaman geçirmeden zaten alt kısmını komple yıkıyorum.... yani ıslak mendilin çok etkisi kalmıyo....bide her mikrop farklı nedenlerden oluşabiliyo... mesela bunun için sordum kakasından bulaşıyo olabilir dedi....canım önerisi maalesef yok... keşke olsa... 1 dr lada kalmadım.. ki bu en son gittiğim dr için çok olumlu edinimler duydum...ay braz uzun oldu.. uamrım konuyu toparlamışımdır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?