2009 Ekim Anneleri

yaa kızım 3günde bi kaka yapıyo ((
oda masaj yapa yapa (
keşke benim çarşaflarımda batsa yaklaşık 10gündür 3 günde 1 yapıyo koyu kıvamlı (

kıss nihan senin adın nie kırmızı yazıyo???

pro üyeyi kim yapıyo beyaz? bizim nemiz eskik :))

yaa kızım 3günde bi kaka yapıyo ((
oda masaj yapa yapa (
keşke benim çarşaflarımda batsa yaklaşık 10gündür 3 günde 1 yapıyo koyu kıvamlı (

benimki de 2günde 1 yapıyo bazen. kakaları azalacak zaten hergün yapmaıcaklar artıkın eloşçum.

Amazonnnn
Pro üyeliiin hayırlı olsun dadlumzemuszemus

sağolasın beyazcımm Şeniz

parayla kart alıyorsun kırmızı oluyosun..bu kırmızılar zengün karular :)))

slm .....bende 23 ekım 2009 ekım annesıyımmmm...dunya tatlısı kayra adında oglusum varrrrr....

tesekkur ederım canımmmm...hepmızınkını ınsallah....senın kızında cok tatlııı...benım bu 2. oglus...bıde abısı var 4.5 yasındaaaaaa....

tesekkur ederım canımmmm...hepmızınkını ınsallah....senın kızında cok tatlııı...benım bu 2. oglus...bıde abısı var 4.5 yasındaaaaaa....

tşk ederim cnmopuyorumnanaktan

kızlar oğlumun altını açmaya korkuyorum açınca rahatlıyor galiba suluyor heryeri erkek bebeklerde bu risk var galiba hatta 2 hafta önce sünnet oldu kaanım dün dr a kontrole gittik doktorun yüzüne işedi...kaydirigubbakcemile3

şekerlerr ii akşamlarr benn gene geldim ...olumunekankayizsmile

Selammm kudurdu benimki resmen daha yeni uyutabildim normalde 8-8.30 arası uyuyan çocuk coştu bugün ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…