2009 Ekim Anneleri

Çok çok teşekkür ederim Nihancımmm eline koluna sağlık 3 seferdir yazıyorum ama bi türlü kabul görmedi sitede

Havalar dengesiz gidiyo ya ondandır canım sıkma canını bazen oluyo öyle insan

yok cnm benim eşimi,n anlamsız küsmeleri oluyo kızla zaten yeterinde yoruluyom ev işi fatura yemek bebek derken bide onun gönlünü almaya çalışıyom ama nedense huzurumu batıyo ne sorun çıkarıyo yeme kyaparken daha bitmedimi die azarlarcasına bagırıyo kız aglamaktan yırtılıyo kucagına alıp sakinleştircegine uzaktan zeynebbbb kızım sus dio babam chekup yaptırmış bagırsak kanserinden şüpheleniyolar salı kanser testine gircek solunda büyük guatır çıkmış kalp büyümesi var şeker hastası tansiyon hastası damarlaır tıkanık evde aglıyomuş çok cnm sıkkın aglıyom sadece dua edebiliyom kızım rahatsızlanıyo bigğn iyise öteki gün çok huzursuzzz kendime bakamıyom bile hala belim için doktora gidemedim bileeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif:

Anlıyorum canım ah şu eşler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar bak benimkide ist kızlar buluştu bende gideyim dedim açtı ağzını yumdu gözünü sinir etti beni sonuç gidemedim içimde kaldı neymiş hava soğukmuş klava:
Sen yinede kendini üzme babana çok geçmiş olsun bak onu düşün bebişini düşün onlar senden güç alacaklar şimdi gerisini de düşünme bol bol dua et ve minişinin yüzüne bak o seni sakinleştirir mutlaka

zaten kızım anlıyomu ne bi şirinlikler yapıyo bi güleçki anlatamam resmen psikiyatrim bnm 4aydır yoksa kafayı yerdim tek başıma 13saat buevde arkadaş yok akraba yok kendi annesininde pek bi faydası yokk:sinifsinif:

nabersinizz ne var ne yok ben bu aralar pek giremiyom herkeslerr iyilermii :uhm:

imageshake den tatlım...

yaemincimm tatlumm geçmişi okuyamadım hayırdır ne oldu kocişmi klava:

iyi akşamlar kıssslaaaar a.s.

Yasemincim canım geçmiş olsun canım... sıkma canını herkesin sıkıldığı boğulduğu zamanlar oluyor... sanki herşey herkes üzerine geliyormuş gibi oluyor ama geçecek canım inşallah içini ferah tut... Babana acil şifalar...

Çok soru soruyorum bıktırdım ama imageshack e yüklediğim görüntüyü buraya atmak için ne yapmam lazm

linki yüklemen gerek ama bu yeni imageshakeden hangi link bende bulamadımm ufacık çıktı resim :uhm:

yasemincim geççmiş olsun dadlumm allah acil şifalar versin ...

fotoğrafı sayfaya ekleyeceksen resmin htttp ile başlayan adresini
bunların arasına ekleyip atıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…