2009 Ekim Anneleri

bende kahvaltıda verim bari muhallebisine kattırım daha ii yerbelki ,

ay o kadar uykusuzum ki bayılacam şimdi , akşam eve gittim evi süpürdüm oglumla oynadım uyuyana kadar sonra balkon yıka arasıma çoba yap iftar için yemek yap çamaşır as derkene canım çıktı gece aras bey agladı hep ya rüyamı görüolar anlamadım ? sahur derkene ahanda uyucam şimdi , keşke evimde olsam:(

cnm ben hçbişi demedimki tipime küfür etti senden nefret ediym artık dedi daha ne desinki beynimde kendini bitirdi hiç demedigi şeyleri dedi

musyascım ya konunun özü incir çekirdeğini doldurmayacak bişi, ama büyümüş gştmiş. biribirinizi kırmışsınız ama değmeyecek bi konuya böyle birşey için boşanalım filan olur mu hiç.. havalar sıcak kafalar bozuk artık kim kızdıysa diğeri alttan alacak böyle evlilik olayı malesef iki tarafta hoşgörülü olacak belki bir taraf birz daha fazla...

üzülme sen, kızını da strese sokma, bütün kabahat kaynanada:)

cnm ben hçbişi demedimki tipime küfür etti senden nefret ediym artık dedi daha ne desinki beynimde kendini bitirdi hiç demedigi şeyleri dedi

evet söylediği hoş olmamaış.. ama artık ekonomik krizin ciddi etkilerindenmi yoksa sıcaklardanmı nedir bilemem ama tartışmalara sık rastlıyoruz... ama kocanla ve çocuğunla beraber olmak gerçekten çok gzüel bi duygu.. ben bunu eşimle belli süreliğine ayrılmış biri olarak söylüyorum... boşanıp yollara ayrı devam etmek o kadar kolay bişey değil canım... o en sonki çıkış noktanız olsun...

sadece ona öff dedm die bana yolda küfür etti ayagımı çok acıttı kızımın arabasını çıkarttı üstüne bişi demedim ikinciye yaptı öfff dedim çok cnm acıdı geri dön gitmiyoz senin tipinimipini dedi sonra bende düzgün konuş magandalaşma dedim döndü kızımı aldım ver ben tek giderim markete eksik olsun seningelişin dedim adım kızımı mrkete gittim karnalıkta tek geliyoduk yol uzun çok buarada aradı nerdesin dedi yakındayım şurda dedim suratıma teli kapadı aldı kızımı gelid beni arkada gecenin karanlıgında tek bıraktı önden arayı bayagı açarak giderken dediki artık nefretimsin bunu unutma aklın a az dedi bende bıktım bişileri diretmen yazdırmandan bitsin yormayalım birbirimizi dedim arkasına bile bakmadan kızımla koştuta koştura gitti bende saf gibi aglıyarak eve geldim annesine anlattım nerdeyse oglunu haklı çıkarcak yüzüme küfür etti yolda tek bıraktı gece körü ben karısıyım haladedim sende dönseydin gitmeseydin etsin bişi olmaz kocan osenin demezmi kadınada kustum al oglunla mutlu ol nebiçim tavsiye veriyonya dedimkızına yapsalar ne küfürler ederdin damada dedim işe de gitmedi yatıyo evde faceden bukonuyu açmayın kızlar bana ortak facemiz o açıyo facemi evdeyken çok mutsuzum aglıyom hep tek uyudum yatak odamda kızımla

canım benim şimdi kk yı açınca gördüm çok üzüldüm cnm ya neden böyle oldunuz bu sinir hakimiyetszlik neden bence kocanı al karşına konuş en azından kızınız için yap bunu uamrın en kısa zamanda aranız düzelir cnm ya o gevur kaynanada dicek bi şey bulamıyorum:oklava:

selam kizlar, hayirli ramazanlar,

ben de emzirdigim icin oruc tutamayacagim.Zaten tek gogus emdigi icin ondan da mahrum etmek istemiyorum.

kizlar sizin kaseler nasil , su bizim buyuk corba kaselerimi yoksa kucuk kaseylemi veriyosunuz yemekleri bebeklere.Bende kucuk kaseler var onlari kullaniyorum ,bitiriyor,buyuk olsa zaten cok gelir diye dusunuyorum.

kaseleriniz ne buyuklukte ??

selam kzılar kk ya bayadır girmiyorum yeme sorunu bizde de var ve 2 gündür anne sütünü biberondan içmiyor napabilirim nasıl verebilirim acaba suluğundan su içiyor ınun içine koydurcam bide öyle denicem off bu sıpalarla işimiz çok zor çokk

ben de emzirdigim icin oruc tutamayacagim.Zaten tek gogus emdigi icin ondan da mahrum etmek istemiyorum.

kizlar sizin kaseler nasil , su bizim buyuk corba kaselerimi yoksa kucuk kaseylemi veriyosunuz yemekleri bebeklere.Bende kucuk kaseler var onlari kullaniyorum ,bitiriyor,buyuk olsa zaten cok gelir diye dusunuyorum.

ahh be cam ne kasesi biz 5 kaşık yedirdik mi gönbek atıyoz nerdeyse sen kase diyon sus nazar değcek :):nazar:

Yasemincim ,yasadiklarin hos degil tabi ki, demekki birikmislerinde etkisi var ikinizde de , en ufak bir olayda bu kadar kirici olabildigine gore icinde bazi seyleri biriktirmis olmali esin, ama bence sen sakinligini koru , biraz sinirleriniz yatissin oyle konusun,sinirle insan karsisindakini incitmek icin olmadik seyler soyleyebiliyor bazen , eminim soylediklerinden sonra o da pisman olmustur , serde erkeklik varya ozur dilemeye dili varmiyordur belki de.
Dedigim gibi sen sakin ol , bir taraf alttan almak zorunda hep bazi seylerin yolunda gitmesi icin,tabi ki sen haklisin beni yanlis anlama sus demiyorum,ama sen de kirici olma oun gibi,bazen susarak bile karsindakini ezebilirsin.

ahh be cam ne kasesi biz 5 kaşık yedirdik mi gönbek atıyoz nerdeyse sen kase diyon sus nazar değcek :):nazar:

ok sustum sekerim aman nazar degmesin kimsenin bebegine,insallah sorunsuz bir sekilde herkesin bebegi mamalarini yer bitirir.

senin yaramaz neden anne sutu icmiyor bakalim, icine biraz meyve suyu koyabilirsin ,buzlukta beklettiysen eriyince tadi degisiyor anne sutunun,taze sikilmis gibi olmuyor :tomato:

yaseminicm umarım düzelmiştir aranız...ağır konuşmuş gerçekten eşin..ama eminim daha söylerken pişman olmuştur..

ben küçük kase yapıyorum moralim düzelsin ohh bi kase yedi diyeyim diye ama kase de baya bi küçük 10 kaşık filandır....lülülülülülü

ben küçük kase yapıyorum moralim düzelsin ohh bi kase yedi diyeyim diye ama kase de baya bi küçük 10 kaşık filandır....lülülülülülü

hahahah alemsin , ok ben de kucuk kase veriyorum ama bayagi bir dolu oluyor,senin kase bayagi bir kucuk olmali,ya da kasigin buyuk :)) olsun yesinlerde 10-20 gene de midelerine bisey girdiginde insan mutlu oluyor ya.

hahahah alemsin , ok ben de kucuk kase veriyorum ama bayagi bir dolu oluyor,senin kase bayagi bir kucuk olmali,ya da kasigin buyuk :)) olsun yesinlerde 10-20 gene de midelerine bisey girdiginde insan mutlu oluyor ya.

zeldacım öyle bi durumdayız ki 1 kaşık yese evde bayram yapıyoruz yok böyle bi çocuk perişan ediyo bizi...kafamçokkarıştı

ben tatlı kaselerden yediriyorum. ben her seferinde 150 gr kadar dolduruyorum. kücük bir tartım var. bazen yiyor bazen yemiyor, bazen yarısı kalıyor bazen bitiyor keyifina kalmıs birsey. kavanozlarda 125 gr var ama 4 aylık yazıyor üstünde bilmem artık ne kadar yemesi gerekiyor.ben daha hala sabah kahvaltı, corba, meyve aksamda yogurt veriyorum.

yoğurt mayalayan varmı aranızda ben sekin günlük sütünden mayalıyorum bu sefer keçi sügtünden yapayım diyorum yapan varmı mayalanırmı acaba

Back
X