2009 Ekim Anneleri

su ısısı da çok önemliymiş, hafif sıcak bile olsa bebekler bundan korkup ağlayolarmış kızlar. hakkaten de öyle. ben biraz fazla sıcak yaptıgımda hemen korkup ağlıyor. eğer ısısını doğru ayarlarsam sesimiz çıkmıyor. banyodan çıkınca ağlıyor havluya sarınca. hemen meme veriyorum havluya sarıp.sakinleşiyor o zaman.

yok canım hep yıkadığım gibi yıkıyorum sadece keyifli olduğu zamanlarda kendi kendine aguladığı zamanlarda banyo yaptırıyorum birde öyle dene bence

evet selinanin yontemine benziyor ben bu sekilde yikamadim daha
en son kafasini yikayacagim zaman sol elimle kendisini yuzu koyun cevirip y kafasini asagiya dogru veriyorum oyle yikiyorum yuzu kuvetin icine bakiyor yani anlatabildimmi bilmem :)))kulaklarina su girmemesi icin yani kulaklarina su gidecek diye cok korkuyorum kulak agrisi dis agrisi tarifsiz acilar birde bu yontemi deneyecem bakalim yarin banyo gunumuz

doru sölüyosun cnm suyun ısısı sanki en son yıkadımızdan daha sıcaktı ama kaynar değildi tabi...

yok canım hep yıkadığım gibi yıkıyorum sadece keyifli olduğu zamanlarda kendi kendine aguladığı zamanlarda banyo yaptırıyorum birde öyle dene bence

anacım benim kız ne kadar keyiflide olsa bi anda ortalığı yıkabiliyo, her şekle giriyo zillim

cnm bende kafasından aşşa suyu dökerken küvetin içine doru bakıtıyorum yüzünü, kulaklarına su kaçmasın diye bi defada döküyorum maşrapadan suyunu...
ağladığı için ağzı açık olduğundan suda yutuyodur muhakkak...

anılcım link açılmıyo bende...

canım tekrar dene ben denedim açıldı zelda da izlemiş

haribden bravoo off offf zor

off açılmıyo ((
anladım kadarıyla normal doğum videosu...
sezeryanla ilgili facede bi video var bakamadım bile midem bulandı oda çok zormuş, iyiki genel anestizi olmuşum...

Video: Live birth: Natural | BabyCenter

ayyy bayıldımm iyiki normal doğum yapmadım

:kedi: valla canim benimkide aynen oyle oldu fakat ben suya girmek istemedim esim surekli belimi ovdu kasilmalar geldikce...en kotusude bebegin kalbi yavasladikca saga dön sola dön domal tekrar sirt ustu yat tekrar tekrar saga sola dönmeler ayni anda aci cekmeler cok feciydi ama sonuc guzeldi zemuszemus...

ama hamilelikte ayri bir guzel bazen ozluyorum o gunleri, karnimin icindeyken istedigim yere goturuyordum kizimi simdi o kadar canta anakucagi zirt pirt misafirlige bile giderken gittigimiz evi dolduruyoruz esyalarla :))

ben hastaneye kasilmalar 5 dakikaya inince gittim gece 1de ve tam sabah 7bucukda epidural vuruldum yani 6bucuk saat cektim dogum sancisini ama igneden sonra dunya varmis dedim fakat simdi kafa agrilarim oluyor ara ara ondan kaldi sanirim yinede o dogum sancilarinin yaninda bir kocaman hiç kaliyor...Allah butun hamisleri kurtarsin kolay dogumlar nasip etsin

yawrum çığlık çığlığa ağlıyo gözleri yaşlı..kıyamıyorum...çıkmıo uyuz gazları 5 dkda bi kusuyo..yoğurt gibi..inliyo sürekli inim inimm..az da diil..soora kusuyo biraz,canı yanıyo heralde midesi ekşiyo..bu metsilin de bi naneye yaradığı yok..nurse harveys deniyim diyorum drye sorup..war mı kullanan..of deli olcam..

zuzu sırtına biraz sert vurmayı dene. ben öyle yapıyorum güzel çıkartıyo... annemler çocuğun ciğerlerini dökecen diyo ama işe yarıyo

bide ben niloşa sıcak su torbası yapıp ayaklarına koyuyorum ozaman da alttan çok güzel çıklartıyo gazını... bide kaynatılıp soğutulmuş z. yağıyla karnına masaj yapıyorum hiç bişeyciği kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…