2009 Ekim Anneleri

evet nurefsancım yaaa daha dün gibi bizim heyecanlarımız... Allah'a şükür...

Anıl'cım belki bir sıkıntısı vardır canım...Ağrısı felan vardır,götürsene doktora...çok geçmiş olsun,sıkma canını annesi adaşımız da üzülüyor sonra a.s.

kıslararrrr bu klimaa kuzumunn burnunu tıkadı yaa sabah sağlık ocağına götürdümm korktum biişi oldu diye ama çok şükür gayet sağlıklı arkasından tatmin olmadımm dr muza götürdümm vee klima ile ısınan annelerr bebeğinize tonimer baby diye bi sprey varr onu kullanmaları gerekiyormuş meğer ne kadar buhar makineside çalışsaa hava kuruyormuş öle dedii burun tıkanıklığı ile problemi olan anneler tavsiye ederim birebir çözüm :))

gizemcim bebege sprey kullaniliyormu? Ben büyünce diye biliyordum sprey? Ben serum fiz. kullaniyorum ve yeni Hysan Baby diye bisey cikti. Onun kullanımı cok pratik. Damla seklinde nemlendirme icin kullaniyorsun. Ne kadar sıkarsan sık pek bir damla damlatiyor.
Ondan 1 damla yeterli oluyor

nurefsann ya cok gazı var sürekli kusuyor yada baska bir derdi var. Bi doktora götür dinlesin gazdan mi neyi var. Canım onunda sıkıntısı var demek böyle bir durum var. Yada disler mi rahatsiz etmeye basladi. Bizde ögle bir durum var. Benim kızda cok huysuz bu aralar ama dislerden oluyor onuda mecburen cekicez yani. Benim kızımda cok gazli.
Ama bence dr. bi göster.

bizde gifrer kullanıyoruz... tonimeri yanlışlıkla almış eşim bilemedim bende ve bir kere kullanmıştık... doğal olarak hiç hoşlanmadı... sonra dr la konuştuğumuzda onun bebekler için değil çocuklar için olduğunu söyledi... bu damlaya da bir bakayım... gerçi maşallah epeydir ihtiyacımız kalmadı...

merhaba herkese

hiç giremiyorum internete artık

çok fena oldu bizim velet

tam açıyorum bilgisayarı , bir çığlık

sormayın gitsin

bizim serum fis. da gifrer. burun temizligi icin cok güzel sulu sulu sonra cekmesi kolay oluyor ama benim kız cok kızıyor bana. aglamaktan katılıyor o kadar sinir yapiyor sümüklerini cektigimde. Diyerini nemlendirme icin kullaniyorum.

günaydınn kıslarrrrrrrrrrrrr

sanem tatlımm paşanın resmini koysana bi görelimm ufak resimden çok tatlı bişeye benziyoo onuda bi yiyelim :))

geçmiş olsun dilekleriz için teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan bugün kızıma doktor amcası otrivine diye bir sprey verdi 3 gün kullanacakmışız birde calpol şurup inş. geçer nezlemiz kızlar bronşit salgını varmış dikkat edin kızlar dr çok uyardı bebeğiniz hırıltılı öksürüyorsa ve burnu tıkalıysa sakın ihmal etmeyin
bu arada kızım 7,500 kilo olmuş tontoş kızım

pempeemm geçmiş olsuunn..anamm maşallah tombikee..

oğluşumla herkese mutlu güzel bi gün diliyoruz
biraz önce kulüpte dolaşırken bi yazı buldum burda ikiside yok ama kullanan arkadaşlar arasında milupa ile bebelak arasında ne fark var diye bi soru hatırlıyor gibiyim ekleyim dedim
gdo lu mama olayı ile ilgiliii
MİLUPADA yok BEBELAC'ta var olayı.... aradım dedim milupa sitesinde açıklamış belgelerinide koymuş falan dedim nette araştırıyorum sizinle ilgili bişey bulamadım dedim... kadın dedi evet bugün birçok kişi aradı dedi....bebelacta milupada aynı firmanın 2 farklı isimle piyasaya sürdüğü ürünlermiş.....ikiside avrupada üretiliyor dedi.... orada gdo olayı zaten yıllardır var türkiyede yeni yeni gündeme geliyor ve medya çok abarttı dedi.... avrupada üretilirken zaten bu mamalar inceleniyor artı gümrükten içeri girerken tarım ve köy işleri bakanlığıda inceleyip ona göre gümrükten girmesi için rapor veriyor dedi.... bizimde sitemizde bu raporları bulabilirsiniz.. kesinlikle içiniz rahat olsun... milupayla bebelac ı içerikleri aynı dedi...
peki dedim milupa daha pahalı bebelac ucuz bu yönden diğeri pahalı olduğu için iyi olduğunu düşünüyorlar dedim.... evet dedi.... milupa imminofortis yani bağışıklık sistemini geliştirici özelliğe sahip bu konuda avrupa patentine sahip ondan başkası bu umminofortis olayını kullanamaz dedi....bu imminofortis'in araştırmasıda laboratuvar olarak epey pahalı bi maliyete sahip olduğu için buda mama fiyatına yansıyor yoksa onun haricinde içerik olarak birebir aynı dedi.... içim rahatladıl..... bebelac sitesindede bu raporlar var aynı milupanın sitesinde olduğu gibi.... annelerimize duyrulur.....

günaydın kızlarrr benim velet beni 3 gündür deli ettiii hiç durmadıı uyku düzeni bozuldu gece 12 yatıyo önce 1.30 da kalkıyo sonra 3.çeyrekte kalkıyo fix hergün sonra mırın kırın üsrekli ses içinde beşikte allıyorum arada ağlıyo susuyo uykuyu haram etti bizi dn çıldırdım sonunda bıraktım odasında istediğin adr ağla dedim :(( kapısını kapadım salona geldim salonunda kapısını kapadım ses duymamak için tabi içim gidiyio 5 dk bi baktım susmuş bakıyo yarım saat kaldı başladı cırlamaya gittim bi baktım kusmuş yatağına kafası ıslnamış kulaklarına gelmiş :(( sinirimden ağladım bu 3 gün içersinde kusmaları çoğaldı her yediğini çıkarıyo öyle az değil resmen hepsi çıkıyo ne kıyafet ne önlük kaldı :(((( moralim kusmasına bozuk birde üstüne durmayınca çıldırdım sonunda annemi çağırdım gndüz biraz aktı uykumu aldım .. bu gecede aynısını yaptı sabah babası 4.30 da salona getirdi sen uyu dedi salonda uyumuş ses çıkarmadan saat 7 de mamasını verdim ve şuan uyuyor az da olsa ses çıkarark acaba odasında rahat değil mi yatağında bişey mi var anlamadım gitti 3 gündür böyle

ah canımcım biz hep öyleyiz. sabah 4 te uyuyoruz alıştım ben artık hiç sinirlenme daha huysuz oluyorlar , zamanla düzelecekler, laftan anlamıyolar şu anda. ben doktora söyledim neden böyle yapıyor diye. bebek sana değil sen bebeğe uyacaksın sinirini bozma kabullen, zamanla düzelecek dedi.

ah canımcım biz hep öyleyiz. sabah 4 te uyuyoruz alıştım ben artık hiç sinirlenme daha huysuz oluyorlar , zamanla düzelecekler, laftan anlamıyolar şu anda. ben doktora söyledim neden böyle yapıyor diye. bebek sana değil sen bebeğe uyacaksın sinirini bozma kabullen, zamanla düzelecek dedi.

Ben ilk kız olduğunu öğrendiğimde ödüm kopmuştu ablama benzicek diye.Biz 2 kardeşiz insan istemezmi kardeşine benzesin die ama...Ablam geceleri hiç uyumazmış annem dedi kök söktürüyodu die babamla nöbetleşe bakıyolarmış gündüz uyutmamalarına rağmen gece yinede ayakta geçiyomuş kaç dr a götürmüşler kaç gece hemde hiç bi sorun görünmüyomuş sonunda 1 yaşına yakın bi profesör bulmuşlar o da demiş ki bazı çocukların huyu bu engel olamazsınız 3 yaşına kadar sürer bu demiş gerçekten de öyle olmuş 3 yaşından sonra çok düzelmiş ama umarım seninki de o kadar uzun süre olmaz canım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

meraba bende yenı uyeyım ve sıze sormak sıtedıgım bırsey var bebegınızın gelısım tablosunu nasıl yapıyorsunuz

Günaydınn kızlarr güzel hafta sonlarıı geçirmeniz dileğiyle

günnaydın en güzel annelerrrr karlı bembeyaz bir günden selamlar sizeee

Back
X