2009 Ekim Anneleri

baharcım neler yapıyorum..2-3 kez çıksa bile hala gazı war ne menem şeyse..bazen de naparsam yapim bikereden fazla çıkmıuo

morarıyo baharcım yatırmak mümkün diilki..şimdi kustu rahatladı biraz..

amazonum çok yaşa amazonum çok yaşa.... öperüm seni

ben de öperim seni yafrum muckkk

hay allahım ne desem bilemiyorum zuzucum sana ya niye böle oluyo bu kuzucuk. dr ye bi göster sen onu mutlaka daha etkili bi laç tavsiye edicektir. ayakları mı üşüyo acaba zuzucum olabilir mi o da gaz yapar. kusunca benımkı de aglıyo agzındakı tada sinir oluyo.

valla zuzucum yumuşak bi ses tonuyla konuşup sakinleştirmeye çalış.... ben konuştukça nil huzursuz olsa da hafif hafif sakinleştiğini farkediyorum..

neyse kızlar ben yavaş yavaş kaçıyorum ..malum yarın büyük buluşma var:))))) amazon hadi bakiiiim sende yatağa sonra kalkamıycan yarın:)))

yok yaaa allah sana kolaylık versin canım..dilimi ısırıyım ben daha berranın gece uyandığını bilmem..maşallah benim kuzuma...

Zuzucum ya sen başka bi doktora daha sorsana bu durumu, yani ilk defa gaz yüzünden kusan bi bebek duyuyorum da ben kusura bakma canım...Soruna gelince Nurse Harvey's kullandık biz hatta doktorumuz artık bu gaz konusunda en iyi ilaç diyordu ama bizde sab simplex daha çok işe yaradı gerçi her bebekte farklı etki gösterebiliyor. Biz sadece bu iki ilaçla atlattık gaz problemlerini bunların dışında hiç ilaç kullanmadım Allah yardımcın olsun canım...opuyorumnanaktan

nil de bazen gazını çıkartamayınca kusuyo anormal bişey olduğunu sanmıyorum çünkü bazen emerken çok hızlı emiyo ve havayla birlikte yutkunuyo dolayısıylada hazmolmuyo gazla birlikte hazmedemedikleri de çıkıyo...

Benım kuzu da yanı Şekılde hele 3 gÜndÜr sÜreklı kusmaya basladı kestırıp kusuyor ama barttı az az sıksık :))))

ayaklarında yün patik war hep kuşum..yine çığıkla uyandık sabah..haklısın başka bi dr gerek

valla zuzucum yumuşak bi ses tonuyla konuşup sakinleştirmeye çalış.... ben konuştukça nil huzursuz olsa da hafif hafif sakinleştiğini farkediyorum..
normal mızmızlanınca işe yarıyo da bu çığlıklardan sesimi bilem duymuyo kuzum :1no2:
haklısın cnm başka bi dr ye gitmeli..yazık kuzuma nası da çaresiz bakıyo of deli olcam

o da oluyo ama bu emmediği 2 saat boyunca sürekli çıkarıyo..soora yine emiyo bi kere gaz çıkıyo 2 saat boyunca bidaa inliyip inliyip kusuyo..ööle geçio bütün gün

Benİm kuzu da yanı Şekİlde hele 3 gÜndÜr sÜreklİ kusmaya basladı kestİrİp kusuyor ama barttı az az sıksık :))))
of yazık ya

canım cok geçmiş olsun bence üşütmüş olabilir sen yine de sor sorustur baska bir dr'a git bence şifayı da Allahtan bekle. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…