2009 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun cnm yaa..Allahım nooluyo bu kuzucuklara yaa dişden mi rota dan mı yoksa umarım bi an önce düzelir yatışa gerek kalmaz :Saruboceq:

iyi geceler kızlar hasta butun bebişlere geçmiş olsun onların keyfı olmadımı çok zorr :(
bu dişler nasıl çıkyo acaba
kızımın alt yan kısmında bi kabarıklık ucundada iğne ucu gibi beyazlık var
bugun bi sevindim dişi çıktı diye milletide hevese getirdim ama şimdide acaba dişmiki diyorum :D
yada ne zaman belirginleşir:)

kuzucuklara geçmiş olsun yaa onlar olmasın biz hasta olalım..:))
benim kızımın dişi çıktığında beyazlık değilde grimsi bi renk vardı diş öyle görüdü ilk ve kaşıklada hissediyodum orda birşey olduğunu..

iyi geceler kızlar hasta butun bebişlere geçmiş olsun onların keyfı olmadımı çok zorr :(
bu dişler nasıl çıkyo acaba
kızımın alt yan kısmında bi kabarıklık ucundada iğne ucu gibi beyazlık var
bugun bi sevindim dişi çıktı diye milletide hevese getirdim ama şimdide acaba dişmiki diyorum :D
yada ne zaman belirginleşir:)

diştir cm muhtemelen bnm oğlumunda öyle olmustu bardakla su ver tıktık edıyo :)

kızlar bnm oğlan herseye saldırıyo örümceğin (yürütecın) etıketını kopardı bugun ağzına atarken yakalaıdm.balkona kactı bırısı bı dal kayısı atmıs bahceden onu atıyodu gene yakaladım kablolar kabusum oldu napcam bn? bı çözum üreten varmı özellıkle kablolara..

kabloları mümkün olduğunca halıların altından geçirdik, prizleride sehpa ve yastıklarla kamufle ettik tabi bunlar geçici çözümler, benim de derdim çekmeceler, kilitler var almadım daha ama sanırım bir gün kızım ya kafasına indirecek yada parmaklarını sıkıştırıcak. Başedemiyorum bende, odadaki çekmeceyi açıp bir güzel dağıtmış içini, pc hastalığından bahsetmek bile istemiyorum. Salyalarından bazı tuşlar zor basıyor:))) O kadar heyecanlanıyorki pc karşısında. Cam kapaklı dolaplarda risk ben salondakinin önüne koltuk çektim. Oturma odasında ise yine yastık kamuflajı. Cam beni çok korkutuyor.Birde açıkta sabit hat fişi var onuda çekiyorum.

evet ela da kablo hastası kemirmek istiyo dikkat ediyorum bende yada diğer yerleri arkadaşın dediği gibi yastıklarla kamufle ediyorum ama pek dayanmıyo tabi yastıklar elaya onlarıda kaldırıp atıyo:))

iyi geceler herkese uyku yok bu gecede.azönce acilden geldık mınıkmkuzucum ıkı gundur ıshal 10 u gectı kaka sayısı.kustu hemen doktora gıttık yıne temız çıktı tahlılı.reflor verdı.umarım yarın gecer.kaka sayısı azalmazsa yarın hastaneye yatırcak doktorumuz.canım çok sıkkın.kızım zaten zayıftı.ıyıce kotu oldu.off Allahım önce sağlık versinmafoldumben

Rabbim acil şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:...

doracık da hastaymış,iyi ol da anneciğin sevinsin kuzucuk:Saruboceq::Saruboceq:

gecmis olsun hasta kuzucuklara Allah sifalar versin. Benimkide 3-4 gün ateslendi sürekli fitil vermek zorunda kaldim cok korktum atesi düsüremem diye.. Sonra atesini düsümeyi basardik bu seferde yüzünde kizamikcik gibi alerji gibi kizarikliklar cikt 1-2 gün sürdü ve iyilesti.cok sükür. Allah beterinden korusun. Insan kiyamiyor.

Benim böcügüm bu gün yürüteciyle gitmis masanin altina, boncuklu masaörtüsü var. Onun boncuguna asilmis habire cekiyo üzerindeki vazo kafasina gecicekti zamaninda gelip görmüsüm yakaladim. Yaramazliga basladi bunlar ya. Artik ortaliga ceki düzen verme zamani geldi. (Biryandanda insanin icin icin hosuna gidiyor...kaydirigubbakcemile3)

iyi geceler herkese uyku yok bu gecede.azönce acilden geldık mınıkmkuzucum ıkı gundur ıshal 10 u gectı kaka sayısı.kustu hemen doktora gıttık yıne temız çıktı tahlılı.reflor verdı.umarım yarın gecer.kaka sayısı azalmazsa yarın hastaneye yatırcak doktorumuz.canım çok sıkkın.kızım zaten zayıftı.ıyıce kotu oldu.off Allahım önce sağlık versinmafoldumben

Dualarımız meleklerimize.Rabbim acil şifalar versin.Zayıflığı önemli değil annesi sağlıklı olsun da inşallah.

Dora paşamada öyle.Üzülme annesi Dora toparlar yine inşallah.

Bizimkinde bişey yok kuzenimin ikizleri bu şekilde onlarda ateşte var.Dr. yine salgın var demiş.Rota mı acaba bilemiyorum?
Tez zamanda acil şifalar.

Son düzenleme:
kabloları mümkün olduğunca halıların altından geçirdik, prizleride sehpa ve yastıklarla kamufle ettik tabi bunlar geçici çözümler, benim de derdim çekmeceler, kilitler var almadım daha ama sanırım bir gün kızım ya kafasına indirecek yada parmaklarını sıkıştırıcak. Başedemiyorum bende, odadaki çekmeceyi açıp bir güzel dağıtmış içini, pc hastalığından bahsetmek bile istemiyorum. Salyalarından bazı tuşlar zor basıyor:))) O kadar heyecanlanıyorki pc karşısında. Cam kapaklı dolaplarda risk ben salondakinin önüne koltuk çektim. Oturma odasında ise yine yastık kamuflajı. Cam beni çok korkutuyor.Birde açıkta sabit hat fişi var onuda çekiyorum.

Aynen.Bugün benimki yastık barikatlarınıda aşmış,ortadan yol açmış,ordan ses sisteminin hoparlörünü çekmiş,ağzında kablosu yatmış onu kemiriyor:))
Keyfine diyecek yok ama artık bir dakika boş bırakmaya gelmiyor.
Dünde mama sandalyesinin altına girmiş ve onu devirmiş.Allahım korudu ya.Yan devrilmiş ama bu ağlıyor tabii,korkmuş.
Allahım kazadan,hastalıktan korusun hepimizin yavrularını.

slm arkadaşlar nasılsınız hasta bebeklere acil şifalar diliyorum...moralim çok bozukkk kayınvaldemden pankreas kanserinden şüpheleniyolar çok üzülüyorum dua edin arkadaşlar bi tetkik kaldı herşey ona bağlı...

bu afacanlar nolcak böyle benimkide sıralamaya başladı örtü çekme çekmeceleri karıştırma kabloları ve en ufak delikleri görüp parmak sıkıştırma ve buna benzer daha bir sürü yaramazlık diz boyu sürekli peşindeyim yoksa bi tarafları kırılcak sürekli düşüyor bu hareketliliğe birde hiç bir şey yemiyor iğne ipliğe dönücek yakında küçükken aldığı fazla kilolar idare ediyor şimdi :)

selam kızlar hasta bebeklerimize acil şifalar bizde 1haftada rekor sayıda düşüyoz çünkü hanım emeklemektende geçti tek ayagını kaldırraka poposunu kaldırmaya çalışıyo havaya sıonuç malum düşüyo küt die hiçbişe yapamaz oluyom oöyle hareketler yaparken işimide yemegimide erteliyom çogu zaman yandık kuzulardan

bircancım geçmiş olsun. Allah şifa versin. inşallah iyi haberlerini alırsınız.
hasta kuzularada geçiş olsun. şifa versin Rabbim
kızlar benim kızım emeklemiyo yüzstü dönüyo tekrar sırt üstü duruyo hiç sevmiyo yüzüstü hep ağlıyo sizde durumlar nasıl?

Back
X