- 1 Mayıs 2009
- 6.532
- 2.537
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslararrrr bu klimaa kuzumunn burnunu tıkadı yaa sabah sağlık ocağına götürdümm korktum biişi oldu diye ama çok şükür gayet sağlıklı arkasından tatmin olmadımm dr muza götürdümm vee klima ile ısınan annelerr bebeğinize tonimer baby diye bi sprey varr onu kullanmaları gerekiyormuş meğer ne kadar buhar makineside çalışsaa hava kuruyormuş öle dedii burun tıkanıklığı ile problemi olan anneler tavsiye ederim birebir çözüm :))
SAĞOL CANIM BENİM HEPİMİZİNKİ ÇOK TALI MAŞALLAH ALBÜM YAPTIM AMA Bİ BAK İSTERSEN:sm_cool:
günaydın kızlarrr benim velet beni 3 gündür deli ettiii hiç durmadıı uyku düzeni bozuldu gece 12 yatıyo önce 1.30 da kalkıyo sonra 3.çeyrekte kalkıyo fix hergün sonra mırın kırın üsrekli ses içinde beşikte allıyorum arada ağlıyo susuyo uykuyu haram etti bizi dn çıldırdım sonunda bıraktım odasında istediğin adr ağla dedim( kapısını kapadım salona geldim salonunda kapısını kapadım ses duymamak için tabi içim gidiyio 5 dk bi baktım susmuş bakıyo yarım saat kaldı başladı cırlamaya gittim bi baktım kusmuş yatağına kafası ıslnamış kulaklarına gelmiş
( sinirimden ağladım bu 3 gün içersinde kusmaları çoğaldı her yediğini çıkarıyo öyle az değil resmen hepsi çıkıyo ne kıyafet ne önlük kaldı
((( moralim kusmasına bozuk birde üstüne durmayınca çıldırdım sonunda annemi çağırdım gndüz biraz aktı uykumu aldım .. bu gecede aynısını yaptı sabah babası 4.30 da salona getirdi sen uyu dedi salonda uyumuş ses çıkarmadan saat 7 de mamasını verdim ve şuan uyuyor az da olsa ses çıkarark acaba odasında rahat değil mi yatağında bişey mi var anlamadım gitti 3 gündür böyle
ah canımcım biz hep öyleyiz. sabah 4 te uyuyoruz alıştım ben artık hiç sinirlenme daha huysuz oluyorlar , zamanla düzelecekler, laftan anlamıyolar şu anda. ben doktora söyledim neden böyle yapıyor diye. bebek sana değil sen bebeğe uyacaksın sinirini bozma kabullen, zamanla düzelecek dedi.