Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamıleyken cok mu gıcık oldun kaynanaKızlar sizin bebişlerde bazı kişileri görünce ağlıyor mu??Bizimki kayınvalideme taktı,gördü mü basıyor yaygarayı, sakinleştirmekte hiç kolay olmuyor(mafoldumben
Selam kızlar anca eskileri okuyup bu sayfaya gelebildim ayyy ne güldüm yaaaa -tatlicadiarzu-
Ben diyorum en ii kaynana ölü kaynana die bizimkide piyasa da yok şimdilik ama çıkar yakında.Bide hem kel hem fodul bizim ki hem bişicik yapmıyo hemde sanki yapıyomuş gibi hava atmaya çalışıyo bi tane 50 küsür yaşında oğlu var 2 senedir işsiz öyle aylak aylak geziyo yok efendim ingiltere de birini bulmuşmuş yok martta evlenceklermiş yok kadın emekli olmayı bekliyomuş ordan yok 9 milyar emekli maaşı alcakmış yok 5 odalı ev alcaklarmış ayy dilimin ucuna kadar geliyo senin oğlun o... erkeği o zaman demek ama ya sabır çekiyorum bide demez mi gelini demişmiş de 1 oda hazırlatıyoruz annecim sana die kocaman kocaman dedim tanımıyodur tabii garibim sizin sülaleyi die bozuldu alsanaalsanasmile
merhaba kıslarr biz geldik ....
merhaba kıslarr biz geldik ....
Selam Gizoş ben seni rüyamda gördüm dünnn.boshayallersmile
hoş geldınız..... geldımı senınkı bugun yıne....
hayrolsun canımm nasıldım pekii
he canım geldi karşımda oturuyo -tatlicadiarzu-
İnsan utanıyo bi yandan da, biraz büyük olsa öğretilmiş falan diye düşünülecek heralde.Herkese gülücükler, ona ağzı bi yamuluyor sonra kriz geçirior resmen.Arada görüor ondan desem, halalarını da arada görüyor ama onlara yapmıor.Ama bizimki de çok bişiy yapmadan herşeyi sahipleniyor, samimiyetsizliği hissediyor belki de.
yuksek sesle konusuyorsa ondanda olabılır.... benımkı yuksek sesle konusuldugundan korkuyo konusandanda korkuyo.... hemen buzuyo dudaklarını