kel olmasının avantajı iştee:kedi:
ben nasıı çıkarcam o saçlardan:kedi: ve sarı olan kısımda inanılmaz yoğun saç var:kedi:
adı üstünde sıpa iştekaydirigubbakcemile2:bbo:benim sıpada öle soyunca sorun yok mutlulukdan uçuoo ama giydirirken kıyametler kopuoooooo:bbo:
hiiçççç..ama altını soyarsam bi 5 dk filannsizin bebişleriniz kendi kendine ne kadar oyalanıyo
:teselli:ne olacak böle bilmiyorum tek olsa sorun değilde birde 2 .sınıfa giden kısım var....hiç ilgilenemiom onunla ve çok üzülüyorumm....:çok üzgünüm:
beyfendi sadece kucakda uyuyor kucakda duruyor nezamana kadar böle devam edecek merak ediommm:çok üzgünüm:
:teselli:zuzumm sağol bitanem:kedi:
dün gece 11de bindirdik çok ama çok zormuş tek kardeşimsenağlama
onun yanında ve annemlerin yanında ağlamamak için zor tuttum kendimi ama bugün sabahtan buyana malesef engel olamıyorum gözyaşlarıma kendilinden akıp gidiyo...
kardeşime sarılır gibi sabah sarıldım ela'ma sonrası malumsenağlama iyiki kızım olmuş dedim...
kızlar elanın kafa derisinde özellikle çok saç olan yerde inanılmaz kepek var sapsarı gözüküyo, konakmış sanırım...
zeytinyağ sürüp yarım saat bekletip sonra yıkamanın faydası oldunu sölüyorlar, nihanımda karbonatlı su sür dedi sizin bebeklerde var mı böle bişey? ne yapsam?
ohaoldumsmile çok güzelŞeniz çok teşekkür ederim canım
benimde artık bi tickerim varhihoyyyt
ben geldim kıslarr
dün kontrolümüz vardı tombalak oğlum 7160 gr 63 cm olmuşteyzeleri
ayy bu bıcırlar büyüyolar yahu :))
naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyor saygınımm
maasaallah canım dora ya ....
kıslar yaaa suanda resilliğimi bi görseniz ..benimkini yanıma yatırdım poposu acıktı bezsiz hava alsın diye anaaam bi baktım küçük neyse doldurmus tüm pijamayı sessiz sessiz nasıl da yaptıysa...resim koyardım ama mideniz kalkmasın...
hele benimkinin hemen hemem ensesine kadar bok oluyodu her kaka yapışında bütün kıyafetleri kaka oluyodu haliyle.l huggies kullanıyorum şimdi rahatladım çok şükür.
eğer yaparsanız bilgilerimi yazayım...hüma'm kollarımda 28ekim 2009...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?