2009 Ekim Anneleri

ay allahım yaa hele su arkadan konusamalara uyuz oluyorum yaa herkezın bı kısılıgı bı yapısı var saygı duyun bıraz kardesım yanı aldırtmıyosa aldırtmıyo kız kucagına onun bakımı ole sen bakmıs oğluna evermıssın gec
kenara otur sen emeklı olmussun yok ılla bı analık yapıcaklar bırde sankı senın annen hıc yokmus gıbı davranıyolar yaa belkı annemle yanlız kalmak ıstıyorum ne damlıyosun basıma alla alla ben hamıleyken son haftalar annem geldı benım yanıma aynısını benımkıde yaptı bırde gec dogurdum ben agrım cok oldu onun ıcınde yataktan kalkamıyordumtutdurmus annemle ona gıdıcem hıc halden anlamıyolar yaa

ah canımm ahh,hemde nasıl,kendi çocukları evlat biz ana evladı deiliz sanki..
Bunların içine girene kadr kaplumbağa kabuğunda yetiştik zannediyolar.halbuki bizimde birer ailemiz var nasılki onların vaarsa bizimde çevrelerimiz var..
şimdi annemle beraber oda burda olursa seyirlik oluruz tammm..benim eşim annesine çok düşkün.tabiki bende düşücem annemin üzerine çünkü taaa tokatta ve senede belki bi kere anca geliyo.şimdi eşimle papaz oluruz.yok kendi annene şöle davranıon benimkine böle davranıon bilmem ne..halbuki onun annesi benimle oğluna eşitmi davranıo ??
Asla..İnanırmısınız yanımda kalırken işten gelirdim bi hoşgeldin bile demezdi.oğlu gelince tam tersi pervane olurdu..giderkende nitekim ben görüşürz dersem oda derdi,demezsem oda yok.ama oğluna iyi işler,hayırlı kazançlarrrrr :1ninca:
Nefret ettirdi kendinde.6 yıl oldu evleneli bi kere kızım dedini bilmem..
benim annem hatta babam bile oğlum oğlum eşime ölürler..:delphin:

ah canımm ahh,hemde nasıl,kendi çocukları evlat biz ana evladı deiliz sanki..
Bunların içine girene kadr kaplumbağa kabuğunda yetiştik zannediyolar.halbuki bizimde birer ailemiz var nasılki onların vaarsa bizimde çevrelerimiz var..
şimdi annemle beraber oda burda olursa seyirlik oluruz tammm..benim eşim annesine çok düşkün.tabiki bende düşücem annemin üzerine çünkü taaa tokatta ve senede belki bi kere anca geliyo.şimdi eşimle papaz oluruz.yok kendi annene şöle davranıon benimkine böle davranıon bilmem ne..halbuki onun annesi benimle oğluna eşitmi davranıo ??
Asla..İnanırmısınız yanımda kalırken işten gelirdim bi hoşgeldin bile demezdi.oğlu gelince tam tersi pervane olurdu..giderkende nitekim ben görüşürz dersem oda derdi,demezsem oda yok.ama oğluna iyi işler,hayırlı kazançlarrrrr :1ninca:
Nefret ettirdi kendinde.6 yıl oldu evleneli bi kere kızım dedini bilmem..
benim annem hatta babam bile oğlum oğlum eşime ölürler..:delphin:

Aynen canım banada hiç kızım demezler

benım kızım yavrum der sureklı yumus yumustur hatta ben sevmıyorum ole sureklı yanasmayı cıddı gelmıyo bana benı ıstemeye geldıklerınde bıle annemlere gosterıse sarılmıs kırk saat bırakmıyordu yavrum benım kızımmmm dıyordu ama hıc gercege benzemıyo bızım evdekılerde bu kadın yağcı hıc samımı değil ded,ler

kıZlar günaydın üye olalı bir hafta bile olmadı ama bağımlılık yaptı bende bu site ve öZellikle ekim anneleri
bugün oğlumun ikinci aşama işitme testi var birincisinde sol kulağında sorun var dedi doktor bugün kesin durum belli olacak inşallah ciddi bişey yoktur

alsanaalsanasmile
kıZlar günaydın üye olalı bir hafta bile olmadı ama bağımlılık yaptı bende bu site ve öZellikle ekim anneleri
bugün oğlumun ikinci aşama işitme testi var birincisinde sol kulağında sorun var dedi doktor bugün kesin durum belli olacak inşallah ciddi bişey yoktur

günaydın canım inşallah bir sorun çıkmaz geçmiş olsun

günaydın kıslarrrr

elifcimm hadi inş. bişi çıkmaz mehmet efede çok geçmiş olsun tatlımm

dikkat kk bağımlılık yapar !!!

günaydın canım benim bebiş iyide ben kötüyüm her gün 3 saatlik uykuyla işe geliyorum.vücudum çok kırgın:bbo:kafamçokkarıştı
hala duzene gırmedimi uykusu gunduz cok uyutmamaya calışın
gunaydın cnm nasıl olalaım karlar bıraz erımeye basladı umudum varhava duzelıcekte bende dısarı cıkıcam dıye

evet kac gündür evde hapisim cöpü bile dışarı cıkaramadım soguktan
ev çöp doldu yaa ohaoldumsmile

sağolun kızlar

Cerensesilcim tatil bitince ben de başlıyorum okula sen sütünü sağıyor musun işyerinde
azalma oldu mu sütünde

sızın orası dahada soğuktur ayy kus gıbı kafesteyım arada kafesı acıp hava alıyorum balkona cıkıyorum resmen fotosentez yapıyoruz

sagol berincim ne olsun arka sayfaları okuyordum :) oglum uyuyorken biraz kendime vakit ayırayım dedim sen nasılsın oglusun nasıll

yok canım ya daha düzene girmedi ya beni özlüyo akşama kadar ondan uyumuyo bilmiyorum

Back
X