slm kızlar bugün istanbula gezmeye götürdü sabah eşim işten gelir gelmez alla hrazı olsun babacıgımı merak ediyom die götürdü şükür gördüm morel verdik geldik rabbim şifasınıda verir inşallah
ne güzel işte şekerim varsın gündüz uyumasın. benimki uyuyo da noluyo. gece uykusuna anca sabah 3 te yatıyo. her gece oturuyoruz hanımefendiyle.
İyide bu da kötü be canım gündüz hiçbişey yapamıyorum sürekli bakışıyoruz konuşuyoruz ne olcak böyle yarım saat uyusunda iş yapıyım die gözünün içine bakıyorum yemek yapamıyorum sürekli hazır köfteler tavuklar ve makarnayla adam boşıcak yakında beni :roflol::roflol::roflol:
Bıcı bıcı yapdıkk mis gibi oldkkk,emiştik oğlum uyudu hemen..
Henüz salonda yatıyo emziği atıp derin uykuya geçince beşiğimize gidicz inşallahhhboshayallersmile
İyide bu da kötü be canım gündüz hiçbişey yapamıyorum sürekli bakışıyoruz konuşuyoruz ne olcak böyle yarım saat uyusunda iş yapıyım die gözünün içine bakıyorum yemek yapamıyorum sürekli hazır köfteler tavuklar ve makarnayla adam boşıcak yakında beni :roflol::roflol::roflol:
Sıhhatler olsun canımmm biz de banyo yaptık ve daha 8 olmadan vurdu kafayı bakalım kaçta kalkacak :))
oh valla ya ne güzel. benimki de uyuyor ama sabaha kadar uyuması mümkün değil. en fazla 1 saat sonra uyanır ve 3 saat falan oturmadan hayatta uyumaz. nası uyutuyosunuz bu çocukları sabaha kadar anlamıyorum valla yaa.
dorada saat 9.30 du yattı o yatış
ayy meleklerimizz gece uykusuna alıştılar değil mi maşallah ben dorayı alıştırdım ama bide sabah erken kalkmasalmaz: bütün gün benşimkide oturuyo hatta eşimle şey diyoruzz bizle yatıo bizle kalkıyo daha şimdiden
9.30 da yatıp sabah 9.00 da kalkıyo arada emmeye kalkyo oda normal zaten ama bütün gün hiç uyumuyoo nasıl uyucak bu bebişşş bilmiyomm gündüzz aslında yatmalı demi laelaelaelaelae
Ayyy kızlarrrrrrrrrrrrr tv de hamile birini görünce aklıma geldiiieyvahedigeldismile
Hiç adet olmadan geri hamile kalmak mümkünmü doğumdan sonra?eyvahedigeldismile
Aman yarabbiii eyvahedigeldismile
Biraz kaçdı gçen geceeeeee:kedi: eyvah eyvahhh ya hamile kalırsam hmennnnnmafoldumben
Umarım olmaz ama olursada,dediğin gibi ikisi bi arada büyür kuzuların fisfisfis
Aman yarabbiii eyvahedigeldismile
Biraz kaçdı gçen geceeeeee:kedi: eyvah eyvahhh ya hamile kalırsam hmennnnnmafoldumben
ohhh ne güzel herkez uyumuş bizde analı kızı oturuyoruz babamızda işe gitti artık sabaha kadar otururuz bütün meleklereiyi uykular diliyoruz kızmlaa hepsinidee kocamn öpüyoruzzz.....zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?