2009 Ekim Anneleri

Canım bnde müzikler var.indirdiğim siteyi bulamadım ama
msn den atabilirim sana..
yada mail adresini özelime yaz mail atim..
bi dene eğer işe yararsa alırsın cd.yada böyle idare edersin..

endişelenme kuşum hepsi yapıyor arada. benim kız da sanki etini koparıyolarmış gibi birden ağlamaya başlayarak uyanıyor bazen.

canım internettende indirebilirsin yada büyük müzik marketlerden bulabilirsin. ama önce internetten bul ve dinlet çünkü benim kız 1 gün rahatladı o cd ile sonra aldığıma pişman oldum. bikaç gün internetten dinlet eyer iyi gelirse alırsın.
evet benim kızımda aynı şekilde yapıyo doktora sordum rüya görüp sıçrıyoda olabilir gaz sancısı bianda gelincede yapar dedi benim doktorum kızım kolik olduğu için salla sallayınca rahatlar dedi. çünkü karnındaki gaz molekkülleri sallayınca parçalanıyomuş ve rahatlıyomuş çıkaramasa bile. gerçektende çok işe yaradı beşik aldım koliği tuttuğunda salllıorum rahatlıyo deniyebilirsin. doktora dedimki ama sallanmaya alışır diyolar ben sallamak istemiyrum dedim oda öyle eski kafaların sözünü dinlemiyceksin sonuçta gazı var napsın ağlasınmı hiç durmadan dahamı iyi dedi sallıycaksın mecbursun dedi böyle yani canım

kizim emmek istemiyor.sut akiyo oyle bosa :sinifsinif: mamada almio.cok istahsiz.dr deviti biraktirdi polivit verdi guya istah aciomus ama.offf yaa ne problemli bi bebek :gitme:

kızlar sizinle bir şey paylaşcam kızı olanlar için söluyom kızınıza karınca yumurtası yagı suren warmı kılların cıkmaması için ben suruyorum inş.. çıkmazz:)))))

offf offffffffkafamçokkarıştı
her banyo yapışımız resmen işkence olmaya başladı eşimle ikimiz başa çıkamıyoruz sizler nasıl tek yıkıyosunuz yahukafamçokkarıştı
kafasından aşşa su döktükmü bitiyo işimiz takii üstünü giydiripte meme verene kadar:kedi:
kendimden şüphe etmeye başladım acaba biyerine zararmı veriyorum acaba diye...
nasıl ağlatmadan yıkayabilirim bunun bi formülünü bilen varsa nolur sölesin, artık banyo yaptırcağım günler iyice geriliyorum resmen:kedi:

basından asaga böyle dökmiyorum ben gözune geldigi zaman korkar. Ben önüüne yıkarken ellıme su alıp yüzünü yıkıyorum. sonra kafasını sabunluyorum. sonra kafasınıa hafif arkaya dogru suyu hafifce akıtıyorum. sonra ön taraf bitince döndürüyorum arkasını yıkıyorum. gene ellıme su alıp kafasının arka kısmına hafif dökiyorum. küventin icine böyle anakucagi gibi bisey aldım onun icine koyuyorum iki ellim bos oluyor rahat rahat yıkanıyoruz buyrunnnnnnnnn

merak etme elacım bi yeri ağrımıyodur benimkide hep ağlıyo..1 2 ay sonra alışırlar iyice...

bidaki banyosundada böle denim bari...
yanlız benim kızın saçı biraz fazla bu şekilde şampuanı arındırmak için zorlanıcam sanırım...

merak etme elacım bi yeri ağrımıyodur benimkide hep ağlıyo..1 2 ay sonra alışırlar iyice...

inşallah zeynepcim alışırlar bi an öncebilmiyorumkismile

az önce bıdıga banyo yaptırdım bende ilk başın ıyıkıyom sonra küvetine yatırıp vucudunu enson sırtını yıkıyıp durluyom inanırmısınız gülücükler attı oturttum tek ellede arkadan destek tuttum suyla şap şap oynadı gülücük attı su sıçradıkça şimdide hemen akabinde uykuy a daldı minigimm

Bathing your newborn | BabyCenter elali canim bu videoyu izle belki isine yarar ben kuvetinin icini su dolduruyorum kizimi bir sure icinde oynatiyorum kuvetin icindeki suyu alip kapla tekrar ustune dokuyorum cok hosuna gidiyor 2-3 dk sonra basliyorum vucudunu yikamaya sabunlu bezle en sonda kafasini yikayip hemen cikariyorum cikarir cikarmaz agliyor hic cikmak istemiyor bende banyodan sonra susturmaya ugrasiyorum tam tersi sonucta he turlu agliyorlar :))

maşallah cnm kızına
küvetine su dolduruyorum, benim kız başına su dökülmesinden hoşlanmadığı için önce vücudunu sonra başını yıkıyorum...
vücudunu sabunla ve süngeriyle güzelce yıkıyorum sonra başını yıkıyorum, en sonda boydan su döküp durulayıp alıyorum...

benim kuzumda artık ağlamıyor banyo yaparken eskiden inletiyordu ortalığı şimdi havlusuna sarınca başlıyor ağlamaya şimdi banyomuzu yaptık uyuyor ee yarın teyzeleriyle buluşacak boshayallersmile

cnm video için tşk ederimŞeniz
selinanın anlattığı gibi yıkıyolar burda da ama yıkanan bebeğin saçıda yok denecek kadar azbilmiyorumkismile denicem bu şekilde yıkamayı bende...
kafasını sendemi bu şekilde yıkıyosun? yoksa direk suyu döküyomusun başından aşşa?
her şekilde ağlıcaklarsa hiç kasmim bari kendimikaydirigubbakcemile3

benim kuzumda artık ağlamıyor banyo yaparken eskiden inletiyordu ortalığı şimdi havlusuna sarınca başlıyor ağlamaya şimdi banyomuzu yaptık uyuyor ee yarın teyzeleriyle buluşacak boshayallersmile

canancım farklı şekildemi yıkamaya başladın? yoksa zamanla aynı yöntemle yıkanmayamı alıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…