Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bana yakınsın bende beylıkduzu ben cıkıyorum ama cocugum her havayı alıcak kı orenıcek bı karda cıkamadık bıze doktor dıyınce kocam bısı dıyemedı suratında sıvılceler vardı o yuzden hergun dısarı cıkıcaksınız yarım saat dedı
Valla kızlar yine şanslısınızz..
Benim geçen kışın nerdeyse tamamını benle geçirdi,hamileliğimin en güzel zamanlarını bana zehir etti..
6-7 aylık hamileydm guatr ameliyatı oldu yanımda kaldı yine..
bütün çocukları geldi torunları vs..hepsi benim başımda kaldı günlerce popom yer görmedi..
Bu arada bi yandan da çalışıyorummm..
Sonra gitti köyüne..doğum yaptığımda geldi 2 haftaya yakın kaldı..ama ne işime karıştırdım ne bebeğime baktırdım.her işimi kendim yapdım çocumada kendim bakdım.kucağa almıyoduk biz hiç oğlumu alışmadıda çok şükür..küçük eltim benden 1 ay sonra doğum yapdı onun yanına gitti beni bi güzel şikayet etmiş,kucağa aldırmadı die..o zavallımda vermiş kucana bide bana kızmış tabi.ama b.kunu çıkarınca kaynana bin pişman olmuş ama ne faydaaa akannehir
şimdi yine benim yanıma gelcekmiş,annem gelicekdi 15 tatilde,kardan sebep gelemedi.erteledi bi kaç gün daha.aramş eşimi onu soruyo sabah.heralde annemle aynı vakit burda olmak istiyo..yoldurucak illa kendini banaguclubacismile
ahhhh ahhh nefrat ettim bende yaa her gün hergğnn sabah olsun istemiyom yaww