2009 Ekim Anneleri

ayy bunları okudukca tasınmasaydım basıma neler gelıcektı onları goruyorum ben kactım valla bebişim 20 gunlukken baktım kı hergun gelıyo herseyıme karısıyo camasır cekmecemı duzenlemeye kadar dedım cocuk olunca dahada kotu olucak sezeryan dıkıslerım agrırken esya tasıdım ben taa leventden beylıkduzune kacısss :D:D ama kurtuldum sımdı sadece her gun arıyo esır oluyo neymıs torunuyla telde konuscakmıs bızımkıde geveze o telefondan seslenıyo bu baslıyo agucuk bugucuklara konusuyor dıyo oda hergun arıyo tabı o bahane arkadan benı sorguyo alıyo temızlık yaptınmı yemek yaptın mı ne yemegı yaptın ıcıne neler koydun ama hergun gordugum gunlerden sebeb bu kadarına sabır dıyorum...

biz aynı evde oturuyoruz ve çıldırmak üzereyim heran gözleri ve sözleri üzerimde ne kadar zormuş yaaa bunlarla uğraşmak insan annesiyle falan kavgada etse yinede zoruna gitmiyor ama bunlar çekilmiyor offff

kızlar bence kocalarınızla konusun bole olmaz dıyın bu sekılde bızım yuvamız dagılıyo deyın annesını kırmak ıstemıyosa benım gıbı pelınızı pırtınızı toplayın uzaklasın ben konustum ve evımızı kıraya verıp esıt degerde bı ev kıraladık uzaklardan

ayy kizlarrr Allah sabir versin her birinize....
benimde bir ara kayinvalidemle problemim oldu ama ben butun problemlerimi yuzune soyledim tavrimi koydum sonrada duzelttik arayi cok sukur ...
evinize cok sIK gelmesini istemiyorsaniz esleriniz konussun annesiyle, eger konusmuyorlarsa siz tavrinizi koyun.araniz bozulacaksa bozulsun sizin sagliginizdan daha mi iyi!sizler emzikli kadinlarsiniz sutunuzun olmasi icin moraliniz iyi olmasi gerekiyor ...simdiden boyle karisirlarsa ilerde daha cok zorlanirsiniz ...

benim eşimde konusuyor bende söylüyorum rahatsız oluyorum diye ama anlayan kim ertesi gün yine aynı inadınamı yapıyor bilmiyorum ama zor dayanıyorum bide çok konusuyor kadın hiç susmuyor böyle bişey olamaz yaa başım ağrıyor artık dinlemiyorum bazen nlıyor o zamanda oturduğum koltuğa gelip ayağıyla dürtüklüyorr en sinir olduğumda o zaten bazen şytan diyor bağır çağır artık yeter diye ama ynı evdeyiz yüz yüze bakıyoruz diyorum susuyorum ama bu kadarda olmazli yaaa

benimmki öle anacı ki konuşmak falan çözüm değill tek çözüm pılıpırtıyı toplayıp eve dönmekk mafoldumben mafoldumben mafoldumben

mrb kızlar bende ekim annesiyim.Allah size kolaylık versin.ben kaynanamı ayda bir görmeye dayanamıyorum hergün gelse herhalde onu kovardım.

ay benımkıde cok konusuyordu butun gun aynı hıkayelerı anlatıyordu bana gecmısını bende acıp pc oynuyordum yuzune bıle bakmıyordum o yıne anlatıyordu dıuyordum anlatma bılıyorum kırk defa anlattın ama sallamıyor anlatıyordu hıc bısı bulamasa ızledıgımızın dızının oncekı bolumunu anlatıyordu bana ızledım ben o bolumu dedıgım halde :D valla ben konustum cok kaynanamla ama anlamıyor bırde haklısın dıyo ama aynısını yapıyo.... ınat yapıyo benı pes ettırmeye calısıyodu ama olan ona oldu tek torununu 1 aydır sevemıyo ohh canıma deysın.... gecenlerde dedımkı bole yaparsan sen ben oğlundan bosanıcam ve sen daha bu torununu hıc goremıyceksın secımını yap dus yakamızdan.... ole baktı kaldı :D ondan sonrada tasındık zaten

benimmki öle anacı ki konuşmak falan çözüm değill tek çözüm pılıpırtıyı toplayıp eve dönmekk mafoldumben mafoldumben mafoldumben

cnm benımkıde anacı neden anasından uzaklaşmayı denemıyosun bızım gıbı ben dedım hergun cekemıyorum huzurumuz kacıyo uzaklasalım hafta bır gıderız hem onun gonlu olur hem benım dedım bırazda cılveyle tamam ettım olayı bırazda cocugun gelecgı fılan dedım oldu bence sızde dusunun

ay benımkıde cok konusuyordu butun gun aynı hıkayelerı anlatıyordu bana gecmısını bende acıp pc oynuyordum yuzune bıle bakmıyordum o yıne anlatıyordu dıuyordum anlatma bılıyorum kırk defa anlattın ama sallamıyor anlatıyordu hıc bısı bulamasa ızledıgımızın dızının oncekı bolumunu anlatıyordu bana ızledım ben o bolumu dedıgım halde :D valla ben konustum cok kaynanamla ama anlamıyor bırde haklısın dıyo ama aynısını yapıyo.... ınat yapıyo benı pes ettırmeye calısıyodu ama olan ona oldu tek torununu 1 aydır sevemıyo ohh canıma deysın.... gecenlerde dedımkı bole yaparsan sen ben oğlundan bosanıcam ve sen daha bu torununu hıc goremıyceksın secımını yap dus yakamızdan.... ole baktı kaldı :D ondan sonrada tasındık zaten

hehe bu bizdede var hep eskiyi dinlerim 6çocuk 9 kurt köpegi bakmış ve 100tavuk bi ben gibi hanım olamamış ezilmiş çok şükredecekmişim kocam çok iyimiş bende devir odevir değil anne devir değişti gel yeniye dönme hep geriye dedim sustu

işte benimkide aynısıı bendemi böyle yapsam ki delikafadulden

benim hanım olma durumumda soba yakmam odun almam faturaları benim yatırmam bebek bak yemek yap temizlik yap eşine karılık yap kim hanım bende bi anlasam hala götüm yer görmedi kızdan sabah buyana ugraşıyom zeynebte huysuz buara gel,yolar banada kalabalıkkk

ayy bunları okudukca tasınmasaydım basıma neler gelıcektı onları goruyorum ben kactım valla bebişim 20 gunlukken baktım kı hergun gelıyo herseyıme karısıyo camasır cekmecemı duzenlemeye kadar dedım cocuk olunca dahada kotu olucak sezeryan dıkıslerım agrırken esya tasıdım ben taa leventden beylıkduzune kacısss :D:D ama kurtuldum sımdı sadece her gun arıyo esır oluyo neymıs torunuyla telde konuscakmıs bızımkıde geveze o telefondan seslenıyo bu baslıyo agucuk bugucuklara konusuyor dıyo oda hergun arıyo tabı o bahane arkadan benı sorguyo alıyo temızlık yaptınmı yemek yaptın mı ne yemegı yaptın ıcıne neler koydun ama hergun gordugum gunlerden sebeb bu kadarına sabır dıyorum...

ahahahahah sempatiksalakcinni seninkide bi alemmişşşşşşş sempatiksalakcinni
gelinnnnn bu gün çocuğu kaç kere emzirdin ?sempatiksalakcinni altına kaka yapdımısempatiksalakcinni yıkarken kaç tas su döktünsempatiksalakcinni oğlumuda yıkadınmı sempatiksalakcinni bi bu kalmış sormadığı sempatiksalakcinni
ay çatlakkk bu kadınlar yaaaaa:bbo:

işte benimkide aynısıı bendemi böyle yapsam ki delikafadulden

senın yanında durdugun kabahet bence cnm zorluguyla sıkıntısıyla aıle olmak ıcın ayrı evde yasamak cok onemlı zaman gectıkce daha zor ayırmak anneden kocayı.... benimkide ole yapıyo benım annemın 7 cocugu var babam annemın uzerıne kuma getırmıs her tum hastalıklar var seker kolestrol kalp tansıyon baypas amelıyatlı gunde 4 tane ınsulın vuruyo kaynanamın 2 cocugu var sadece ıste calısıyo ve tansıyonu var ve anneme dıyorkı benı cok ezdıler cok yıprandım onun ıcın bu kadar hastayım calısalıda 5 sene olmus yane genc kadın bırde annemde en son dedıkı senı ezdılerse ben napıyım deme bole lutfen oğulların el ustunde tutuyo benım canıma okuyolar kavga dovus evımde bıtmıyo 40 yasına bıle gelenle hala ugrasıyorum gıdın basımdan dedıkce basıma tunuyo hepsı ama sen yıprandım hastayım dıyosun dedı benım yanımda deme barı dedı oda aaa abla ole deme benım kaynanam bana cok cektırdı dedı ben dıye baslarken eskılere anlatma dedı annem benımkııde cektırtdı ama ben anlatıyormuyum dedı... kadın ole kaldı...... ay benımde yaglar erıdı tabii :D

Back
X