2009 Ekim Anneleri

gün boyu uyudu desem yeridir şimdi geriniyor sıpa,sabahlıycazmı ne :)) bende ne yapayım annem ankaraya gitmişti ya o döndü sabah, anjiyo oldu orada ama iyi çıkmış sonuçlar şükür... yarın akşamda abimler geliyor istanbuldan :)) ne zamandır kalbalık değildik vallahi süper olacak...
sen neler yapıyon Doram nasıl?

ayy ne güzel tatlım çok geçmiş olsun anneciğine canımm benimkide anca uyudu bende biraz keyif yapıyom evdeyim aynı tas aynı hemem idare ediyozz özledimm yaa toplaşalım bi gün gene annenler abinler gelsinlerr sonra görüşelim yicem o bora paşayı :))

Son düzenleme:
musyas canım allah babana acil şifalar versin..hepimizin böyle kötü dönemleri oluyor malesef..inşallah çabucak atlatırsın...

Ayy sanırım becerdim gerçi açık çıkmadı ama olsun çok mutlu oldum teyzoşlarrrııııhihoyyythihoyyythihoyyyt

oyyy yerim o dudakları maşallah kızına canım

kuşum http- png arasındaki adresi yapıştırcan kuşum http ve png yazısı da dahil.

Çok soru soruyorum bıktırdım ama imageshack e yüklediğim görüntüyü buraya atmak için ne yapmam lazm

forum linkini komple yapıştırcaksın şekerim.

iyi akşamlar annişler..
yasemincim çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin,sıkmamaya çalış canını herşey iyi olur Allahın izniyle..

cnm geçmiş olsun...
hava karlı olduğu için yorgan örtüyosun sanırım, ben hala peluş battaniye örtüyorum yorgana geçmedim...

cok gemis olsun canim dikkatli olmak lazim herzaman neyseki yavruna bisey olmamis

Geçmiş olsun zemmraxx
Allah korusun tüm kuzuları

cok sagolun arkadaslar. iyiki varsiniz.....opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı hafta sonları kıslarrrrrrrrrrrr

kızlarr oğlumun sol gözü çabaklanıyor neden yaş bide üşüttümmü yeşil kakasıda düzelmişti noluyooo nedenn

canım ılık demli çaya pamuk batır ve onunla içten dışa doğru sil geçer o zaman... bizimde bi ara çok oluyordu artık yok... geçmiş olsun adaşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…