2009 Ekim Anneleri

geçmiş olsun aybike cnm kayısı dsuyu erik suyu iç bende tamtersi sürekli wcde kum döküyom şuan bile kasıklarım çok şiş karnım davul oldu agrıdan

saol cnm bnm geçmiyo malesef doktor emziriyom die geçici ilaç verdi 3gün ama hala agrı full 15gün oldu her sene kontrole gelcen böbreklerin kum taş üretiyo dedi

kızlar muhabbetin görünce aklıma düştü sizin tuvalet sorununuz var mı?
ben galiba basurum:S

aybikim senin cümlenden sadece galiba kelimesini cıkarıp yerine ''kesin'' ekliyorum((((

geçmiş olsun aybike cnm kayısı dsuyu erik suyu iç bende tamtersi sürekli wcde kum döküyom şuan bile kasıklarım çok şiş karnım davul oldu agrıdan

off geçmiş olsun canım..cok zordur rabbim acil şifa versin...

aybikim senin cümlenden sadece galiba kelimesini cıkarıp yerine ''kesin'' ekliyorum((((

off geçmiş olsun canım..cok zordur rabbim acil şifa versin...

saol cnm bnm böyle çok yemek yemişimde nefes alcak yerim yok gb şiş karnım anlamadım bende doktorada gittim bol su dio 5litre içiyom zorlanarak daha ne içiyim

selda ben senin bahsettğin kayısıyı biliyorum malatyadan arkadasım getirmişti..taze kayısı deil ama kuru da deil:)))) cekirdeksiz:))) arzuuu cok merak ettiysen göndereyim kız sana:)))
hehe gönder kıssss =))
kızlar muhabbetin görünce aklıma düştü sizin tuvalet sorununuz var mı?
ben galiba basurum:S
geçmiş olsun canım...ben de geçen hafta çok kötüydüm afedersiniz ama kan gelmeye başlayınca korktum
eczaneden hemeroid kremi aldım bir kere kullandım ve şükür yok şimdi bir şeyim...

geçmiş olsun canım,bol su iç...bir de bira iyi geliyormuş...

selam millet...bu kuzu niye uyanıp duruyo yav...10 dan beri sallıyom..10 dakkada bir uyanıyo...babasına verdim artık...uykum varrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…