bu aralar çok daralıyom allah sonumu hayır etsin inşallah boğuluyorum resmennn:sinifsinif:
Havalar dengesiz gidiyo ya ondandır canım sıkma canını bazen oluyo öyle insan
yok cnm benim eşimi,n anlamsız küsmeleri oluyo kızla zaten yeterinde yoruluyom ev işi fatura yemek bebek derken bide onun gönlünü almaya çalışıyom ama nedense huzurumu batıyo ne sorun çıkarıyo yeme kyaparken daha bitmedimi die azarlarcasına bagırıyo kız aglamaktan yırtılıyo kucagına alıp sakinleştircegine uzaktan zeynebbbb kızım sus diobabam chekup yaptırmış bagırsak kanserinden şüpheleniyolar salı kanser testine gircek solunda büyük guatır çıkmış kalp büyümesi var şeker hastası tansiyon hastası damarlaır tıkanık evde aglıyomuş çok cnm sıkkın aglıyom sadece dua edebiliyom kızım rahatsızlanıyo bigğn iyise öteki gün çok huzursuzzz kendime bakamıyom bile hala belim için doktora gidemedim bileeemafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:sinifsinif:
Anlıyorum canım ah şu eşler bazen çok düşüncesiz olabiliyorlar bak benimkide ist kızlar buluştu bende gideyim dedim açtı ağzını yumdu gözünü sinir etti beni sonuç gidemedim içimde kaldı neymiş hava soğukmuşklava:
Sen yinede kendini üzme babana çok geçmiş olsun bak onu düşün bebişini düşün onlar senden güç alacaklar şimdi gerisini de düşünme bol bol dua et ve minişinin yüzüne bak o seni sakinleştirir mutlaka
şekerlerr iiyi akşamlarr ...
fotoğrafı sayfaya ekleyeceksen resmin htttp ile başlayan adresinibunların arasına ekleyip atıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?