2009 Ekim Anneleri

canancım en işime gelen korunma yöntemi bu valla
ama beyaza yaramaz baksana yırtılıyormuşkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aybik alemsin valla kaydirigubbakcemile3
ay o değilde çok dikkat etmek lazım 2010 ekim kasım anneleri topiğinde toplaşmayalım.ay çok tırsıyorum akannehir

ALLAH korusun bende doğumdan sonra travma oluştu sık sık rüyalarımda görüyorum
bi 2 .bebeğe lafım yok ta şuan tekrar sezeryan düşüncesi mahvediyor beni
ayrıca alya bana yeter düşünmüyorum bakalım babamızı nekadar kandırabilcez

kuzucuklarım uyorken yemek yapayım dedim 15 dk için yemeklerımı ve salatamı yaptım ayrıca hoşaf kaynatıyorum heheheh ne hızlı karu oldum yawww

maasallah canımcım belli zatem merifetli hatunsun...bende 15 dakika içşnde iki kere alt deiştirdim...doldurmus pasa deiştirdim temizledim emzirdim yatıracaktım anaaam bi koku bi baktı yine doldurmus.... bide ben hala su ve pamukla temizliyorum su ısıt temizle offfff ((( acaba artık ıslak mendile gezsem mi????

maşallah sana
benim burda bi elim yağda bi elim balda anca keyf yapıyorum
dönünce görcem ben boyumun ölçüsünü hüseyn evin altını üstüne getirmiştrmafoldumben

mersi canum..benım oğlan 3 gundur yapmıyo kakasını :gitme: bakalım ne zaman o muthiş şeyi bezınde görmek nasip olucak sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey aaa kıss yeter artıkın kullan ben doğduğundan beri kullanıyorum için rahat etmesse aldığın ıslak mendili kaynatılmış sudan geçir poşete koy kullan...yazık sanada...

maşallah sana
benim burda bi elim yağda bi elim balda anca keyf yapıyorum
dönünce görcem ben boyumun ölçüsünü hüseyn evin altını üstüne getirmiştrmafoldumben

hee görcem ben senı şimdi keyf et senın ev almış başını kayışdağına çıkmıştır lülülülülülü

Kızlar bende hala ıslak mendile geçemedim ya hala pamuk ve suyla yapıyorum bende geçsem mi die düşünüyodum :uhm:
Bide kızlar yaww bişey sorcam şimdilik eklere başlamadık ama ben 1 ay sonra başlıcam kısmetse biraz biraz artık meyve sularıyla ama daha şimdiden bütün kıyafetler batıyo önlükte taksam ağız bezi de koysam nasıl bi önlem alıcaz bu soruna onun deterjanları her lekeyi de çıkartmıyooo:bbo:

ya evet ya ben de bu lekeleri çitileyip atıyorum makinaya ama cogu cıkmıyor özellikle kaka lekesi bilmiyorumkismile

arkası naylonlu önlüklerden aldım ben ek gıdaya gectiğimde kullanmak için..koldan gecirmali..sanırım onlar rahat olur kanımca:)))) şimdilik 4 tane var ama daha fazla almam gerek sanırım:))))

yok kurulamıyom bağlayana kadar kuruyo

kıs ama bacak araları yas kalıyor ben sildiğimde ben kuruluyodum :bbo: nesse ben de bi mendille deneyeyim belki öle cok yas olmaz pamukla sildiğim kadar ben zaten yıkar gibi siliyordum:)))))

Bende doğduğu günden beri ıslak mendil kullanıyorum önce uni baby kullandım aonra fresh soft var kokusuz yenş doğan cildi için şimdi ise karışık

ayrıca bende dün oldum 2 gün nce oldum regli

selam kızlar nasılsınız?
bende doğduğundan beri ıslak mendil kullanıyorum

elacım nasılsın.sen doğum paanı almıştın dimi cnm

ben kızım ilk doğduğunda unı baby ıslak mendil kullandım yaklaşık 1.5 aydırda dalininkini kullanıyorum...
hiç pamuk suyla uraşmadım, kurulamadımda bişeyde olmadı (maşallah diyim :)))

esmacım iyiym cnm sen nasılsın?
evet tatlım aldım 1800tl...
sanırım en az tutar bu benimki asgariden yatıyodu çünkü...

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm.
benimde asgariden yatıyoda ben ssk ya evrakları vermiştim bana aralık sonunda postaneden alıcağımı söylemişti ama yatmamış hala neden acaba?tekarar mı ssk ya gitmem gerekir.

cnm benimkide hemen yatmadı evraklarımın bi kopyası ve nüfus cüzdanımla eşim gitti sordu sigorta müdürlüne, benim raporları para ödenmeyeceklerin dosyasına koymuş dangalaklar adam bakmış etmiş herşey tam, sigorta günü tam demiş ödenceklerin arasına koymuş ve 3 gün sonra aldım postaneden paramı...
bence sen gidemessen bile eşin bi dürtsün tatlım.

hımm anladım cnm. ama bende evrak falan kalmadı hepsini ssk aldı . nüfus cüzdanıylada gitse olur sanırım

slm kızlar nasılsınız? anlayamadım ne parası alıyosunuz skk dan? öle bişi varsa bizde yararlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…