buketçim denizin durumu için dr ne diyo peki.. yokmu bunun bi çözüm yolu?
canim gecen hafta ctesi goturduk. adam yemezse zorlama ustune de meme verme sakin dedi. biz de 1 gun uyguladik 19 saat agzina lokma koymadi.idrar yollari enfeksiyonu var diye de uygulamadik sonra. antibiyorik kullanio die. hos uygulasam da uygulamasam da ayni. dun oglen 2 de 40 ml sut icti onunla duruyo hala. anladigim kiz yemekten nefret ediyo artik. kaseyi gordugu an icinde ne oldugu onemli degil aglamaya basliyo. aksam esimle ilac vericez diye zorladik oldugu gibi kustu 2 kere.cba yine gidicez dr ye. yeniden idrar vermek lazim onu nasil yapicaz hic bilmiyorum bile.Allah kimseye vermesin istahsiz bebek cok zormus
ahhh buketcim verdiklerimin hepsini yese bencede iyi ama tamamını bitirdiği çok nadir bide kahvaltısını 60ml suya hazırlıyorum düşün yani yemesi gereken min 100-120 olmalı...
inşallah bi an önce gelir denizin iştahı yerine ben zor dayanıyorum azda olsa tıkıyorum bişiler, Allah yardımcın olsun cnm inşallah geçici bi süreçtir...
ayyy totomu kaşim bizim kız kendi arabasında mızmızlansada bizim arabada iyi şimdilik...
uzun yolda sıkılıyo ama bilmiyorumkismile
arzucum bizim üst dişlerde hepsi aynı anda çıktı, bi an önce ağrısız sızısız çıksın inş...
amin canim insallah.yoksa benim pskolojim bozluyo artik. bide ben yalnizim kimse yok yanimda.ocak basinda da ise baslicam. bunun bu durumunda kimse bakmaz istemez. ama sen sakin zorlama . iyice tiksinir sonra...