cnm video için tşk ederimŞeniz
selinanın anlattığı gibi yıkıyolar burda da ama yıkanan bebeğin saçıda yok denecek kadar azbilmiyorumkismile denicem bu şekilde yıkamayı bende...
kafasını sendemi bu şekilde yıkıyosun? yoksa direk suyu döküyomusun başından aşşa?
her şekilde ağlıcaklarsa hiç kasmim bari kendimikaydirigubbakcemile3
su ısısı da çok önemliymiş, hafif sıcak bile olsa bebekler bundan korkup ağlayolarmış kızlar. hakkaten de öyle. ben biraz fazla sıcak yaptıgımda hemen korkup ağlıyor. eğer ısısını doğru ayarlarsam sesimiz çıkmıyor. banyodan çıkınca ağlıyor havluya sarınca. hemen meme veriyorum havluya sarıp.sakinleşiyor o zaman.
yok canım hep yıkadığım gibi yıkıyorum sadece keyifli olduğu zamanlarda kendi kendine aguladığı zamanlarda banyo yaptırıyorum birde öyle dene bence
evet selinanin yontemine benziyor ben bu sekilde yikamadim daha
en son kafasini yikayacagim zaman sol elimle kendisini yuzu koyun cevirip y kafasini asagiya dogru veriyorum oyle yikiyorum yuzu kuvetin icine bakiyor yani anlatabildimmi bilmem :)))kulaklarina su girmemesi icin yani kulaklarina su gidecek diye cok korkuyorum kulak agrisi dis agrisi tarifsiz acilar birde bu yontemi deneyecem bakalim yarin banyo gunumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?