2009 Ekim Anneleri

anılcım kakası yeşilse üşütmüş olabilir. ayaklarına biraz sıcak yap düzelir... ama eğer mama veriyorsan kakasının yeşil olması da normal bildiğim kadarıyla...

anılcım benimde bildiğim çay iyi geliyo ama çok küçük oldukları için bi sıkıntı olurmu bilmiyorum....

Merhaba kızlar benim fıstığım ilk 2 ay büyük tuvaletini düzenli hatta fazla bile yapıyodu ama son 15 gündür 2 hatta 3 güne kadar yapmıyo sürekli ara veriyo ama gazı da yok zaten yapınca da hep normal sıvı yani hiç katı değil 2 gün geçince ılık zeytinyağınla masaj yapıyorum karnına ve ayaklarına .Sizde de böyle bişey var mı sinir oluyorum:gitme:

canım gaz sancısı ve zorlanması olmadığı halde kakasını yapmıyorsa yeterince doymuyor olabilir...

nazcım ticker ın hazırsa isminin üstüne tıklayıp sayfana giriyorsun ordan hakkımdayı tıklıyorsun alta doğru çizelge yazan yerin yanındaki kalem işaretine tıklayınca açılan kutucuğa ticker ın adresini yapıştırıyorusn

sağol cnm hallettımzemuszemus

mama veriyorum cnm sanırım üşüttü (

çayında az önce göze iyi olmadığını okudum

canım doktorla konuştun mu hiç ?

inşallah önemli bir şeyi yoktur canım.içini ferah tut

Arkadaslar bana yardımcı olabilirmisiniz kızımı hasta ettim yani bizim evimiz sobalı akşama kadar sobalı odadayız yataken kendi odamıza gidiyoruz oradada elektrikli soba yanyor ama dün biraz üşüdü galiba bugün hem öksürüyor hemde hapşuruyor ne yapmam gerkir daha fazla artmada yardım edebiilirmisiniz lütfen.....

canım benim kıyamam kuzucuğa çok geçmiş olsun bu gecede atlatmazsa bence yarın doktora götür. havlu ısıtıp gerdanına koy. inş çabuk atlatır

kuşum artık büyüyüorlar illaki hergün kaka yapacaklar diye birşey yok. sıkıntısı gazı yoksa telaş etmene gerek yok.2-3 günde kaka yapması da gayet normal. ayrıca kakanın beslenmeyle hiçbir alakası yok.

sobalı odada yatsanız olmazmı kuzucum?

ay cnm sobalı odada yat neden öle yapıosun ki benim evde sobalı orda yatıoz bebişin için orda yatmalısın bence geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…