2009 Ekim Anneleri

günaydın herkeseee.off yaz gelsn artık ya sıkıldım ben oğluş büyüsün kendi derdini anlatsın ağlamasın hava sıcak olsun dışarı çıkalım alşverş yapalımm..
beyaz 2010 ekm annelerine beklers seni cnm=)ikisi bi arada büyür ne güsel aradan çıkar:)

babannemi:)ne güzelll
ama ben olsam kaynanama vermm:)otutururum evde kendm bakarım yada bakıcı tutarım..ama o ben saın yanlş anlama sana dicek laf yok ne güzel anlaşmk kayınvaldeyle ama ben kaynvaldemle hç anlaşamm:)

Nannn kızlar döferim sizi bakkkklava:
bide 2010 ekim analarna bekleriz demişlerrrrrrr klava:
daha yiğit anca düzene girdi naparım bennnnnnn:1shok:
umuyorum yoktur..Hamile kalana kadr çok uğraşmşdm.Allah olmayanlara versinnnn önce biraz büyüyelimmm-tatlicadiarzu-
Lütfen Allahımmm bi sürpriz olmasınnnneyvahedigeldismile

korkm beyazım bişiy yoktur iişallah..ama dikkat etmek gerenkkk...biri bile yetio allah sğlıklı ömürler wersin..ikinciyi isteyene wersinn

ben de bir kere oldum baska olmadım karnım cok şiş..doktora gidecem...

bende hala olmadım dr emzirdiğin sürece olmayabilirsin demişti banada
gözdecim bencede yaz gelsin artık şöyle cıbıl cıbıl giydirip gezdirelim kuzucukları..

korkm beyazım bişiy yoktur iişallah..ama dikkat etmek gerenkkk...biri bile yetio allah sğlıklı ömürler wersin..ikinciyi isteyene wersinn

Valla cnm yaa inş.yokturr..acilen bi yöntem bulmak lazımm..prez.yırtılıyo :kedi:bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…