2009 Ekim Anneleri

valla ben hatırlatıyorum daha neler hatırlatıyorum ama nedense pek bı sallamıyolar benım ne dedıgımı bılmıyorum valla neyımı kıskanıyo ama bı yarıs ıcınde o kesın

hazmetmeyi bilmiyo demekkiyerimseniben
sen içini bozmadan duanı et, gerisini Allaha bırak o herşeyin en iyisini biliryerimseniben

yaa ben kımseye ver demıyorum benım olayım farklı ben memesınden kesıp vermıyorum ona mamasındanda benım cocugum butun gun ver butun gun emer aclıktan deıl yanı emıyo sımdı yıne arada doydugunu anlıyo ama eskıden dahada kotuydu hergunde vermıyorum zaten suanda boyu uzun ama korkuyorum boyu sonradan durur kısalır dıye zaten hıc durmadan emdırıyordum surda yazarken bıle cogu zaman benım mememde emıyo oluyo ...... ama benım cocugumun adı esımın dedesının adı..... esımın annesı onu baba dıye sevıyo annenesı kocacım dıyo... bırde dua edıyolar ınsallah kısa olurda dedeye benzer dıye buda bana takıntı oluyo kabul gunune gelırde bu cocuk kısa kalır dıye kısa kalsın dedıklerıde 150 boy ıstıyolar kendılerı oleler dıye bu sefer bende sureklı boyu uzasın dıye bısıler verıyorum gelısımı dursun ıstemıyorm :( offfff zor bı durum bu anlatamıyorum takıntı halımdeyım ıste hep dua ettıler bıze benzesın dıye cocuk bana benzemıyo yok hepsınden almıs bısıler benden yok sımdıde onaa dua edıyolar odum kopuyo

şok oldum! çocuğun psikolojisi için ne kadar zararlı bu tarz davranışlar..
kesşnlikle tavrını koymalısın canım, evlat senin evladın. laftan anlamıyorsa kavga çıkarırım gerekirse asla görüşmem ne bu ya. el kadar bebeğe kocacım babacım ne demek. sapık sapık şeyler. çok yadırgadım gerçekten.

dua etmekten bı hal oldum zaten yemın ederım

benım dedıgım lafları ben anneme desem annem mezarıma bıle gelmez ama sallamıyolar kusmuyolarda hıc duymamazlıktan gelıyolarc

yaa zannedersem her evde oluyoo bu olayy benim kayınvalideminde ödü kopuyor dora benden tarafa benzeyecek diyee o gün kazara kardeşi dediki bence dora gizemin oğlankardeşinin renkli gözlüsü dedii ve ağzının payını hayır canım ne minasebet aynı bana benziyoo hiçte benzemiyo ona diye kendini parçaladı sanki ona benzeyince nede olacaksa matah bişey sanki kendileride uyuz oluyom çook ....

ben benzemesını takmıyorum cnm benımkınınde gozlerı renkılı orası bana benzıyo yok dedı kendı annesının gozlerı yesılmıs ona benzıyomus yanı bunu anlıyorumda baba demesınden hoşlanmıyorum cocuk buyudumu demesın sonra ben ıkıncı kez dunyaya geldım yok onceden buyuk dedemdım dıye dıyen oluyo goruyoruz tvde bırde kısa boylu olsun dıye dua edıyolar o muhabbete uyuz oluyorum benzesın yıpı kocama yanı ben onu sevıpte almısım oğlumda benzesın ona ben o muhabbetlere kızıyorum

bu nasıl sapıkça bir düşünce tarzı bunca zaman konuşturman hata canım tavrını biran evvel koy çocuğun psikolojisini bozar böyle insanlar tövbe tövbe birde boyu kısa olsun diye dua ediyorlarmış ben bile köpürdüm yani valla çok sabırlıymışsın

benim sütüm tamamen kesildiği içina rtık ben de tatlar alıştırmaya başladım bugün patates havuç püresi yedi beğend sanırım inş böyle olur ... 4.ay bitsin ek gıdalara tamamen başlıcam ayrıca benim bebe kurulu saat gibi geceleri 3 saati geçmiyor uyuması kesinlikle

off esracımm offf bu evde bende öle çaresizimki zaten kış çıkılmıyo evden sabah gelen bi kaynnana akşama kadar oturuyyoo hiç bi insan yok çevremde allahtn net var o da olmasa iice sıyırcam galiba ...

off esracımm offf bu evde bende öle çaresizimki zaten kış çıkılmıyo evden sabah gelen bi kaynnana akşama kadar oturuyyoo hiç bi insan yok çevremde allahtn net var o da olmasa iice sıyırcam galiba ...

Gizem seni öyle iyi anlıyorum ki benim kayınvalidemde bir gün gelip birgün gelmiyor torun sevecekmiş akannehir fenalık geldi kızımı kayınvalidesi fizanda olursa vereceğim

ahh keşke bi gün fire versee benimki her allahın günğ bende fenalık diz boyuu çocuğumu doğru düzgün sevemiyorum gündüz yaa akşamda erken yatıyo zaten vakit geçiremiyorum oğlumlaa bu zamanlar geri gelmeyecek ama mafoldumben mafoldumben mafoldumben

çok şükür yarabbim:Saruboceq:
senede bi yada bikaçkez anca görüşüyoruz zor dayanıyorum Allah kolaylık versin size...

elifcimm alsancakta oturuyorum benn fuarınn karşısındayım hemen

Back
X