2009 Ekim Anneleri

emzirme işlerini uyuturken yapıyoz..gece aramıyo memeyi..uyanıyo ama..bazen emiyo bazen emmiyo..

bugün ilk kez brokoli çorbası yaptım..uyanınca denicem inşallah sever...

ben sabah 8 buçuk 9 gibi bebelac ballı irmikli kahvaltının içine 1 yumurta sarısı 1 tatlı kaşığı labne 1 tatlı kaşığı pekmez 1 adet ceviz ve 2-3 tane bebe bisküvi koyuyorum...sonra ben kendim kahvaltı yaparken benimle beraber peynir zeytin de yiyor =)
öğlen 12-12 buçuk gibi çorba ( tarhana,domates,yayla,şeriya ya da mercimek ) yanında yoğurt yiyor
saat 3-3 buçukta meyva yiyor bazen hazır kavanoz bazende kendim hazırlıyorum yarım muz yarım şeftali yarım elma ve 1 armuttan
5-6 arası çorba ya da yemek ( semiz otu yemeğini çok seviyor) dün ilk defa zeytinyağlı pırasa yaptım ona rondodan geçirdim mşallah yedi...mutlaka akşam yemeğinin yanında da yoğurt koyuyorum...
saat akşam 8 buçuk 9 gibi de aptamil sütlü pirinçli muhallebi yapıyorum içine yine 3-4 bisküvi koyuyorum...
eğer akşam yemeklerinde köfte varsa bizimle yiyor bir de yemeğin yanında salata olursa suyunu içmeyi çok seviyor...
gece sadece su içiyor...

maşallah kuzuya blüüümmm:))benim hazır hiçi bişi sevmio..ne yoğurt ne meyve püresi ne mama..sadece akşamları milupanın 7 tahıllısını bayıla bayıla yiyo..onun da nesini seviyosa..saman gibi..
Cevizi ben de akşam ekliyom..anlamasın diye un gibi olana dek eziyom:))

yaa maasallah baraya annesi ne güzel herseyi yiyor maasallah sübhanallah diyeyim.. benimki sadece 3 öğün yiyor baska da ne verirsem dikliyle itiyor.. sabah bisküvi ceviz< pekmez ve peynirden olusan ve pek severek yediği kahvaltımız o da saat 10 gibi:))) saat 3 gibi cook az yogurt meyveli genelde!!! aksam 6-7 gibi de önce bi kase corba (en cok tarhana ve mercime seviyor) sonra pilav salata suyu o gün ne yemek yaptıysam azar azar da onlardan...eger doymadıysa saat 9 gibi de ballı irmikli muhallebi..ama hergün dedil 3 güne bir falan veriyorum..ama benimki bu saatler arasında süreki de emiyor..saat bası desem yeridir ama süresi en fazla 2 dakka.keyif yani:))) meyve yemiyor hiç yogurt 2 kasık ancak sbeze yemeklerine yan gözüyle bile bakmıyor yani işe yarar ne varsa yemiyor..((

bu arada benim ki su da içmiyor cok emdiği için diyorlar ama bilemem neler yapıyorum içsin diye ama yok zaten benimki biberondan suluktan falan kesinlikle içmiyor almadıgım denemediğim kalmadı (( bardaktan içiyor ya da pet şişeden!!!!!! içti mi yaklasık yarım cay bardagı içiyor luk luk ama sabah içtiyse aksama kadar bir damla ancak içiyor acaba az mı anlamadım:??

BENİMKİ GİBİ DESENEkaydirigubbakcemile3YOĞURDU NE YAPTISAM SEVDİREMEDİM..YAYLA ÇORBASI YAPIYOM SIK SIK NAPİM..ONU YİYO,O DA BAZEN..MEYVELERİNDE POSASINI TÜKÜRÜYO,SIKIP ZORLA SUYUNU İÇİRİYOM,KARPUZ SUYUNU SEVİYO Bİ TEK..ONA HAYIR DEMİO

canım benimki yogurt corbasını da rezil bi şekilde içiyor pirinçleri diliyle itiyor dısarı eline alıyor eziyor falan ben de karsısında sürekli sabır ceken bi tip..-tatlicadiarzu- bi de son günlerde eline verdiğim seyleri mesela elma dilimi falan agzıyla koparıyor yere atıyor..sonra yere eğilip tavuk gibi yerden yiyor parke hep dil iziyle doluohaoldumsmile ..eşimde bırak nasıl istiyorsa öle yesin kızma diyor..acaba ben bu cocugu eğitirken yanlıs bişey mi yapıyorum yaabilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

selduşum diyorum ya hep Allahtan hareketl yoksa obez olurdu benim ki =))
keşke emseydi benimki de bırakmasaydı ama ne yapalım...suyu doğduğundan beri çok seviyor gece 2 biberon su bitiriyor...ama bence de yusuf sütten karşııyordur süt ihtiyacını...

zezem o tahıllıyı bende almıştım harbice çok kötü bee =)) boraya bitirtene kadar canım çıkmıştı bir kutuyu...başka muhallebiyle karıştırıyordum bari yesin diye ama demek damak zevki...

benim eşşek sıpam pütürlüleri yemiyor hatta kusuyor...ama ver eline köfte et tavuk onları yiyor...dr a geçen ay söylediğimde damak zevki böyle demek ki demişti...ne yapayım eninde sonunda alışacaklar...
bu arada karpuz ben 3 kere denedim üçünde de boğuluyordu korkudan bir daha veremedim...ama kavunu seviyor emiyor benim çatalımdan =))

haha =)) çok iyiymiş...
ya benimki eline verdim mi emiyor sadece meyvayı dişleri de var 6 tane ama bir gariplik var biz de =))
es kaza koparırsa geveleyip ağzında tükürüyor...eliyle mıncıklayıp fırlatıyor sonra o parçayı kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kızlar
bizde anne kız 1 hafatdır hastaydık alyayla ikimizde antibiyotk tedavisindeydik bitti bugün çok şükür alya dün toparlandı bende bugün daha iyyim dışarda kutaldık geldik kocikle
yanlız benim burnum çok komik kocaman olmuş ve yaraaa çuk acıyo çuukmafoldumben
aruzş babam dün bi reçete yazdı doğal
patlicanla yapılıyor basur için ilaçla milaçla geçiremezsin tekrarlar dedi benim de kanıyo ayıptır sölemesi mafoldumben belki kanıyo diym de gene durumu yumuşatayım gülnoş ta gülsün genekaydirigubbakcemile3

ÇOK BENZİYOLARkaydirigubbakcemile3BEN DE ZAMAN ZAMAN ŞÜPHE EDİYORUM KENDİMDEN..BEN Mİ BECEREMİYORUM BESLEMEYİ DİYE..DÜN Bİ ARKADAŞIN KIZINI GÖRDÜM BENİMKİNDEN 1 HAFTA BÜYÜK ,HİÇ DİŞİ YOK AMA BEN 1 TABAK ÇORBA İÇİRESİYE O 2 KASEYİ DEVİRDİ..ANNESİ EKMEK UFALIYO ÇORBASINA,HAPUR HUPUR GÖTÜRÜYO,Bİ DE SABIRSIZ KAŞIK AĞZINA GELENE DEK AĞLADI HEP,BENİMKİ NERDE...ANINDA PÜSKÜRTÜYO EKMEK KOYSAM..DUPDURU,SU GİBİ OLCAK HER ŞEY..

maşallah kuzulara kızlar
benimki sabah 8-9 arası bebelac ballı irmikli kahvaltısına pekmez peynir ceviz 5 bebe bisküvisi yumurta genelde bıldırcın yumurtasını doğrayıp koyyorum beyaz sarı karışık onu yiyyor çoğunlukla bırakıyor tabakta bundan sonra napsam ne etsem asla kaşıkla bişey yediremiyorum illa biberonla devam sütü iççek ve arada bisküvi kek gibi şeylerden kendisi yicke az bişey meyve pürlerinden yiyyodu hazırlardan şimdi onalrıda yemiyo küçük parçalar halinde veriyorum şeftali beğenmiyo akşam bizle tavuk balık et köfte varsa tadımlık yiyyo ve devam sütüyle geceyi sonlandırıyoruz

BEN DE ÖNÜNE KOYUYOM ÇEŞİT ÇEŞİT MEYVE DE..MINCIKLAYIP MINCIKLYIP ATIYO..ÜST BAŞ HER TARAF BATIYO..YESE GAM YEMİCEM..Bİ DE O HALDE KUCAK İSTİYO HANIM..KENDİ ÜSTÜ BATTI YA..ANNENİNKİ TEMİZ DURUR MUkaydirigubbakcemile3SUYUNU İÇİRİYOM O DA ZORLA..EE MEYVELERİN POSASINI YEMEDİĞİ İÇİN,SEBZE DE ÇOK YEMEDİĞİ İÇİN ZOR KAKA YAPIYO,KABIZ OLUYO TABİ..

GEÇMİŞ OLSUN AYBİKİM..NORMAL DOĞUM DA YAPMADINIZ.. NERDEN ÇIKIYO BU İLLET BİLMEMbilmiyorumkismileDİLİMİ ISIRAYIM,BEN DE OLMADI HİÇ..İNŞALLAH OLMAZ,ZORMUŞ ÇOK...

kaydirigubbakcemile3 süpermiş benimkide yerde kıl tüy toz ne varsa baş parmağına yapıştırıp azğına atıyor yerleri yalıyor emziğini eliyle ağzına götürmüyo mesela yerdeyse eğilip azğına alıo :))

:roflol::roflol:

kızlar bi 1 yaşımıza az kaldı..bal vercek misiniz??ah keşke hakiki anzer balı bulsak da versek bebelere...

ben vericem hatta polen alıcam ben yoğurtla karıştırıpp vericem tabi beyfendi yerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…