kızlar konuyla alakası yok ama istanbul anadolu yakasında teyzemin acil işe ihtiyacı var sekreterlik masa başı işi olur halkla ilişkiler olur kasiyerlik olur tanıdıgınız falan olursa yardımcı olurmusunuz 28yaşında teyzem ve her çalıştıgı yerden referans alabilir işinde ciddi biridir ben dedim arkadaşlarım var bi sorarım kızlara tanıdıklardan arıyan olursa die
ah ah aybikim benim ilk hamilelğpimde basurum çıkmıştı... annem de duymuş bi yerden közleyip üstüne oturmak lazımmış...çok büyük rezillikti ama denedim... 1-2 gün içinde geçmişti..:))))
ama şimdi ben her patlıcan gördüğümde seni hatırlıycam gülnurum yaf:roflol:
sanırım bu zencefim...yoksa patlıcan oturtma bu mu?? sempatiksalakcinni bi de derler patlıcanın hiç ir yararı yok diye:lepipuyorumnanaktan
ay kızlar alemsiniz patlıcan olayına çok güldüm :)))
geçmiş olsun bu arada ee patlıcandaysa keramet yapcak bişi yok :)
şşşş. paylaştığıma pişman etmeyin beni he....:))))))))))))))
:roflol:ama gülünmicek gibi değil ki gülnurumsırnaşık şey
uff patlicani hic sevmem,midem bulaniyor yedigim zaman,ama bak ilacmis meger,ama ben gene de yiyemem :))
kizlar bebeklere mantar veriyormusunuz,yoksa o da mi yasaklilar listesinde acil cevap,makarna yapiyorum icine dograyacagim.
ben yedirmiştim canım az bişey.. ama yasak mı bilmem...
bizim yasak listemizde yok ama genede bi soruşturmak lazım
bu arada orda saat kaç sen yemek yapıyosun bz yatıcaz:)
ohh maasallah ceyline afyet olsun..
benimki makarnayı agzından cıkarıyor elinde pincik pincik ediyor sonra bana yediriyor zorla!!!!!
alya makarnacı tam ben
bu arada karnım acıktı yarım saattir yemek muhabbeti yapıyoruz seldusla
ceylin sipagettiyi cok seviyor,favori yemegi,culk culk yutuyor,
bana da tantuni ceksin garson,biftek olsun,sogansiz olsun,ayran icecem yaninda guzel olur,ozkannnnnnnnnnnn ozledim , yolunuz duserse benim yerime de yeyin yaa, uzerine de kunefe yeyin,bosverin kiloyu dert etmeyin.
evet balım ananemle annem aynı anda kalmışlar ananem bilmeden kalmış 45yaşında 6ay var aramızda teyzemle
ayyy yasemin bide teyze mi diyosun kaydirigubbakcemile2
ben olsam adiyla itap ederim yaff sempatiksalakcinni
anamm 28 yasinda teyze ne guzel arkadas gibi guclubacismile
benim huyum benden en az 5 yas buyuk olmayana abla abi diyamiorum şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?