2009 Ekim Anneleri

ya kızlar sabahtan beri baby ticker yapmaya çalışıyorum bir türlü yapamadım.bana tarif edermisiniz?

ya bana belki geri kafalı diyeceksiniz ama benim kızım da bir ara hiç susmuyordu kucagımda uyuyor yatırınca yatagında ipne varmış gibi aglıyor yine uyanıyordu. bütün güm kucagımda gezdirmek zorunda kalıyordum. herşeyi denedik elma yagı sürdük gazı olabilr die karnına ayaklarının altına fln ama yok uykusuzluktan gözleri kızarıyordu ama o uyuyamıyordu. eğe (kürek) kaçması denen bişey varmış halk arasında annem bi de onu kontrol edeyim ondan mı susmuyor dedi ve gercekten ondanmış bikaç egzersiz var günde 2-3 kere ondan yaptı ve koltuk altından kuşak sardık ondan sonra birdaha aynı sorunu hiç yaşamadık elhamdulillah. bu eğe kaçması da yanlış kucaklama ve zamanından once cocugu oturtmaktan kaynaklanıomuş.

:bbo: hadi yaa nası bişey eğe kaçması neresi ağrıyo yani bende bi deniyim nası egzersizler bunlar?

kürek kemikleriyle ilgili sanırım. anlatması zor ypması dikkat istiyor. önce bacaklarını (kendininkileri :) ) uzatıyorsun bebegi de yüzüstü yatırıyorsun. bebeğin ayaklarını tutup birleştiriyor dizlerinden kıvırıyor ve o şekilde sırtını yukarı dogru sıvazlıyorsun (gaz cıkarırken yaptıgın masaj var ya o şekilde) eğer aglamasında azalma oluyorsa ıhh uhh diyorsa sorun eğe kaçması oluyormuş. rahatlama sesi duymazsan bebekten aglamaya devam ederse sorun o değil. once bunu dene egzersizleri ona göre anlatayım.

tmam ağladığı zaman bunu mutlaka deniycem teşşekkürler

benimkisi bariz sıpalıktan ağlıyo..soydum yatırdım ondan keyiflisi yok şuan...üşücek ama giydirmek zorundayım..bascak yaygarayı..dekolte sewiyo zilli:))

elaamm yafrum hoşgeldinn...nbrsinn...askerin gittimi..Allah kawuştursunnn.dün arıcaktım da zırlıosundur die aramadım:)) bide karga sesimi duyup korkma sütün gitmesin die:))

kimdi burda biri bi mamayi tavsiye ediodu sariymis kutusu diodu.bu kiz beni oldurecek.istah sifir.kilosu cok az

benimkisi bariz sıpalıktan ağlıyo..soydum yatırdım ondan keyiflisi yok şuan...üşücek ama giydirmek zorundayım..bascak yaygarayı..dekolte sewiyo zilli:))

:bbo:benim sıpada öle soyunca sorun yok mutlulukdan uçuoo ama giydirirken kıyametler kopuoooooo:bbo:

sizin bebişleriniz kendi kendine ne kadar oyalanıyo

kimdi burda biri bi mamayi tavsiye ediodu sariymis kutusu diodu.bu kiz beni oldurecek.istah sifir.kilosu cok az

canım hangi mama bilmiom ama sma s 26 kullanabilirsin...anne sütüne en yakın mamaaaa...
ben kızımı bu mamayla büyüttüm....yerimsenibennn

ayy benimkide hiççççç :1no2:

:teselli:ne olacak böle bilmiyorum tek olsa sorun değilde birde 2 .sınıfa giden kısım var....hiç ilgilenemiom onunla ve çok üzülüyorumm....:çok üzgünüm:
beyfendi sadece kucakda uyuyor kucakda duruyor nezamana kadar böle devam edecek merak ediommm:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…