2009 Ekim Anneleri

kel olmasının avantajı iştee:kedi:
ben nasıı çıkarcam o saçlardan:kedi: ve sarı olan kısımda inanılmaz yoğun saç var:kedi:

canım yağlayıp beklettikden sonra ince bi tarakla taraa çıkar onlar merak etmeeeeyerimseniben

:bbo:benim sıpada öle soyunca sorun yok mutlulukdan uçuoo ama giydirirken kıyametler kopuoooooo:bbo:
adı üstünde sıpa iştekaydirigubbakcemile2
sizin bebişleriniz kendi kendine ne kadar oyalanıyo
hiiçççç..ama altını soyarsam bi 5 dk filann

ah yawrum yaa..işte buyüzden tek çocuk yeter:))

:teselli:

lalim annatmış gerçi ama..bizde de war..banyodan önce bebeyağı sürüp soora yıkadım bide taradım banyodan çıkınca..azaldı epey..lalim aktardanmı alcaz yoksa normal z.yağımı

ben geldim kıslarr

dün kontrolümüz vardı tombalak oğlum 7160 gr 63 cm olmuş teyzeleri

ayy bu bıcırlar büyüyolar yahu :))

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyor saygınımm

yerinee yatırdımmmmm mırrmırrr uyuyacakkk gizoşummmmm uykusu gelmşişş sallamıyorum bende

doram napıyooo masalllahhh tontişime

dun sana hani bişi sormuştum cnm yengemm istedikce emdir die basımın etini yedii 2 saatte bir neymiş dedigini zorla yapmıştım cocuga bir huzurrr geldii aglamıyor artık :)))))))))))))))))):asigim:

maasaallah canım dora ya ....
kıslar yaaa suanda resilliğimi bi görseniz ..benimkini yanıma yatırdım poposu acıktı bezsiz hava alsın diye anaaam bi baktım küçük neyse doldurmus tüm pijamayı sessiz sessiz nasıl da yaptıysa...resim koyardım ama mideniz kalkmasın...

ohaoldumsmile çok güzelŞeniz çok teşekkür ederim canım
benimde artık bi tickerim varhihoyyyt

Şeniz

ben geldim kıslarr

dün kontrolümüz vardı tombalak oğlum 7160 gr 63 cm olmuş teyzeleri

ayy bu bıcırlar büyüyolar yahu :))

naloşummmmmmmmmmmmmmmmmmmm napıyor saygınımm

maşallah doraya tam tombalak kuzu olmuş

hahaha aynısını beniimki bu sabah yaptı selduşçum, sabah altını açtım yatakta, altına da temiz bez serdim bağlamadım azcım dötü havalansın diye. kendi kaline bıraktım. mutfaktan bi geldim anaaaam doldurmuş, ayaklarıyla da tepeleye tepeleye her yeri bok yapmış.

hehe dur resmini ekleyeyim de topic coşsun:))))) silecem geri :))))

bi de gülüyor utanmadan...

Son düzenleme:
ehehheehehe vay sıpa vayy oh rahatlamış kuzum benim be tabi gülecek, kolay mı çıkıyo o kakalar

temizlemek cok ugrastırıyor ama yaaaaa bu kacıncı daha sabah da carsaf battııı eyvahedigeldismile

batçak napalımkuşum çok sinir o bok bulaşığı evet ama işimiz ne onlar batırcak biz temizlicez :hulya:

evet büyüsün gösterecem hepsini sabahkileri de cektim...
bu arada slm seyma kuxzum

hele benimkinin hemen hemem ensesine kadar bok oluyodu her kaka yapışında bütün kıyafetleri kaka oluyodu haliyle.l huggies kullanıyorum şimdi rahatladım çok şükür.

mrhb kızlar benide alırmısınız aranıza bende 28ekimde aldım kızımı kucağıma.buket sarı kutu mamayı sormuş aptamil conformil olabilir.gazlı bebekler için o benimde çok gazlı bebeğim onu verdiğimden beri ağlamaları azaldı sanki...bide banada ticker yaparmısınız...ben beceremiyorumda...

eğer yaparsanız bilgilerimi yazayım...hüma'm kollarımda 28ekim 2009...

hele benimkinin hemen hemem ensesine kadar bok oluyodu her kaka yapışında bütün kıyafetleri kaka oluyodu haliyle.l huggies kullanıyorum şimdi rahatladım çok şükür.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki bezden cıkmıyor şükür bosta kalınca salıveriyor:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…